X

E de bine: Olanda se opune în continuare întrării României în Schengen

Rezoluție adoptată de Parlamentul olandez: Țările de Jos nu ar trebui să voteze pentru aderarea României la Spațiul Schengen – PSnews

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul Olandei a votat o rezoluție prin care consideră că Olanda nu ar trebui să voteze pentru aderarea României și a Bulgariei la Spațiul Schengen. 

Această rezoluție vine după ce România a achiziționat, săptămâna trecută, două nave multirol de pompieri, chiar de la Olanda. Valoarea „tributului” a fost de 44 de milioane de euro și s-a plătit chiar înainte de vizita premierului Mark Rutte la București.

Întregul text al rezoluției votate de Parlamentul Olandei, mai jos:

„Camera, după ce a ascultat deliberările, luând act de faptul că aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen va fi discutată în curând; luând act de faptul că guvernul olandez a votat timp de mulți ani împotriva aderării României și Bulgariei la spațiul Schengen din cauza corupției persistente și a problemelor persistente legate de crima organizată din ambele țări; întrucât corupția și problemele legate de crima organizată dintr-o țară Schengen pot crea probleme majore pentru funcționarea controlului la frontieră din țara respectivă și pot reprezenta astfel riscuri de securitate pentru Țările de Jos și pentru întregul spațiu Schengen, întrucât în prezent sunt în curs de desfășurare anchete de anvergură limitată și misiuni de investigare a funcționării statului de drept, a corupției și a crimei organizate în România și Bulgaria; solicită guvernului să asigure investigații suplimentare privind supravegherea frontierelor de către România și Bulgaria, pe baza faptului că Țările de Jos analizează cu strictețe și corectitudine funcționarea statului de drept și reducerea corupției și a criminalității organizate în ambele țări, iar până atunci să nu ia măsuri ireversibile”.

Amintim faptul că, dintre toate țările membre al Uniunii Europene, doar România, Bulgaria, Croația, Irlanda și Cipru nu fac parte din Spațiul Schengen. De-a lungul timpului, Olanda s-a împotrivit constant accederii României în acest for european.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Așa este, avem corupție mare în România și de aceea suntem de acord cu Olanda. Dar cum se face că greii ue nu se opun intrării României în Schengen, ci doar micuța Olanda? Aici este sigur o facătură. Probabil că greii or să spună:”Vedeți, v-am ajutat noi, căci am îmblânzit Olanda și iată c-ați ajuns unde v-ați dorit, sau mai bine zis unde ne-am dorit noi să vă aducem, adică sub(t) papuc. Cum oamenii de bună credință nu-și doresc intrarea României în Schengen, dorim cu această ocazie să mulțumim Olandei, căci prin jocul ei ne ajută să stăm mai bine în banca noastră. Însă credem totuși că Olanda nici “pâs” nu zice dacă “suflă” către ea vreunul din greii acestei lumi, așa că jocul Olandei de-a opoziția va dura până la următoarea comandă a greilor.
    “Ce mult ne place nouă să ne jucăm, nu-i așa, Olanda?”

    1. Nu stii ca talmudistii de-acolo (Amsterdam) controleaza comercial, din Belgia (Bruxelles) – politic!?!?
      De la Londra – financiar, din Washington – militar…!?

      Peste ei, cahalul mondial care “face” bogatii” care “pun” politrucii in functii cu mass media controlata de ei… si comanda razboaiele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button