X

Raed Arafat, vârful de lance al abuzurilor din perioada pandemiei, reclamă la Bruxelles că a fost victimă a dezinformării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cursul zilei de ieri s-a desfășurat la Bruxelles o conferință a globaliștilor intitulată Disinfo 2022.  Unul dintre vorbitorii principali a fost Raed Arafat, artizanul restricțiilor și a măsurilor abuzive luate de autoritățile române în ultimii doi ani sub pretextul  controlării pandemiei de gripă chinezeasca.

Și ucigașul Raed Arafat are tupeul să se plângă de dezinformarea la care ar fi fost supuși cetățenii români pe perioada pandemiei, care, cică, ar fi zădărnicit eforturile sale de a controla pandemia de gripă chinezească.

Mie chestia asta mi se pare a fi de tupeu maxim. Adică tu, reprezentantul celor care au dezinformat încă de la început și cu bună știință, ca să nu spun că au mințit de-a dreptul, te plângi că au fost unii care și-au permis să-ți destructureze eșafodul minciunilor!

Și aici mă refer la vaccinurile anti COVID care au fost prezentate ca rețeta sigură și eficientă pentru a pune capăt pandemiei și pentru o revenire la normal. Arafat și ceilalți acoliți ai săi au forțat lumea să se vaccineze deși știau că vaccinul nu te ferește de infectare și nici nu împiedică răspândirea virusului. Au obligat lumea să poarte niște cârpe pe față dezinformând că astfel se stopează răspândirea virusului. Au obligat lumea să stea închisă în case, să iasă pe stradă doar cu patalama la mână, au închis școlile și au trimis copiii acasă, au închis micile afaceri în timp ce au permis marilor companii multinaționale să-și continue nestingherite activitatea falimentând astfel zeci de mii de firme autohtone, au schimbat până și rânduiala înmormântărilor obligând oamenii să-și îngroape morții dezbrăcați și închiși ermetic într-un sac. Și toate aceste abuzuri le-au făcut deși știau că nu au nimic de-a face cu controlul pandemiei de gripă chinezească.

Iar acum vedem efectele măsurilor abuzive luate de cei de teapa lui Arafat. Copiii au pierdut cel puțin un an de școală pe care nu-l mai pot recupera. Iar după aproape doi ani de izolare impusă de Arafat și cei de teapa lui observăm că sistemul imunitar al copiilor este extrem de slăbit, au explodat cazurile de viroze, gripe, răceli, etc.

Și cu toate acestea ei continuă cu aberațiile, mai nou vor să vaccineze și bebelușii de șase luni. Asta cu toate că vaccinurile anti COVID produse până acum și-au dovedit ineficiența, ba chiar au făcut mai mult rău decât bine în rândul populației tinere, sănătoase.

Toate aceste dezinformări ale autorităților au fost combătute peste tot în lume, iar după peste doi ani de pandemie se dovedește că cei sceptici au avut dreptate. Și cu toate acestea Arafat are tupeul să se plângă că a fost victima dezinformării!

Adepții dictaturii sanitare, cei ce au călcat în picioare drepturile fundamentale ale cetățenilor, se plâng că s-au găsit unii care și-au permis să se opună aberațiilor lor. Dar ei o numesc dezinformare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Jocul lor de-a moartea nu s-a încheiat și de aceea insistă cu declarațiile fără de nicio rușine, căci rușine n-a avut Arafat încă de mai înainte de a fi uns pe post. El mai are de dus la capăt continuarea la ceea ce a fost până pe 24 februarie 2022, data când Putin a invadat Ucraina. Arafat și cei de “teapa lui” sunt oamenii ocultei prin care planul vaccinării anti-Covid dă să “încolțească” din nou. Dar sperăm că românii nu mai sunt atât de creduli ca să creadă din nou minciunilor lui Arafat & Co. De fapt toți cei care au orchestrat Plandemia știu că românii s-au prins în marea lor majoritate că au fost înșelați de autorități pentru a se vaccina iar acum se cam tem mai-marii noștri să facă din nou pași spre o altă vaccinare anti-Covid. E bine să se teamă, căci oricum cândva tot vor da socoteală în fața poporului pentru genocid, dar temându-se acum de popor poate că nu vor mai da curs abuzurilor de tot felul cerute de implementarea vaccinării anti-Covid, vaccinare impusă de conducătorii din umbră ai acestei lumi. Arafat încă are spate fiindcă tot cei care au pornit Plandemia conduc lumea. Poate doar dacă Putin va schimba ceva pe undeva, altfel jocul de-a moartea va continua nestingherit. Mare rușine este să continui ca Prostea să îndrugi vrute și nevrute despre Covid când de fapt Covid-ul a dispărut cu totul în “gușile” celor care l-au orchestrat începând din 24 februarie 2022 și cel puțin până în prezent. Dar cum am mai precizat, unde nu este rușine n-ai ce să le ceri celor de “teapa” lui Arafat. N-ai ce sa le ceri deocamdată, căci tot ei sunt la putere. Doamne, Te rugăm, înclină balanța unde trebuie ca să scăpăm de trădătorii de țară și de neam!

  2. Jocul lor de-a moartea nu s-a încheiat și de aceea insistă cu declarațiile fără de nicio rușine, căci rușine n-a avut Arafat încă de mai înainte de a fi uns pe post. El mai are de dus la capăt continuarea la ceea ce a fost până pe 24 februarie 2022, data când Putin a invadat Ucraina. Arafat și cei de “teapa lui” sunt oamenii ocultei prin care planul vaccinării anti-Covid dă să “încolțească” din nou. Dar sperăm că românii nu mai sunt atât de creduli ca să creadă din nou minciunilor lui Arafat & Co. De fapt toți cei care au orchestrat Plandemia știu că românii s-au prins în marea lor majoritate că au fost înșelați de autorități pentru a se vaccina iar acum se cam tem mai-marii noștri să facă din nou pași spre o altă vaccinare anti-Covid. E bine să se teamă, căci oricum cândva tot vor da socoteală în fața poporului pentru genocid, dar temându-se acum de popor poate că nu vor mai da curs abuzurilor de tot felul cerute de implementarea vaccinării anti-Covid, vaccinare impusă de conducătorii din umbră ai acestei lumi. Arafat încă are spate fiindcă tot cei care au pornit Plandemia conduc lumea. Poate doar dacă Putin va schimba ceva pe undeva, altfel jocul de-a moartea va continua nestingherit. Mare rușine este să continui ca Prostea să îndrugi vrute și nevrute despre Covid când de fapt Covid-ul a dispărut cu totul în “gușile” celor care l-au orchestrat începând din 24 februarie 2022 și cel puțin până în prezent. Dar cum am mai precizat, unde nu este rușine n-ai ce să le ceri celor de “teapa” lui Arafat. Problema cea mai mare nu mai sunt acești venetici care nu mai au nici în clin și nici în mânecă, cum se mai spune, cu românii, ci faptul că românul nu se trezește din somn. Îbsă pe cei ce nu vor să se trezească îi vor trezi cu siguranță cei de “teapa” lui Arafat. Sigur o să-i trezească dar să nu cumva să le fie prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button