X

Sorin Lavric, despre „Manualul pentru egalitate de gen” din școli: O mostră crasă de agresiune ideologică. În spatele filantropului se ascunde diavolul (VIDEO)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a criticat în termeni duri „Manualul pentru egalitate de gen”, explicând că egalitatea de gen este vectorul principal prin care flagelul corect politic se răspândește în întreaga lume.

„Când spun flagel corect politic sau spun plagă globalistă este acelaşi lucru, este vorba de aceeaşi doctrină malefică globalistă, care vrea să distrugă persoana, familia, Biserica şi această relaţie mirabilă între bărbat şi femeie în cadrul căsătoriei.

Până acum, acest flagel corect politic a fost transmis cu precădere prin guverne, prin corporaţii şi prin universităţi, numai că acum s-a făcut un pas înainte şi, sub oblăduirea Ministerului Educaţiei, s-a trecut la pasul preuniversitar”, a declarat senatorul Sorin Lavric, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit acestuia, Manualul pentru egalitate de gen reprezintă „o mostră crasă de agresiune ideologică”

„Întregul manual este însuflețit de intenții filantropice în aparență, dar în spatele filantropului se ascunde diavolul. Filantropicul este doar un paravan în spatele căruia se ascunde diabolicul”, a subliniat senatorul Sorin Lavric.

În ceea ce privește apelul societății civile privind retragerea acestui manual din școli, senatorul Sorin Lavric consideră că acest lucru este o iluzie.

„În zilele acestea, mai multe ONG-uri au adresat un apel către Ministerul Educaţiei rugând ca acest manual să fie retras. Este o iluzie. De ce? Pentru că doamna ministru a Educaţiei  este o păpuşă, o fantoşă docilă în mâna lui Iohannis şi ştim foarte bine că pentru Iohannis „România educate” înseamnă de fapt o „Românie îngenuncheată” în faţa ideologiei de gen şi a flagelului corect politic”, a spus Sorin Lavric.

Reamintim că  Alianța Părinților a dat publicității o scrisoare deschisă, semnată de 43 de asociații și organizații din România, prin care a solicitat retregerea acestui așa-zis manual pentru egalitatea de gen. Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a anunțat, luni, că susține demersul inițiat de Alianța Părinților.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. ⛪ 🥺 ✝️ *Parcă nu mai are odihnă diavolul (ducă-se pe pustii unde ii este locul) să nu fie lună să nu își bage “coada împuțită” în treburile Bisericii Ortodoxe Române ! ■ Dar, cum spun înțelepții bătrâni isihaști : ,,- Diavolul nu are nicio putere dacă omul se tine departe și stă în Legea lui Dumnezeu !”…deci dacă nu este cineva din interiorul bisericii ortodoxe ca să facă dezordine și nebunie atunci sigur nu am avea această nebunie !*
  🔥🇷🇴😣✝️💥

  – ● ■ + ■ ● –
  Doamne ajuta !
  ■ Oameni buni, frați creștini, AJUTOR ! ! ! Vor să strice rânduiala la Sfânta Mănăstire Frăsinei !
  ■ Au chemat preot de mir, căsătorit, cu preoteasă, ruda cu mitropolitul Irineu să slujească la Mănăstirea de femei de la Frăsinei. A slujit duminica trecută, dar în timp nu vor mai cobori decât cei doi părinți, Ioanichie și Ioachim de la mănăstirea de bărbați.
  ■ Preoteasa s-a certat cu o credincioasă și i-a spus că o să-i arate aceleia cine este ea.
  ■ Se vorbește că mitropolitul Irineu al Olteniei vrea să faca din Frăsinei reședința, palat, iar nu loc de rugăciune.
  ■ La Mănăstirea aceasta se fac Sfântul Maslu și Molifte de dezlegare.Vin oameni de pretutindeni din țară și din afara țării. Aici este locul unde orbii vad, muții vorbesc și ologii umbla. Eu însămi am fost vindecata aici dupa ani de chin pe la cele mai mari spitale din Londra. M-am făcut bine cu rugăciunile părinților Ioanichie, Daniil, Ioachim, Ilarion, Victorin, Hristofor.
  ■ Frasineiul este ATHOSUL românesc .
  Soțul meu, în Săptămâna Mare, a participat alaturi de ei numai la slujbele de noapte nu și de cele de zi, și mi-a povestit de nevoințele pe care le făceau, unii dintre ei :posteau fără mâncare și apă toată săptămâna, nu dormeau poate nici două ore pe noapte, mătănii cât cuprinde, se rugau, spovedeau, împărtășeau, făceau rugaciuni oamenilor, nu se plângeau niciodată indiferent cât de greu le era.
  ■ Și au atâta dragoste și bunătate,nu lasă pe nimeni nemângâiat. Iar dacă te duci sa le mulțumești pentru rugăciuni, să le spui că te-au ajutat și te-ai făcut bine, ei îți spun că sa mulțumești mulțumești lui Dumnezeu și Maici Domnului, că ei n-au făcut nimic. Sunt așa de smeriți, sunt bijuteriile noastre.
  ■ Va rugăm pe toți să ne ajutați, să veniți duminică viitoare alaturi de noi să susținem credința dreaptă ortodoxă. Daca cedam mereu, vom pierde și ce a mai rămas din ortodoxia noastră.

  🇷🇴 ✝️🔥 *SOS ORTODOXIA ! SOS MĂNĂSTIREA FRASINEI !* 🔥✝️🇷🇴

  ❤️✝️🙏 *Dumnezeu sa vă binecuvânteze și Maica Domnului sa vă aducă alaturi de noi !*
  🇷🇴 ✝️🙏 *Mantuieste Doamne poporul Tău și binecuvânteaza moștenirea Ta !*
  (Mesaj primit)

  1. Ecumenismul va lovi în toate locașurile lui DUMNEZEU , unde se face rânduiala după Sfintele Sinoade , Sfintele Canoane și îndrumările Sfinților Părinți ❗
   🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button