X

G20 declară că pașapoartele pentru väccinuri vor fi adoptate pentru călătorii internaționale

By Richie Allen – 17 noiembrie 2022
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderii G20 s-au întâlnit la Bali în ultimele două zile. 

G20 este un forum interguvernamental format din 19 țări și UE.

Pretinde că lucrează la economia globală, stabilitatea financiară internațională, schimbările climatice și dezvoltarea durabilă.

Casa Albă tocmai a publicat declarația semnată de fiecare dintre liderii G20 la încheierea summitului de două zile. Face o lectură foarte interesantă.

Citiți declarația completă aici:

Acordați atenție paragrafului 23. Se spune:

Susținem centrul de transfer de tehnologie a vaccinului mRNA al OMS, precum și toți cei care sunt din toate regiunile lumii cu obiectivul de a împărtăși tehnologie și cunoștințe tehnice în condiții voluntare și convenite de comun acord. Salutăm cercetarea comună și producția comună a vaccinurlor, inclusiv cooperarea sporită între țările în curs de dezvoltare. Recunoaștem importanța standardelor tehnice și a metodelor de verificare comune, în cadrul IHR (2005), pentru a facilita călătoriile internaționale fără probleme, interoperabilitatea și recunoașterea soluțiilor digitale și a soluțiilor non-digitale, inclusiv dovada vaccinărilor. Susținem dialogul și colaborarea internaționale continue cu privire la stabilirea de rețele de sănătate digitale globale de încredere ca parte a eforturilor pentru a consolida prevenirea și răspunsul la viitoarele pandemii, care ar trebui să valorifice și să folosească succesul standardelor existente și al certificatelor digitale COVID-19.

Înfricoșător, nu-i așa?

Punctul 24 se referă la siguranța și dezinformarea online:

Recunoaștem că conectivitatea digitală accesibilă și de înaltă calitate este esențială pentru incluziunea digitală și transformarea digitală, în timp ce un mediu online rezistent, sigur și protejat este necesar pentru a spori încrederea în economia digitală. Recunoaștem importanța politicilor pentru a crea o economie digitală favorabilă, incluzivă, deschisă, echitabilă și nediscriminatorie, care încurajează aplicarea noilor tehnologii, permite întreprinderilor și antreprenorilor să prospere și protejează și dă putere consumatorilor, abordând în același timp provocările legate de decalajele digitale, confidențialitatea, protecția datelor, drepturile de proprietate intelectuală și siguranța online. Recunoaștem importanța de contracarare a campaniile de dezinformare, amenințările cibernetice, abuzul online și asigurarea securității infrastructurii de conectivitate.

Pașapoarte de vaccin, incluziune digitală, economie digitală și cenzură asupra steroizilor.

Tirania domnește acum.

Karen Smith de la Aletho News

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Vorbiti de dezinformare dar voi ce faceti?
    Bagati frica in oameni.
    Va considerati corecti.
    Cine confirma ca sunteti cum spuneti?

  2. Bineînțeles, planul merge înainte deși se vede cu ochiul liber că oamenii mor după injectare. La fel și restul aberațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button