X

Fostul om al lui Goldman Sachs a fost numit prim-ministru al Marii Britanii pentru a curăța „greșelile lui Truss” împotriva Marii Resetări a Regelui Charles

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

by Fabio Giuseppe Carlo Carisio for VT Europe

Pe imaginea de copertă, Rishi Sunak alături de regele Carol al III-lea, promotorul Great Reset

„Rishi Sunak a preluat funcția de prim-ministru britanic, marți, recunoscând greșelile predecesorilor săi din Partidul Conservator și avertizând cu privire la deciziile dificile care urmează pentru o țară înfundată în probleme politice și economice”, explică NBC. 

„Fostul ministru de finanțe este acum al treilea lider al Regatului Unit în șapte săptămâni, după prăbușirea guvernului lui Boris Johnson afectat de scandal și implozia lui Liz Truss”, a scris NBC.

„Sunak, primul asiatic britanic care și-a asumat rolul și fost bancher multimilionar, le-a adus un omagiu trecător acelor predecesori în primul său discurs în calitate de lider marți. Dar el a recunoscut, de asemenea, că „s-au făcut greșeli” în timpul lui Truss și a promis că va conduce cu „integritate, profesionalism și responsabilitate”, trei calități care pe scară largă percepute ca fiind lipsă la Johnson”, a adăugat rețeaua nordamericană.

Având în vedere faptul că noul PM provine dintr-o carieră financiară în Goldman Sachs, unul dintre cei mai importanți investitori în Big Pharma Pfizer chiar înainte de pandemia planificată (cu SARS-Cov-2 proiectat) și vaccinul anti-Covid Comirnaty produs de către compania din New York cu germanul Biontech, este rezonabil să presupunem că „greșelile Truss” sunt cele care au încercat să împiedice politica de devastare financiară a claselor sărace și mijlocii ale populației britanice care este pregătitoare pentru realizarea Marii Resetări dorită de regele Carol al III-lea.

Regatul Unit, Truss pierde provocarea împotriva Great Reset. Premierul „Forțat să demisioneze” de către NWO al lui Carol al III-lea din cauza planului ei de combatere a sărăciei

„Țara noastră se confruntă cu o criză economică profundă”, a spus Sunak în primul său discurs în calitate de prim-ministru în fața nr. 10 din Downing St. „Voi uni țara noastră nu prin cuvinte, ci prin acțiuni”.

Conducerea lui Sunak a fost confirmată atunci când l-a întâlnit pe regele Carol al III-lea la Palatul Buckingham și a fost invitat de către noul monarh să formeze un guvern, un act ceremonial de ștampilare cunoscut sub numele de „sărutarea mâinilor”.

Moartea reginei Elisabeta a II-a pentru regele Carol al III-lea: imperialismul britanic de la NWO al Big Pharma & Weapons Lobby la Marea Resetare a WEF

Truss a devenit cel de-al 15-lea prim-ministru al domniei reginei Elisabeta a II-a în urmă cu doar 49 de zile – cel mai scurt termen din istoria politică britanică.

La 42 de ani, Sunak va fi cel mai tânăr premier din ultimii 200 de ani. Fiul unor hinduși de origine indiană, născuți în Africa, el este și primul lider al minorității etnice din țară în 140 de ani, după premierul Benjamin Disraeli din anii 1800, care era de origine evreiască, dar un creștin practicant.

„Poporul fără nevoi de bază în timpul iernii din cauza prețurilor la energie”. Alarma de către primarul Londrei și British Medical Journal

Deși Sunak este un fost bancher, este prin intermediul tatălui soției sale, un magnat indian de software, cuplul are o avere estimată la 730 milioane de lire sterline (825 de milioane de dolari) ceea ce îi face mai bogați decât regele și Camilla, regina consoartă.

La fel ca Truss, Sunak nu a fost ales de cei 67 de milioane de cetățeni din Regatul Unit, ci a fost numit de câteva sute de parlamentari conservatori.

Poliția Regatului Unit se pregătește pentru riscul tulburărilor civile din această iarnă, pe fondul unei crize a costului vieții și a energiei

CARIERA FINANCIARĂ UITATĂ LA GOLDMAN SACHS

În ciuda faptului că a lucrat pentru Goldman Sachs între 2001 și 2004, Sunak nu face aluzie la anii săi de analist la Goldman pe profilul său Linkedin. Nici nu menționează cariera sa ulterioară de lucru pentru fondul de acoperire TCI (The Children’s Investment Fund) sau pentru Theleme Partners, o firmă de investiții pe care se pare că a fondat-o el însuși. Tot ceea ce contează în istoria lui Rishi este timpul petrecut în parlament și ca Ministru al Fiscului.

„Acest lucru s-ar putea datora faptului că serviciul public șterge orice, sau pentru că timpul petrecut la Goldman a fost unul traumatizant. Sunak s-a alăturat clasei din 2001, ceea ce înseamnă că ar fi ajuns cu puțin înainte de 11 septembrie. În 2001, profiturile Goldman au scăzut cu 25% ca urmare a atacului terorist, iar în următoarele 12 luni, firma a tăiat peste 2.800 de locuri de muncă, 12% din angajații săi la acel moment. inclusiv la sfârșitul anului 2002, Goldman avea în vedere tăierea a încă 400 de persoane și existau prognoze că până la 20% dintre bancherii săi ar putea fi concediați”, a scris Sarah Butcher pe site-ul E-financial Careers.

PFIZER: AFACERI CU GOLDMAN SACHS, INTRIGA CU FOȘTII MANAGERI DRAGHI & MONTI. Fostul vicepreședinte al băncii este, de asemenea, în Consiliul de administrație al Big Pharma

Pentru Rishi, care se pare că a fost foarte amabil și foarte muncitor, turbulențele de la Goldman poate că ar fi fost un stimulent pentru a părăsi activitatea bancară. În 2004 a mers la Stanford Business School din California pentru a studia un MBA, dar în loc să rămână în SUA și să lucreze în tehnologie, s-a întors la Londra pentru a lucra pentru CIFF.

Children’s Investment Fund Foundation (CIFF) este o organizație filantropică independentă, cu birouri în Addis Abeba, Beijing, Londra, Nairobi și New Delhi.

Chiar dacă Sunak însuși dorește să-și minimalizeze importanța în istoria finanțelor, este puțin probabil să rămână neuitată de electoratul britanic, pentru care fosta sa carieră în domeniul bancar și bogăția sa imensă prin căsătorie sunt probabil surse de dispute tot mai mari într-o eră a constrângerii fiscale.

La revedere Spaghetti și Mandolino… Bun venit arme și vaccinuri! Guvernul italian s-a schimbat. Nu stilul Noii Ordini Mondiale!

„Sunak ar putea promova cu ușurință o nouă eră a „atacurilor bancherilor” în Marea Britanie, pe măsură ce publicul britanic ajunge să-l asocieze cu finanțele și cu o austeritate reînnoită. Pentru Goldman Sachs, ar putea fi, prin urmare, un lucru bun că nu și-a completat pe deplin profilul Linkedin. Dar s-ar putea să nu fi ajuns la asta: nici profilul nu spune că este prim-ministru”, a subliniat E-financial Careers.

PROBLEMA RĂZBOIULUI UCRAINEI

Noul prim-ministru al Marii Britanii, Rishi Sunak, a promis marți că va ajuta Ucraina să lupte împotriva invaziei Rusiei, inclusiv când a avertizat asupra dificilelor decizii financiare care vor înfrunta guvernul său.

Vorbind în fața Downing Street 10, Sunak l-a numit un „război teribil care trebuie văzut cu succes până la încheiere”.

LOBBY DE ARME – 6. Al treilea război mondial Avertismente! Marea Britanie, NATO, SUA și Zelensky amenință Rusia și China

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-a felicitat pe Rishi Sunak pentru că a devenit noul prim-ministru al Regatului Unit și a declarat că Kievul este pregătit să întărească legăturile cu Londra, un aliat militar cheie.

„Felicitări lui Rishi Sunak pentru preluarea mandatului de prim-ministru britanic!” a scris Zelensky pe rețelele de socializare, spunând că speră că Sunak va fi capabil „să depășească cu succes toate provocările cu care se confruntă societatea britanică și întreaga lume astăzi”.

Este foarte greu, însă, pentru noul prim-ministru să meargă împotriva lobby-ului britanic al armelor, unul dintre cele mai puternice din lume, alături de industria de război Bae Sistems partener al italianului Leonardo și multor altora, care fac tranzacții cu aur datorită refuzului regimului de la Kiev de a negocia un armistițiu cu Moscova.

Dacă Sunak va reuși, probabil că va rezista în poziția sa chiar mai puțin decât „salata verde” Truss…

Karen Smith de la Veterans Today

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Hmm.. Răzbunarea istoriei sau ce?!Fiu de sclavi și al coloniei PerlaCoroaneiBritanice ajunge în capul mesei în metropolă. în inima Albionului !Nice !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button