X

Confirmare: Autoritățile de la Washington cenzurează în mod activ discuțiile de pe platformele sociale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Publicația americană The Intercept confirmă că Facebook și Twitter colaborează activ cu Departamentul Securității Statului al SUA pentru a cenzura americanii care nu sunt de acord cu punctele de vedere oficiale pe anumite subiecte considerate sensibile de autorități, printre care: originea virusului care provoacă gripa chinezească, eficiența vaccinurilor anti COVID, retragerea dezastruoasă a trupelor americane din Afganistan, suportul oferit de SUA Ucrainei în războiul acesteia împotriva Rusiei etc.  Toate aceste decizii de cenzurare au fost luate sub pretextul luptei împotriva dezinformării.

Este vorba de aceleași autorități care au dezinformat la greu comunitatea internațională, fabricând „dovezi” cum că regimul lui Saddam Hussein ar deține arme de distrugere în masă. Acele „dovezi” au fost pretextul folosit de George Bush Jr de a invada Irakul în 2003, război cu sute de mii de victime și cu consecințe dezastruoase pe plan internațional.

Este vorba despre aceleași autorități care, în toamna lui 2020, în plină campanie electorală, au înăbușit în fașă dezvăluirile despre conflictul de interese și corupția lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, actualul președinte al SUA și candidatul democrat la funcția de președinte pe vremea aceea.

Ulterior atât Mark Zuckerberg, președintele Facebook, cât și Jack Dorsey, președintele Twitter la vremea respectivă, au declarat că regretă măsurile luate. Doar că era prea târziu. Senilul Joe Biden fusese deja ales în funcția de președinte al SUA.

Iar pentru ca autoritățile să poate interveni în mod activ și cât mai rapid, atât Twitter cât și Facebook au construit portaluri speciale de acces care pot fi folosite exclusiv de autorități pentru a cenzura orice postare considerată a fi dăunătoare.

Existența portalului Twitter a fost dezvăluită încă din 2021. În campania electorală din 2020, în statul Massachusetts, a candidat la funcția de senator din partea Partidului Republican, Dr. Shiva Ayyadurai. Acesta a postat pe Twitter acuzații de fraudă electorală, postări care au fost imediat șterse la intervenția autorităților locale. Pentru cei nefamiliarizați cu politica americană trebuie să menționăm că Massachusetts este unul din cele mai de stânga state americane, fiind controlat și administrat de reprezentanți ai Partidului Democrat.

Același lucru este valabil și pentru Facebook. Aceștia au un portal încă activ care poate fi accesat doar de utilizatori cu adresă de email guvernamentală și prin care aceștia pot interveni direct pentru a cenzura punctele de vedere neconforme cu linia oficială.

Acesta este motivul pentru care pe perioada pandemiei orice postare care nu se plia pe linia oficială era cenzurată.

Doar că iată că acum, după peste doi ani de la declanșarea pandemiei de gripă chinezească, se dovedește că autoritățile au dezinformat din nou, atât în ce privește originea virusului, cât și în privința eficacității vaccinului anti COVID, în timp ce dreptatea a fost de partea celor cenzurați.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE