X

Socialistul Luiz Inacio Lula da Silva a câștigat la limită alegerile și devine președinte al Braziliei. Biden i-a transmis deja felicitări

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 Fostul preşedinte de stânga Luiz Inacio Lula da Silva a ieşit învingător în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale desfăşurate duminică în Brazilia, informează agenția AFP, citată de Agerpres.

Lula a obţinut 50,83% din voturi, comparativ cu 49,17% cât a obţinut rivalul său, actualul preşedinte Jair Bolsonaro, după numărarea a 99,1% din voturi, un procent pe care Curtea Electorală Supremă l-a declarat ca fiind suficient pentru a „defini matematic” rezultatul scrutinului, conform Reuters.

Este cel mai strâns scor dintre doi finalişti în cursa pentru funcţia de preşedinte de la reinstaurarea democraţiei în Brazilia, după dictatura militară (1964-1985). De asemenea, Jair Bolsonaro este primul preşedinte care candidează pentru un al doilea mandat şi care nu este reales după 1985.

Președintele SUA, Joe Biden, l-a felicitat duminică pe politicianul brazilian de stânga Luiz Inacio Lula da Silva pentru că a câștigat alegerile prezidențiale din țara sud-americană, care au provocat diviziuni, dar care au fost în cele din urmă „libere, corecte și credibile”, în fața actualului președinte Jair Bolsonaro, anunță știripe surse.

Președintele SUA, Joe Biden, l-a felicitat duminică pe președintele ales al Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, pentru victoria sa în alegerile „libere, corecte și credibile”, într-o declarație în care a adăugat că așteaptă cu nerăbdare continuarea cooperării între cele două țări.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Fosila senila Biden l-a felicitat pe colegul sau de ideologie marxista, Lula, si pt faptul ca, amandoi au castigat prin acelasi procedeu de furt electoral, numit votul prin corespondenta, prin care practic, si fantomele pot vota pe cine trebuie! Aceasta metoda de furt va fi folosita cu succes maxim de-acum incolo, in toate Coloniile Ocultei!

  2. Știința schizofrenica spune că implanturile cerebrale fără fir transumaniste pot vindeca tumorile canceroase prin nanoparticule

    Cercetătorii de la Stanford Medicine au dezvoltat o nouă tehnologie de implant cerebral bazată pe nanoparticule care se presupune că luptă împotriva tumorilor canceroase – sau cel puțin aceasta este povestea lor oficială de acoperire.

    Folosind o combinație de tehnologie transumanistă și terapie cu lumină infraroșie, oamenii de știință schizofrenici de la Stanford susțin că au acum capacitatea de a micșora o masă mortală în interiorul corpului cuiva pe o perioadă de 15 zile consecutive de timp folosind tratamente zilnice de căldură și lumină de 15 minute.

    Modul în care funcționează este un dispozitiv mic este implantat între pielea unei persoane și craniu, probabil pe frunte (ii putem spune semnul fiarei 666?!).
    Apoi, “medicul” formează temperatura implantului la 40 de grade Fahrenheit, ucigând se presupune că celulele canceroase fără a deteriora țesutul cerebral din jur.
    Tratamente fototermale, cum ar fi acest lucru sunt deja utilizate pentru a trata tumorile.
    Cu toate acestea, ei nu au implicat niciodată înainte un implant cerebral microcip, pentru acest lucru.

    Ați accepta acest implant cerebral Semnul Fiarei în schimbul unei tumori cerebrale extirpate?

    Experimentele folosind noua tehnologie au fost deja efectuate pe șoarecii de testare.
    Un grup dintre ei a fost împărțit în două, iar jumătate a primit dispozitivul creierului, în timp ce cealaltă nu.
    Ambele grupuri au fost apoi tratate cu tratamente fototermale timp de 15 minute pe zi pe parcursul a 15 zile.
    Acei șoareci cu implanturi cerebrale, ni se spune, au primit contracția tumorii fără a le fi afectat țesutul înconjurător.
    Pe măsură ce nanoparticulele au fost activate, șoarecii au fost vindecati, au spus oamenii de știință.

    Pe baza acestui fapt, echipa care a efectuat experimentul a declarat că sistemul lor de implant cerebral are capacitatea de a prelungi durata de viață cu dublu sau triplu, cel puțin la șoareci.
    Următorul lor scop este să vadă dacă pot reproduce aceste descoperiri la om.
    Centrul lor principal de focalizare în jurul tumorilor care se formează în porțiunea glioblastom a creierului unde apar cancere agresive care necesită de obicei o intervenție chirurgicală pe craniu deschis pentru a-l trata.
    Chiar și în cazul chimioterapiei, astfel de tipuri de cancer sunt de obicei incurabile – deoarece chimioterapia provoacă cancer, la urma urmei.

    Echipa a echipat implantul cerebral cu nanoparticule de aur în formă de stea și o antenă mică pentru a converti semnalele electrice în lumină infraroșie, care activează nanoparticulele pentru a genera căldură – iar toate acestea pot fi efectuate de la distanță”, a relatat DailyMail Online despre cum funcționează noua tehnologie de implant cerebral.

    “Cercetătorii își imaginează că dispozitivul lor, atunci când este adaptat pacienților umani, ar putea fi utilizat pentru tratament la domiciliu, pe lângă intervenții chirurgicale, chimioterapie sau radiații, fără a adăuga la povara vizitelor la spital sau a le întrerupe viața normală.”

    Potrivit studiului co-autor Hamed Arami, PhD, aceste implanturi cerebrale sunt mai sigure decât chimioterapie și produc mai puține efecte secundare.
    Singurul avertisment este că un computer cu microcip, de felul acesta, trebuie implantat în capul unei persoane.

    “Nanoparticulele ne ajută să direcționăm tratamentul doar către tumoră, astfel încât efectele vor fi relativ mai mici în comparație cu chimioterapia și radiațiile”, a declarat Arami.

    “Structura și doza nanoparticulelor sunt calibrate pentru a genera doar cantitatea potrivită de căldură.”

    “Pacienții cu glioblastom nu trăiesc adesea mai mult de doi-trei ani de la diagnostic, deoarece nu puteți scăpa de fiecare parte a tumorii, iar tumora poate deveni rezistentă la medicamente sau rezistentă la radiații. Scopul este de a combina acest lucru cu alte tratamente pentru a extinde supraviețuirea.”

    Toate aceste facaturi sunt eforturi globaliste pentru a transforma omenirea în cyborgi transumaniști, se pare.
    Acesta este și scopul lui Musk, fapt pe care conservatorii trebuie să și-l amintească în loc să cadă pe spate pentru actele sale de circar privind “libera exprimare” pe Twitter.

    Mad science says transhumanist wireless brain implants can destroy cancer tumors with nanoparticles – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-10-31-mad-science-transhumanism-wireless-brain-implants-cancer.html#

    1. Ideea e sa “arda” celulele canceroase – care mor la o temperatura de la nivelul “febrei”…
      De ce sa puna “pe frunte” daca tumora este pe o parte, deasupra sau la spate…?
      Se stie ca supraincalzirea corpului produce distrugerea celulelor “ne-firesti”, nu numai de cancer.
      Pentru ce ar fi stiinta “mad”?

      I-ai vazut pe yoghinii chinezi – aia cu Tai Chi (da’ nepriceputii, sa nu spun prostimea nu faca legatura…) care marai si isca mainile pe langa unu’ cu tumora abdsominala si se vede pe ecograf (sau ce-o fi) cum se micsoreaza si dispare… fara atingere si desigur fara operatie.

      Stii cum e cu canceru’ asta?
      Daca-i de la dracu, rezolva indracitii/samanii/vrajitorii/naturistii… ca sa-l “cumpere” pe fraierul suferind.
      Daca insa canceru’ e “lasat”.. , in afara de post, rugaciune… doar medicina “neutra” poate ajuta, cea fireasca – chiar folosind tehnica existenta.
      Nu e nimic transhumanist aici – repara, nu inlocuieste si nici adauga la ce are omul ca sa-l faca trans-, adica supra-dotat.

      E bine sa intelegem cuvintele prin ce semnifica nu prin ce ni se pare ca ar vrea “sa spuna”.

  3. Din ciclul Io te am îmbolnăvit (4-5-6-7 etc G), io te vindec (ind. farmecelor biiigfarma),se creează piața pentru noi instrumente de indemoniz a oamenilor.

  4. … eee, a castigat Lula, a castigat… de aia l-au felicitat schifrenicii de la Washington (alt hot) si Paris…
    O tara cu media de varsta pe la vreo 30 de ani care se ridicase ca nivel de trai de ce ar fi ales un borfas, bosorog si marxist?!?

    Cu calculatoru’, au furat poporu;!
    Ce e asa de greu de spus?

    Iar in 6 ianuarie, … la Washington … nu a fost nici un asalt si nici nu trebuia arestat si inchis cineva: trebuia sa fi daramat cladirea si sa-i calce in picioare pe toti nemernicii aia ascunsi in spatele fortelor inarmate! Ceea ce trebuie urgent si in Romania – parlament, guvern, presedintia…
    Facem altele “mai trainice, si mai frumoase” dupa ce le ia valul cu tot cu jivinile tradatoare!

    A fost sedinta foto organizata de “servicii” si coordonata de paznicii cladirii.
    Chiar daca sint preluate articole – in totalitate sau in parte – ar fi cuvenit sa fie o apreciere din partea redactiei: pro sau contra, eventual cu ceva detalii, informatii “in sustinere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button