X

Voi sunteți problema. Jurnaliştii care cred că sunt singura sursă de informaţii legitime. Asta e marea minciună

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa ce a introdus o functie de verificare, Elon Musk a dezvăluit luni misiunea cheie a Twitter. 

„Twitter trebuie să devină de departe cea mai exactă sursă de informații despre lume. Aceasta este misiunea noastră”, a scris el

Kyle Grantham, un fost jurnalist acum manager de media digitală, a criticat twittul lui Musk  acuzându-l ca a distrus legitimitatea conturilor prin vânzarea bulinei albastre de autentificare:

„Și pentru a face acest lucru, voi lăsa pe oricine care îmi dă bani să pară o sursă legitimă de știri, mai degrabă decât să mă asigur că toate sursele legitime de știri sunt confirmate că sunt cine spun că sunt”, a spus Kyle Grantham.

Musk s-a grăbit să-i răspundă lui Grantham numindu-l „parte a problemei”.

„Voi reprezentați problema. Jurnaliştii care cred că sunt singura sursă de informaţii legitime. Asta e marea minciună”, a scris șeful Twitter pe platformă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Filocalia VI,
  Cuviosul Nichita Stithatul
  Cele 300 de capete
  Suta a treia a capetelor

  99.

  Uniunea puterilor de sus, care canta si conduce cantarile de lauda, alcatuieste un cor treimic, care infatisandu-se Treimii in chip treimic, ii aduce cantarea lor de lauda, liturghisind cu frica si cu cutremur.
  Dintre aceste puteri, unele se afla la picioarele Inceputului si Cauzei tuturor, de la Care isi au inceputul cele care sunt mai apropiate si conduc cantarile de lauda. Numele lor sunt: scaune, heruvimi si serafimi. Propriu lor este intelepciunea infocata si cunostinta celor ceresti, iar culmea lucrarii lor este cantarea vrednica de Dumnezeu, numita in limba evreiasca “Ghel”. Cele ce se afla la mijloc intre acestea si cele ce urmeaza stau in jurul lui Dumnezeu si se numesc: stapanii, domnii si puteri. Propriu lor este intocmirea lucrurilor mari, lucrarile minunate si ale semnelor. Iar culmea lucrarii lor e cantarea intreit sfanta: “Sfant, Sfant, Sfant”. Cele ce sfarsesc aproape de noi, care sunt deasupra noastra, dar dedesubtul celor de sus, stau de asemenea in jurul lui Dumnezeu.
  Ele se numesc: incepatorii, arhangheli si ingeri. Proprie lor este liturghisirea in slujbe, iar culmea lucrarii lor, cantarea: “Aliluia”. De darurile lor dumnezeiesti se impartaseste firea rationala a oamenilor, care se desavarseste prin toata virtutea si se inalta prin toata cunostinta si intelepciunea Duhului si a focului dumnezeiesc, atragandu-si de la toate ceea ce le propriu prin curatie. De la unele se impartaseste de slujirea si de liturghisirea poruncilor lui Dumnezeu, de la altele din grija si supravegherea celor de un neam, si de lucrarile Duhului; iar de la cele mai de sus, de intelepciunea infocata a cuvantului si de cunostinta lucrurilor dumnezeiesti si omenesti. Desavarsindu-si astfel si schimband darurile firii, firea noastra rationala se uneste prin ele cu Dumnezeu,
  aducandu-I ca decada de la sine parga zeciuielii.

  Nota Parintelui Dumitru Staniloae:

  Toata invatatura e luata de la Sfantul Dionisie Areopagitul. Dar noi ne unim prin toate cu Dumnezeu. Cetele ingeresti nu se interpun intre noi si Dumnezeu. In om se face o sinteza a tuturor darurilor.
  Omul primeste de la toate cetele ingeresti ceea ce le e propriu.

 2. Ministerul Adevarului elon. tuit va cadea cu tot cu minister… adevarul este al fiecaruia elon dear. adevarul se cauta. tu imi dai informatia. eu, daca vreau o caut. poate caut mai bine decat tine si aflu altceva. ce facem atunci, hm? nu, elon, banii nu sunt ai tai, ci a demonilor din spatele tau. nici ADEVARUL NU ESTE AL TAU. fiecare dintre noi avem DREPTUL SA STIM ADEVARUL, DAR SA IL CAUTAM NOI SI SA IL GASIM. nu am conturi sociale, asa ca te salut oricum din mers…

 3. Din cele spuse ieri la Radio Gold FM, Elon Musk este un fel de Sebastian Ghita al SUA: este o creatia CIA, cu banii statului american si posibil ai altor donatori. Nimic din ce are nu e al lui, dar este folosit ca ‘privat’ in diverse actiuni murdare internationale, pe principiul “pt. actiunile muradare ale corporatiilor in politica mondiala guvernul american nu raspunde; nu raspunde nici un guvern occidental, pt ca aceste sunt trans-nationale (fara tara); actionarii nu prea sunt cunoscuti. Nu te poti atinge de ele pt ca ai probl cu legile internationale.”. El este nascut in Africa de Sud, prin urmare nu este nici american 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button