X

Propagandiștii covidioți sunt tot mai penibili. Ce explicații a găsit dr. Marinescu pentru morțile subite

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Fenomenul morților subite în Europa. Dr. Adrian Marinescu: "Cazurile vor crește în viitor"”
Tot mai multe morți subite apar în Europa. Printre țările care înregistrează cele mai multe cazuri se numără Italia, Germania, Spania, Portugalia.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De cand n-am mai auzit noi de faimosul doctor Adrian Marinescu, directorul de la Matei Bals? Tiii, parca ai intalni un vechi prieten! Mi-a facut dor de Beatrice Mahler, s-aud cum comenteaza “fenomenul mortilor subite”. Stiti ca ea anunta ceva groaznic in fiecare zi, dar a intrat intr-o tacere subita. Poate Virgil Musta de la Timisoara are o explicatie pentru fenomen. Sau chiar doctorul Valeriu Gheorghita de la SRI. Poate are vreo informatie…

Pana la interventia lor, citez din domnul doctor Marinescu: “Moartea subită se leagă foarte mult de ce înseamnă omul modern și nu doar în Europa. Astfel de cazuri care apar de obicei la persoane de vârste medii, nu neapărat la vârstinici se leagă de foarte multe aspecte.”

Aha! Deci cauza e modernizarea… Adevarul e ca de pe la Craciunul lui 2020 incoace a inceput o modernizare din asta subita, de-ti vine sa cazi jos, nu alta! Ia sa vedem ce zice mai departe, poate intra mai in adancime:

“Aici putem discuta și de partea de poluare și toate lucrurile care sunt în spate. Și de ceea ce facem noi, apropo de stil de viață. Ce mâncăm, consumul de alcool, fumatul sunt factori care în anii care urmează va arată această mortalitate ce va fi în creștere”.

Zi-i, domnule, pe fata, ce ne mai ascundem dupa deget!? Că omul modern, că poluarea, că lucruri care sunt in spate…. Spune pe sleau, cu orice risc, că-i de la schimbarea de clima!
Ăsta-i omul modern, domnule: fumeaza, mananca, bea… Nu mai e omu cun era odata, cum il stiam noi inainte sa auzim de Marinescu, de Rafila, de Jurma, de Gheorghita, de Virgil Musta…

comentariu de Reacțiunea (facebook)

Aberațiile acestea le-a susținut la Antena3, acompaniat de alternul lui Arafat, Radu Tudor, în ciuda eforturilor de a indica vaccinurile ca fiind cauza morților subite din partea jurnalistului Răzvan Dumitrescu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE