X

Senatoarea Amy Klobuchar folosește atacul lui Paul Pelosi pentru a cere reglementarea internetului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă te-ai săturat de cenzură, anulează cultura și erodarea libertăților civile, abonează-te la Reclaim The Net. 

Sen. Amy Klobuchar Said She Does Not Trust Elon Musk Running Twitter

Senatoarea Amy Klobuchar a spus că nu are încredere în Elon Musk să conducă Twitter. De asemenea, ea a criticat companiile de social media pentru că au profitat din amplificarea „dezinformarii” și a făcut câteva declarații despre reglementările internetului care ignoră complet  .

Chuck Todd Called a 'Dangerous F-ing Imbecile' for Booking Election Deniers on 'Meet the Press'

La NBC News “Meet the Press” duminică dimineață, gazda Chuck Todd a întrebat-o pe Klobuchar dacă are încredere în Musk.

Ea a răspuns: Nu, eu nu.”.

„Elon Musk a spus acum că va începe un panou de moderare a conținutului. Acesta a fost un semn bun, dar continui să fiu îngrijorată de asta. Pur și simplu nu cred că lumea ar trebui să facă bani din transmiterea acestor lucruri care sunt o grămadă de minciuni”, a spus Klobuchar. «Nu ai putea face asta în rețeaua ta, Chuck.»

Todd a răspuns că rețeaua sa are „reguli reale”, iar organizațiile de știri sunt obligate să verifice informațiile pe care le publică.

„Aceasta nu este o cerință a acestor companii. Și trebuie să schimbăm cerințele pentru aceste companii. Ei fac bani din noi. Ei fac bani din această violență”, a spus Klobuchar. „Cred că una este dacă cineva postează lucruri pe internet, alta este când câștigă bani amplificându-le.”

Referindu-se la atacul asupra soțului lui Nancy Pelosi, Paul Pelosi, în domiciliul său, Klobuchar a spus că companiile de rețele sociale ar trebui să fie considerate responsabile pentru tolerarea violenței politice. Unele rapoarte susțin că bărbatul care a pătruns în casa lui Pelosi și l-a atacat cu un ciocan o căuta pe președinta Camerei.

Alte rapoarte l-au legat pe suspect de „teoriile conspirației QAnon” și l-au acuzat de bigotism și antisemitism. În alte rapoarte, el a fost descris drept „colectiv hipiot” și „abuzator de droguri nudist de stânga”.

„Când te uiți la ce se uita tipul ăsta, vezi lucruri oribile despre care nici nu vrei să vorbești în emisiunea ta. El a postat trupe antisemite, a arătat meme care arătau violență și toată această retorică a mulțimii MAGA, pro-Trump, care neagă alegerile. Cu asta avem de-a face aici”, a spus Klobuchar.

Ea a enumerat, de asemenea, prioritățile în urma atacului lui Pelosi, inclusiv urmărirea penală a „acestui făptuitor care a comis o crimă violentă, foarte violentă” și creșterea securității pentru funcționarii aleși.

„Numărul trei este să ne asigurăm că nu alegem mai mulți negaționiști ai alegerilor care îl urmăresc pe Donald Trump pe acest drum. Și apoi numărul patru, da, odată ce primim niște persoane cărora le pasă de democrația noastră, trebuie să facem ceva în legătură cu această amplificare a acestui discurs de ură care neagă alegerile pe care le vedem pe internet”, a spus Klobuchar.

U.S. Senator Klobuchar says she had breast cancer but has recovered | Reuters

Klobuchar a adăugat că va „reduce” imunitatea pe care secțiunea 230 din Legea privind Decența în Comunicații o oferă companiilor de rețele sociale, astfel încât acestea să poată fi urmărite penal pentru „câștigarea de bani din amplificarea falsurilor electorale și a discursurilor instigatoare la ură”. Klobuchar a uitat să menționeze că companiile vor fi în continuare protejate de Primul Amendament.

Dacă te-ai săturat de cenzură, anularea culturii și erodarea libertăților civile, abonează-te subscribe to Reclaim The Net.

Amy Jean Klobuchar (Plymouth, Minnesota; 25 mai 1960) este avocată și politiciană americană care joacă ca senatoare a Statelor Unite ale Americii din Minnesota din 2007. Membră a Partidului Democrat-Agrar-Laburist din Minnesota, afiliată a Partidului Democrat din Minnesota, înainte a avut funcția de procuror a regiunii Hennepin. A anunțat candidatura sa pentru numirea democrată la preșidenția Statelor Unite în alegerile din 2020 la 10 de februarie 2019; pe 2 martie 2020, a suspendat campania sa și l-a sprijinit pe Joe Biden.

Karen Smith de la Reclaim The Net.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button