X

E festival la tv, se țin doctorate în articolu’ 5, zumzăie frecușul palmelor, e aceeași dorință arzătoare să ne punem sub stare de urgență, ca și în plandemie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Gheorghe Piperea atrage atenţia, pe Facebook, tuturor celor care invocă, în media, activarea articolului 5 din Tratatul NATO, jurnalişti sau politicieni, că la război „se moare pe bune” şi nu este ca un joc pe calculator pe care-l joci stând relaxat într-un fotoliu, în casă, la căldurică. 

„E festival la tv. Se țin doctorate în articolu’ 5. Zumzăie frecușul palmelor – e aceeași dorință arzătoare să ne punem sub stare de urgență, ca și în plandemie. Plus entuziasmul eroilor de la tastatură de a se război de la căldurică și de sub măscuță cu dujmanul nevăzut.

Numai că, spre deosebire de jocul pe calculator, în lumea reală se moare. Și e suferință, și e frig, dă târcoale foame, și viețile de acasă sunt suspendate. Fără școală, fără club, fără city break, fără blecfraidei. Nici bancomatele nu mai merg, nici combustibil nu mai e, netflix coocoo, feisbu ioc, iar la tv se bagă doar cânticele patriotice de slavă.

Oricum, sunt interesat cu ce merge Oiropa la răzbel. Cu uniforme roz pe trupuri diafane pensate artistic? Cu tancuri pe motoare electrice? Ce vom mânca pe front, dacă ne mobilizează? Greieri pané, lăcuste la proțap?”, scrie Piperea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button