X

[VIDEO] Iohannis, pe cale să bage România în război, pentru a fi numit secretar NATO: ţara s-a umplut de tancuri

NATO acordă o atenţie specială flancului de est al Alianţei, România fiind destinaţie sau ţară de tranzit pentru cel mai mare număr de arme şi vehicule blindate din ultimele decenii. Pe de altă parte, Iohannis vrea să controleze tot ce ține de armata română. Un loc asigurat la NATO, l-ar scuti de răspunderea din dosarele penale pe care le are și care mai urmează să i se mai deschidă pentru toate actele de trădare națională.

Întărirea flancului estic al NATO este o realitate ce poate fi văzută inclusiv de cetăţenii obişnuţi ai României. Cei care au avut duminică după-amiază drum pe DN1 – şi au fost mii de oameni, care s-au întors de la munte – au avut şansa să vadă  garnitură întreagă de vehicule militare, tunuri şi tancuri, într-un spectacol pe care mulţi l-au văzut doar la tv. Infanteria grea a NATO se deplasa spre Braşov, cel mai probabil către baza pe care Alianţa o are la Cincu.

De subliniat că două convoaie cu vehicule blindate de luptă ale infanteriei au pornit sâmbătă din Franța spre țara nostră. Acestea fac parte din forțele menite să întărească apărarea flancului estic al NATO și vor ajunge la bază militară Cincu, din județul Brașov. Ministerul Apărării Naţionale anunță că primul convoi cu tehnică militară franceză intră duminică seară în România, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac.

În total vor fi aproximativ zece convoaie, francezii urmând să trimită și un escadron de aproximativ 12 tancuri Leclerc. Însă, numărul lor exact sau itinerariul nu au fost precizate de autorităţile militare franceze.

Franţa conduce grupul de luptă al NATO în România, care numără în prezent 750 de militari francezi, plus soldaţi belgieni şi olandezi.

Anterior, sâmbătă, CBS a publicat un reportaj în care spunea că „militarii americani se antrenează în România pentru război cu Rusia, la câţiva km de graniţa cu Ucraina”. Asta în contextul în care Divizia 101 Aeropurtată Americană este desfășurată în Europa, mai exact în România, lângă granița cu Ucraina, pentru prima dată în 80 de ani, din cauza tensiunilor tot mai mari dintre Rusia și NATO.

Divizia 101 Aeropurtată Americană este o unitate de infanterie ușoară, instruită să se desfășoare pe orice câmp de luptă din lume în câteva ore, gata să ia parte la război.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Mda, globalistii/satanistii urasc de moarte pe ortodocsi, vor sa scape de noi ca sa poata face planul lor. Pentru asta vor ei ca ortodocsii sa se omoare intre ei in Ucraina, in Romania si toate tarile orthodoxe.
  Dar, cu noi este Dumnezeu!
  Doamne ajuta

 2. Armata SUA face cercetare în domeniul nanotehnologiei și mecanicii cuantice – similar cu elementele care vor fi introduse în „vaccinuri”

  How to Make Quantum Dots – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=s3H0_8TLs-A

  https://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=49456.php

  Army research into nanotechnology and quantum mechanics similar to what’s now being put into “vaccines” – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-10-24-army-research-nanotechnology-quantum-mechanics-vaccines.html#

  https://www.nanowerk.com/nanotechnology/introduction/introduction_to_nanotechnology_1.php

  Armata Statelor Unite cheltuiește milioane de dolari pe o varietate de arme, inclusiv nanotehnologie și mecanica cuantică, care doar așa din întâmplare par să fie o componente cheie ale Big Pharma introduse in cele mai recente „vaccinuri.”

  Quantum Dots – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=e-32eGL5bns

  Nanotuburile de carbon sunt investigate ca înlocuitori ai semiconductorilor tradiționali pe bază de siliciu, potrivit lui Joe Qiu, care este afiliat la Biroul de Cercetare al Armatei Unice.

  Această nouă tehnologie, a spus Qiu, este utilă în special la frecvențe foarte înalte în gama gigahertzilor de 30 plus, precum și în lungimi de undă foarte scurte, cum ar fi undele milimetrice, care sunt utilizate în scanerele corporale de pe aeroporturile americane.

  Știm că nanotuburile de carbon sunt o componentă cheie în rețelele 5G pe care Donald Trump le-a introdus in viteza, cu miliarde de dolari de la contribuabilii americani.
  Implementarea în masă a tehnologiei 5G nu se rezumă doar la telefoane mobile și computere, pentru a fi mai clar.
  Există dovezi puternice care sugerează că este vorba și despre conectarea oamenilor la internetul lucrurilor, cunoscut și sub numele de transhumanism, pe care „președintele” Joe Biden il impulsioneaza si accelereaza.

  Fosta angajată a Pfizer, Karen Kingston, explică toate acestea în detaliu într-un interviu la care a participat cu dr. Steven Hotze, care este disponibil pe canalul Brighteon.
  „Ordinul executiv al lui Biden din 12 septembrie se referă la transhumanism”, a declarat Kingston pentru Hotze.
  „În OE, el afirmă în mod clar că este important să se finanțeze dezvoltarea tehnologiilor care pot programa celulele pentru a reprograma biologia noastră, la fel cum se programeaza un soft de calculator.”

  Este deprimant faptul că nu a existat mai multă reactie pentru a opri dezlănțuirea acestor bio-arme, neuro-arme și inteligență artificială, tehnologiile avansate ale dispozitivelor cu efect asupra populației americane și a copiilor noștri.”

  https://www.brighteon.com/dc40f749-38ad-4a4d-8702-9c75a7b87afb

  Ei doresc acum sa implementeze tatuaje quantum dot pentru fiecare persoană pentru a le putea conecta la 5G „și dincolo de” grila de control globalist

  https://www.nanowerk.com/what_are_quantum_dots.php

  Armata spune că, în acest moment, desfășurarea 5G este în mare parte limitată la intervale mai mici de șase gigahertzi.
  Există planuri, totuși, pentru a „îmbunătăți” aceste frecvențe la 28 GHz și mai mult.

  „Nu este vorba doar de 5G”, spune Qiu. „Este dincolo de 5G.”

  În următorii cinci ani, a adăugat el, utilizarea comercială a circuitelor integrate bazate pe nanotuburi ar putea deveni o realitate, deși aceasta este doar o estimare.

  https://www.nanowerk.com/nanotechnology/introduction/introduction_to_nanotechnology_22.php

  https://www.nanowerk.com/what-are-nanobots.php

  Armata finanțează astfel de cercetări de cel puțin 10 ani. Armata lucrează, de asemenea, cu tehnologia quantum dot, aceeași tehnologie despre care eugenistul miliardar Bill Gates a vorbit referitor la implantul „vaccinurilor” coronavirusului Wuhan (Covid-19).

  Quantum Dots Deliver Vaccines, Encode Vaccination History in the Skin | Research & Technology | Jan 2020 | Photonics.com
  https://www.photonics.com/Articles/Quantum_Dots_Deliver_Vaccines_Encode_Vaccination/a65443

  Luciferase – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=UJ4AN_4gPdM

  Storing medical information below the skin’s surface | MIT News | Massachusetts Institute of Technology
  https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

  A sensor that can tell you if you’re sick – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=No5Bz2eHNtA&feature=youtu.be

  Biocompatible near-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches record vaccination – PubMed
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31852802/

  Quantum Dots Deliver Vaccines and Invisibly Encode Vaccination History in Skin
  https://www.genengnews.com/topics/drug-discovery/quantum-dots-deliver-vaccines-and-invisibly-encode-vaccination-history-in-skin/

  COG – Gates’ Luciferase: (Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System) #060606 – GoyimTV
  https://www.goyimtv.tv/v/2534494344/COG–Gates–Luciferase–Implantable-Quantum-Dot-Microneedle-Vaccination-Delivery-System–060606

  https://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=58702.php

  https://www.nanowerk.com/nanobiotechnology.php

  Punctele cuantice sunt chiar mai mici decât nanotuburile de carbon, se pare, și sunt capabile să se potrivească în interiorul lor.

  Ele sunt concepute pentru a emite lungimi de undă foarte specifice, permițându-le să comunice cu turnurile de frecventa electromagnetica din apropiere atunci când sunt implantate ca un „tatuaj” pe /sau în trupul uman.

  Ele nu sunt chiar asa ieftin de produs, dar cu o ofertă aparent nesfârșită de bani, Armata lucrează din greu pentru a le face o caracteristică comună în societatea americană, inclusiv în medicină.

  „Congresul și exponentii unei bunei guvernări se întreabă adesea, pe bună dreptate, despre proiectele de cercetare bizare care se strecoară în bugetul Pentagonului fără nicio legătură clară cu vreun scop militar”, scrie Sydney J. Freedberg Jr. pentru Breaking Defense

  https://breakingdefense.com/2020/01/carbon-nanotubes-quantum-dots-army-thinks-very-small/

  referitor la tehnologie, referindu-se la natura secretă a acestei cercetări înfiorătoare care are loc chiar sub nasul nostru.

  Puteți urmari faptele in interviul de la Brighteon.
  Cele mai recente știri despre activitatea Armatei SUA cu nanotuburi de carbon, puncte cuantice și multe altele pot fi găsite la:
  http://transhumanism.news/

  Puncte cuantice grafenice

  https://www.nanowerk.com/what_is_graphene.php

  https://www.nanowerk.com/graphene-batteries.php

  https://www.nanowerk.com/graphene-nanotechnology-in-energy.php

  Grafenul, care practic este o formă nerulată, plană a unui nanotub de carbon, prin urmare, a devenit un material candidat extrem de interesant pentru electronica la scară nanometrică.
  Cercetătorii au arătat că este posibil să se sculpteze tranzistori la scară nanometrică dintr-un singur cristal de grafen (adică puncte cuantice grafen).
  Spre deosebire de toate celelalte materiale cunoscute, grafenul rămâne foarte stabil și conductiv chiar și atunci când este tăiat în dispozitive cu o lățime de un nanometru.

  https://www.nanowerk.com/spotlight/spotid=5433.php

  Punctele cuantice din grafen (GQD) prezintă, de asemenea, un mare potențial în domeniile fotoelectronicii, fotovoltaicelor, biosenzării și bioimagizării datorită proprietăților lor unice de fotoluminescență (PL), inclusiv biocompatibilitate excelentă, toxicitate scăzută și stabilitate ridicată.
  Oamenii de știință încă lucrează la găsirea unor metode eficiente și universale pentru sinteza GQD-urilor cu stabilitate ridicată, proprietăți de suprafață controlabile și lungime de undă de emisie PL tunabilă.

  https://www.nanowerk.com/nanotechnology_articles/newsid=47457.php

 3. De 10 ani tot am vazut activitati militare intense si tot felul de masini americane . Locuiesc in Tg Mures. Poate razboiul nu ar fi o solutie asa rea pentru curatarea si renasterea Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings