X

Rusia aruncă dovezi masive ale biolaboratoarelor din Ucraina și SUA în circuitul Națiunilor Unite

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Au fost făcute declarații masive din partea Reprezentantului Permanent al Rusiei la ONU cu privire la biolaboratoarele nordamericane din Ucraina. Se pare că o investigație oficială este inevitabilă.

La 29 octombrie 2022, Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite (UNSC) a desfășurat o dezbatere cu privire la posibila adoptare a articolului VI din Convenția privind armele biologice, care ar fi o investigație asupra Statelor Unite și a biolaboratoarelor lor din Ucraina.

Rusia a prezentat proiectul său final la UNSC, care acoperă toate dovezile compilate în dosarul lor și este în prezent revizuit de experți din diferite națiuni. Conţinutul dosarului include probele prezentate pe parcursul ultimelor 8 luni.

Rusia a oferit Consiliului de Securitate al ONU volume de dovezi colectate la dezmembrarea biolaboratoarelor deținute și operate de Ucraina și Statele Unite de-a lungul graniței cu Ucraina. Rusia a solicitat convocarea acestei reuniuni a Consiliului de Securitate pe baza articolului 6 din Convenția privind Armele Biologice și Toxine (BTWC)

Rusia a solicitat convocarea acestei reuniuni a Consiliului de Securitate pe baza articolului 6 din Convenția privind armele biologice și cu toxine (BTWC), pentru ca Consiliul să ia în considerare o plângere depusă la 24 octombrie 2022 care conține dovezi ale încălcării BTWC de către Ucraina și Statele Unite în contextul activităților laboratoarelor biologice din Ucraina. Plângerea este cuprinsă în scrisoarea care a fost distribuită la 25 octombrie 2022 ca document oficial al Consiliului de Securitate S/2022/796.

BBC World News - HARDtalk, Vassily Nebenzia - Permanent Representative of the Russian Federation to the UN, Russia says it will control Ukraine's Donbas 'soon'

Citiți Declarația completă a Reprezentantului Permanent Vassily Nebenzia la reuniunea CSNU privind plângerea Federației Ruse în temeiul articolului 6 din Convenția privind armele biologice și cu toxine aici:

Escándalo por Hunter Biden y piden quitar Pulitzer a NYTimes

Aceste acuzații sunt istorice. Metabiota lui Hunter Biden, Black și Veatch, neglijența agenților patogeni mortali, drone echipate cu canistre de aerosoli pentru a dispersa particulele de apă din aer care conțin agenți patogeni, eliberarea aeriană a armatelor de țânțari infectați, toate acestea.

Toate denunțurile prezentate în ultimele 8 luni prin intermediul Operației Militare Speciale din Ucraina sunt în proiect. Aceste acuzații nu sunt noi pentru cei care au fost atenți, aceasta este doar o acumulare a tuturor dovezilor prezentate deodată. Este o revizuire excelentă și completă a crimelor exacte invocate.

Cu toate acestea, ceva care este nou, este cronologia. Rusia a avut câteva comentarii interesante referitoare la momentul în care se așteaptă un progres printr-un „raport relevant” de la UNSC și comisia sa „cel mai târziu pe 30 noiembrie 2022”. În același timp cu cea de-a IX-a Conferință de Revizuire a Tratatului privind Armele Biologice.

„Așteptăm ca comisia să reușească să clarifice toate circumstanțele de posibilă nerespectare de către Washington și Kiev a obligațiilor care le revin în temeiul BTWC în contextul activităților biolaboratoarelor pe teritoriul ucrainean, cu scopul de a stimula părțile nordamericane și ucrainene să remedieze situația exceptională intolerabilă. De asemenea, așteptăm ca comisia să prezinte Consiliului un raport relevant cu privire la această problemă, care să conțină recomandări până la 30 noiembrie 2022 și să informeze statele-părți la BTWC cu privire la rezultatele investigației la cea de-a Noua Conferință de Revizuire care va avea loc la Geneva la 28 noiembrie – 16 decembrie 2022.

Rusia își va articula abordarea ulterioară pentru asigurarea securității biologice naționale, regionale și globale, în funcție de rezultatele examinării plângerii noastre și a proiectului de rezoluție al Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite. Rezultatele acestei lucrări vor defini, de asemenea, poziția noastră în ceea ce privește consolidarea BTWC și soluționarea situației cu încălcări ale BTWC de către SUA și Ucraina în contextul activității biolaboratoarelor nordamericane pe teritoriul ucrainean.”

US labs to study 'world's most dangerous pathogens' on Ukrainian soil: How Russia had raised the bioweapon alarm

În concluzie, Rusia a propus aceste acuzații prin canalele diplomatice adecvate, și-a prezentat cazul într-o manieră convingătoare și consecventă, s-a comportat cu transparență, în timp ce SUA/NATO au strigat pur și simplu „dezinformare” tot timpul.

Această acțiune a generat mult sprijin mondial pentru Rusia și a generat îndoieli cu privire la SUA și Occident. Nu numai că conducerea SUA este controlată, ci se presupune că sunt cele mai mai grave crime împotriva umanității cunoscute de dreptul internațional.

Editor: Cititorii nu vor vedea această bombă pe nicio rețea de știri din Australia. Murdoch și ABC, așa cum au solicitat partidele perfide liberale și laburiste, au ordonat o notificare D – nu pentru publicare. Ce naiba face Australia în Ucraina și îi dă balerinului gay nazist Zelensky 400 de milioane de dolari sau mai mult?

Karen Smith de la Cairns News

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button