X

Militarii francezi detașaţi în România se plâng în presa franceză de condițiile de cazare și spun că suferă de foame și de frig. Reacția MApN

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Militarii francezi care au fost detașaţi în România, în baza de la Cincu, se plâng în presa franceză de condițiile proaste de cazare și reclamă lipsa căldurii, mâncarea proastă, temându-se că vremea geroasă îi va prinde în corturile în care stau şi acum, anunță ȘtiriTVR.ro.

Presa franceză scrie că militarii din Hexagon au avut o experiență neplăcută în baza de la Cincu. Sub protecția anonimatului, mai mulți militari care au fost dislocați în țara noastră s-au plâns de condițiile proaste din baza militară din județul Brașov, în care au petrecut mai bine de 3 luni.

Mulți dintre ei spun că au stat în niște module, iar unii dintre ei în corturi, că nu au avut apă în multe zile, dar se plâng și de lipsa căldurii, de mâncarea foarte proastă, de prezența șobolanilor, dar și de cea a câinilor maidanezi.

Reacția MApN:

„Conform procedurilor aliate, responsabilitățile privind camparea, hrănirea efectivelor și asigurarea serviciilor conexe (alimentare cu apă, energie, gestionarea deșeurilor etc) în locația din Cincu, au fost asumate integral de partea franceză.

În calitate de națiune-gazdă, partea română a pus la dispoziție toate elementele solicitate până în prezent de reprezentanții armatei franceze și ai celorlalte contingente aliate și va acționa cu promptitudine și pe viitor pentru a oferi asistență și sprijin, conform solicitărilor, în conformitate cu cadrul legislativ național și cu angajamentele care vor fi asumate prin acordul tehnic ce urmează a fi încheiat între partea română și partea franceză”, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Grupul de Luptă al NATO din România a fost constituit începând cu luna mai, prin transformarea elementelor multinaționale aliate din cadrul Forței de Răspuns a NATO dislocate în țara noastră. Forțele principale sunt dispuse în Centrul Național de Instruire Întrunită din Cincu, într-o tabără de campare construită gradual începând cu luna mai.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. DAR SA-I IA SI PE CEI DE LA CAREFOUR CU EI ! Carefour de ce nu se plage de sosele., ca au tir-uri care trsansporta zeci de tone….

  1. Eu zic sa nu se planga, caci pana acum au fost relativ indestulati! Stati sa vedeti ce va fi cu ei de la iarna! Vor da iama inarmati in gospodariile romanilor, luandu-le totul, dupa modelul brevetat deja de sovietici: ” Davai ceas, davai palton”! Doar sunt aici „sa ne apere de rusi”!

  2. Ce milă mi-e de ei, săracii! Desigur că ei nu se plâng totuși de câți bani încasează pt treaba asta, mult mai mulți decât muncitorii din construcții, care lucrează în frig și condiții precare o viață întreagă și nu se pensionează ca fătălăii la 45 de ani.

  3. Iata în format PDF, un raport în limbile engleză și română întocmit de Grupul European pentru etică în domeniu științei și noilor tehnologii și înaintat Comisiei Europene pe data de 16.03.2005.

    http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro/fisiere/diverse/implanturi.pdf

    Deși documentul dezbate problema generală a implanturilor electronice de orice natură, el este extrem de interesant și util în înțelegerea actualei problemă a stocării informațiilor personale pe chip-uri. Fisierele pdf se pot deschide cu aplicatia Adobe Acrobat Reader (Windows, Unix, Macintosh).

    👇

    „trebuie să se ţină seama că implanturile cu cip ICT sînt capabile să:
    a) permită invidizilor să fie localizaţi pe o bază permanentă şi/sau ocazională
    b) permită ca informaţia conţinută în dispozitivele electronice să fie schimbată de la distanţă, fără consimţământul sau înştiinţarea sau cunoaşterea subiectului acestor date

    (…)

    Avem de-a face atît cu tehnologii de restaurare cât şi de lărgire a capacităţilor, cu multiplicarea tehnologiilor aşa numit “prietenoase trupului” (compatibile), care pot extinde şi modifica însuşi conceptul de trup şi care anunţă venirea roboţilor “cyborgs” – a trupului post-uman.

    “În societăţile noastre, trupurile noastre au tendinţa de a deveni materii prime care pot fi modelate după circumstanţele mediului.” Posibilităţile configurărilor personalizate cu siguranţă sînt în creştere, aşa cum se întâmplă şi cu oportunităţile pentru măsurile politice care ţintesc să controleze trupul prin metode tehnologice.

    Simpla reducere a trupurilor noastre la un aparat, nu numai că dovedeşte direcţia deja menţionată, către transformarea noastră din ce în ce mai mult într-o unealtă care permite monitorizarea permanentă a indivizilor.

    Într-adevăr, indivizii sînt DEPOSEDAŢI DE TRUPURILE LOR ŞI PRIN URMARE DE AUTONOMIA LOR.

    Trupul ar ajunge să devină sub controlul altcuiva. Ce mai poate face cineva după ce este deposedat de propriul trup?

    (…)

    Folosirea implanturilor ICT pentru a avea un fel de telecomandă asupra oamenilor trebuie să fie strict interzisă.

    👇

    Apocalipsa Sfântului Apostol Ioan Teologul ne spune despre primirea unui semn (al fiarei) foarte important – aceasta este direcția treptată a cursului istoriei spre finalizare.
    Antihristul nu va apărea și, în cele din urmă, u va lua puterea mondială brusc, într-un mod foarte radical, răsturnând întregul curs al istoriei.
    Dimpotrivă, ea va fi pregatita într-un mediu creat mult mai devreme,
    într-un mediu în care oamenii se vor obișnui să trăiască astfel pentru o perioadă lungă de timp.
    Aceasta este o tiranie luciferică care luptă împotriva lui Hristos Dumnezeu la nivel mondial, care se formează destul de evident în timpul nostru, sub ochii noștri.
    Ea nu este creată din voia lui Dumnezeu, ci, dimpotrivă, caută să schimbe și să alunge tot ceea ce este cu adevărat creștin din viața oamenilor”, scria unul dintre cei mai apreciati bătrâni din lumea ortodoxă, arhimandritul Athanasis Anastasiou, al sfintei mănăstiri a Marii Meteore, în 2015.

    Astăzi, procesele despre care vorbește părintele Athanasis capătă un caracter accelerat.
    Fără îndoială, catalizatorul pentru acest lucru a fost anunțul OMS privind o „pandemie” a coronavirusului, care, potrivit experților cu experiență, a fost un atac terorist informațional care a dat naștere unei pandemii de minciuni, frică și panică. Evenimentele se desfășoară atât de rapid încât majoritatea oamenilor nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat. Tirania totalitară a lumii, care se poate încheia cu introducerea perniciosului „contur” al Antihristului, se formează sub pretextele „dezvoltării durabile”, „îmbunătățirii calității vieții și securității” și „combaterii unei noi infecții virale”.

    O nouă carte a lui Valery Pavlovici Filimonov:
    „Ne apropiem de vremea Antihristului”, bazată pe cele mai noi și incontestabile date, este dedicată expunerii planurilor sinistre ale dușmanilor lui Dumnezeu și umanității.
    Valery Pavlovich a dedicat mai mult de 20 de ani studiului problemelor care sunt cu adevărat apocaliptice în natură.
    În primul rând, acestea sunt componentele spirituale, politice și tehnologice ale formării unei singure societăți digitale globale supranaționale, care trebuie luate în considerare numai în lumina învățăturilor Cuvântului lui Dumnezeu și în contextul construirii tiraniei Antihristului folosind tehnologiile înalte ale secolului XXI. Problemele legate de introducerea tehnologiilor de identificare digitală și electronică nu pot fi considerate „normale si firesti”.
    Acest lucru este menționat în documentele finale ale mesei rotunde permanente „Probleme de securitate spirituală în societatea informațională”, la care participă arhipastori și teologi proeminenți ai Bisericii Ortodoxe Ucrainene a Patriarhiei Moscovei, precum și specialiști la nivel înalt în domeniul tehnologiei informației, ciberneticii, științelor politice, economiei, lingvisticii, dreptului și altor domenii ale științei.
    Și nu fără motiv scumpul nostru Părinte Paisie Aghioritul, la sfârșitul anilor ’80 ai secolului XX, avertiza: „În spatele duhului lumesc al „libertății” moderne, lipsa de evlavie față de Biserica lui Hristos, față de duhovnici, părinții și învățătorii care au frica de Dumnezeu, se află sclavia spirituală, oroarea și anarhia, care conduc lumea într-o fundătură, la o catastrofă spirituală și trupească.
    Deci, în spatele „sistemului perfect” de carduri de credit, în spatele „securității informatice”, se află o dictatură mondială, se află jugul Antihristului”.
    Cartea lui V.P. Filimonov conține, de asemenea, cuvinte duhovnicesti ale altor asceți cunoscuți ai timpului nostru – arhimandritul Kirill (Pavlov), arhimandritul Parthenie și alții, expunând planurile vestitorilor transformării digitale globale care doresc să transforme cea mai înaltă creație a lui Dumnezeu într-un obiect biologic digitalizat, lipsit de drepturi.
    Sistemul de control total și control strict al fiecărei persoane și al societății în ansamblu arată clar semne ale ordinii mondiale descrise de sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul.
    Cartea lui Valery Pavlovici dovedește, de asemenea, indiscutabil că construirea unei societăți digitale globale și participarea la aceasta este un act păcătos și contrazice Providența lui Dumnezeu despre lume și om. Acest proces este realizarea „tainei faradelegii” (2 Tes. 2:7) și duce la pierzarea veșnică.
    Entuziasmul din jurul coronavirusului COVID-19 este o altă acoperire pentru implementarea proiectelor de luptă împotriva lui Hristos Dumnezeu ale „elitei mondiale” de a introduce un regim totalitar dur.
    În paginile noii cărți a lui V.P. Filimonov sunt publicate mărturii detaliate ale unor oameni de știință proeminenți de renume mondial care expun minciunile mass-mediei de dezinformare, care stârnesc panică cu privire la această infecție respiratorie.
    În discursurile lor, experții ridică, de asemenea, probleme acute asociate cu inadmisibilitatea „vaccinării în masă” în cel mai scurt timp posibil.
    De asemenea, au fost luate în considerare problemele legate de încălcările grave ale drepturilor și libertăților religioase ale cetățenilor ortodocși în legătură cu imixtiunea autorităților laice în activitățile organizațiilor religioase, introducerea regimului așa-numitului „autoizolare”, supravegherea digitală și alte măsuri care au fost supuse unor critici dure și justificate din partea Consiliului pentru Drepturile Omului sub președintele Federației Ruse. Autorul ne amintește: fără a uita de rugăciune și de faptele plăcute lui Dumnezeu, trebuie să fim treji și să vedem ce se întâmplă în lumea materială din jurul nostru și ce se întâmplă în lumea ortodoxă, pentru că mântuirea noastră depinde de poziția și alegerea noastră.
    Avertizând asupra amenințărilor la adresa independenței statului, a libertății și chiar a vieții fiecărei persoane, trebuie să știm cum să ne opunem răului care vine, al cărui triumf va fi de foarte scurtă durată. Acest lucru este descris și în noua carte a lui Valery Pavlovici Filimonov.
    Este destinat pentru o gamă largă de cititori, și în special pentru cei cărora le pasă de mântuirea sufletelor lor și de mântuirea aproapelui lor.

    Larisa Kudryashova, poetă și publicistă ortodoxă rusă

    Апокалипсис совершается на наших глазах
    https://ruskline.ru/news_rl/2020/09/05/apokalipsis_sovershaetsya_na_nashih_glazah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button