X

Proteste la Chișinău. Foști angajați din structurile de forță s-au alăturat protestului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Continuă protestele inițiate de partidul Șor în Republica Moldova.  Capitala țării a fost luată cu ‘asalt’ de susținătorii lui Ilan Șor, numit ‘tânărul’ de serviciile secrete rusești, FSB, care încearcă să răstoarne guvernarea pro-occidentală de la Chișinău.

În cursul desfășurării protestului mai mulți participanți au fost băgați în dube de către organele de forță, iar primarul din Orhei, primar din partea partidului Șor, a fost reținut. IGP anunță că participanții la întrunire intenționează repetat ruperea cordonului format din polițiști și destabilizarea situației.

Poliția a publicat interceptări unde doi bărbați discutau strategia partidului Șor: ”Băieții să meargă ca să nu bată la ochi, se dă câte 60 (lei, dolari, euro?) pentru stat pe noapte în corturi și să pună cagule pe cap ca să nu fie recunoscuți!.

Tot poliția informează că persoanele prezente la acțiunea de protest încearcă să destabilizeze situația și să instige la ură participanții. Totodată, oamenii legii spun că aceste persoane încearcă să rupă cordonul format din polițiști și nu se subordonează. S-a aruncat cu ouă, prezervative și alte obiecte în forțele de ordine.

Foști angajați din structurile de forță s-au alăturat la protest. Poliția susține că aceștia ar da indicații oamenilor din mulțime și că ar purta panglici specifice la mâna.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button