X

Rothschilds masonicii au fost prinși în Elveția — din nou

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Familia Rothschild se remarcă în istorie ca exemplu principal de manipulare a puterii băncilor internaționale…

Rothschilds nu se pot opri niciodată să fie prinși cu pantalonii jos. Singurul mod în care își vor opri activitățile ascunse este dacă autoritățile încep să-i bage după gratii. S-a raportat în urmă cu câțiva ani că

„Autoritatea de reglementare financiară din Elveția a acuzat Rothschild Bank AG și filiala sa de încredere că au încălcat legea împotriva spălării banilor în legătură cu 1MDB, fondul suveran din Malaezia în probleme.

„Conform autorității de reglementare, atât Rothschild Bank AG, cât și Rothschild Trust AG nu au reușit să verifice de unde provin acțiunile unui client. Firmele au ignorat semnele că fondurile ar putea fi legate de spălarea banilor și au luat oricum banii. Companiile conduse de familia Rothschild sunt, de asemenea, acuzate că au raportat această problemă prea târziu.”

Evident că nu este deloc o surpriză, mai ales când ne uităm la familia Rothschild și la activitățile lor ascunse de-a lungul istoriei. Rețineți că Una dintre „forțele industriale” care a controlat lumea financiară în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea a fost nimeni alta decât familia Rothschild.

Acest lucru a fost admis chiar și de istoricul socialist Gustavus Myers, care a scris în The History of the Great American Fortunes că „sub suprafață, Rothschilds au avut multă vreme o influență puternică în dictarea legilor financiare nordamericane. Registrele legale arată că ei erau puterea în vechea bancă a Statelor Unite.”

Mooney scrie că „Familia Rothschild se remarcă în istorie ca exemplu principal de manipulare a puterii băncilor internaționale… Prin intermediul cămătăriei la scară internațională, ei au reușit să consolideze o mare bogăție și putere pentru a transforma afacerile mondiale după propria lor fantezie.” Rothschilds au finanțat războaie în Anglia și Statele Unite, adunând dobânzi uriașe și obținând un profit masiv.

Până la mijlocul secolului al XIX-lea, Banca Angliei era controlată în mod dominant de familia Rothschild. După cum scria scriitorul evreu austriac Frederic Morton, la mijlocul secolului al XIX-lea, „Rothschild era acum bancher pentru imperii și continente, pentru toate principalele țări europene, pentru Rusia eurasiatică, pentru Americi, pentru Indii… La Paris, la Viena, la Frankfurt și Napoli, ramurile fratelui titan au fost la fel de ocupate.”

Istorica evreică Esther Benbassa are opinii similare. Ea afirmă că „rothschild-ii au fost masoni de rit scoțian”, dar au văzut francmasoneria ca pe o organizație religioasă nobilă și tolerantă care i-a primit pe evrei.

La sénatrice Esther Benbassa accusée de harcèlement par des collaborateurs

Cu toate acestea, departe de a fi o organizație benignă, francmasoneria a fost de la început anti-creștină și a căutat să detroneze creștinismul, inclusiv prin revoluție. Începând cu ritualurile sale de inițiere, masoneria se află în totală contradicție cu învățăturile creștinismului. Francmasoneria este o societate secretă, iar doctrinele ei sunt în antiteză cu Biblia.

Niall Ferguson: "Nada era más revolucionario que un gobierno como el de Margaret Thatcher" - Libre Mercado

Istoricul filosemit Niall Ferguson a declarat că Nathan Rothschild „a putut deveni principalul canal de bani al guvernului britanic către câmpurile de luptă continentale asupra cărora s-a decis soarta Europei în 1814 și 1815.” Nathan, potrivit lui Ferguson, „a devenit stăpânul pieței de obligațiuni” și „stăpânul politicii europene” în timpul războiului napoleonian. Până în secolul al XIX-lea, Nathan a înființat „cea mai mare bancă din lume”. O revistă nordamericană s-a plâns în anii 1830 că „nici un cabinet nu se mișcă fără sfatul [Rothschilds]. Își întind mâna, cu aceeași ușurință, de la Petersburg la Viena, de la Viena la Paris, de la Paris la Londra, de la Londra la Washington.”

Familia Rothschild, în relație cu Fundația Rockefeller, s-au aflat în spatele „politicii monetare și inflaționiste a New Deal-ului timpuriu.” (În 2012, familia Rothschild a încercat din nou să fuzioneze operațiunile bancare britanice și franceze pentru a câștiga mai mult control.

Archivo:David de Rothschild 2014.jpg - Wikipedia, la enciclopedia libre

David de Rothschild a declarat că noul sistem „ar îndeplini mai bine cerințele globalizării în general și în mediul nostru competitiv în special, asigurând totodată controlul familiei mele pe termen lung.”

Ferguson, desigur, nu atribuie acest lucru cămătăriei, ci „norocului pur”, ceva care nu este deloc rațional; Sachar face același lucru. În timp ce Ferguson documentează faptul că cu un secol înainte ca Rothschild să vină în scenă, evreii sefarzi din locuri precum Lisabona, Toulouse, Bordeaux, Anvers și Londra au fost profund implicați în sistemul bancar și admite că Rothschilds „au dominat piramida socială și comunitară a evreilor ”, nu spune nimic despre contractele de cămătărie.

Sachar ne dă doar exemplul lui Joseph Suss Oppenheimer, un finanțator și bancher evreu care „și-a exploatat legăturile cu atâta imaginație și lipsă de milă încât a obținut controlul aproape complet asupra administrației financiare a ducatului. În această calitate, Suss nu a ezitat să pună în buzunar mită substanțială de la oameni de afaceri în schimbul contractelor guvernamentale.” În cele din urmă, Sachar a atribuit-o antisemitismului. Găsim o metodologie similară în munca lui Benbassa.

Au existat însă și alte voci care au crezut că Rothschilds pun la cale ceva. În 1828, Thomas Dunscombe a declarat: „Stăpânul bogăției nemărginite, [Nathan] se laudă că este arbitrul păcii și al războiului și că meritul națiunilor depinde de încuviințarea lui; corespondența sa este nenumărată; curierii săi îi depășesc pe cei ai prinților suverani și… miniștrii de stat sunt în plata lui.”

Henry Clews, finanțatorul nordamerican care a scris Twenty-Eight Years in Wall Street în 1888, a declarat că familia Rothschild făceau avere în Statele Unite prin bancherul german August Schonberg, care și-a schimbat numele în Belmont când a venit în Statele Unite. Clews afirmă că prin „avariția” și „penuria sa”, Nathan Rothschild în special ar „manipula piața”.

Carroll Quigley a susținut că Rothschilds, printre alți bancheri, înșelau în secret guvernele și persoanele; el spune că Mirabaud și familia Rothschild au devenit sistemul financiar dominant între 1871 și 1900. Economistul britanic J. A. Hobson a declarat în 1902 că nimic nu ar putea fi urmărit „de niciun stat european… dacă casa lui Rothschild… s-ar opune împotriva lui.”

Rothschilds au ajuns să facă avere în timpul războaielor napoleoniene. Scriitorul evreu de origine austriacă Frederic Morton (născut Fritz Mandelbaum) a declarat că Rothschilds „au cucerit lumea mai temeinic, mai viclean și mult mai durabil decât toți Cezarii dinainte sau toți Hitlerii de după ei.”

Afirmația lui Morton este coroborată de biograful Derek Wilson, care a declarat că Rothschilds erau atât de puternici din punct de vedere financiar și politic, încât până și guvernele regale și liderii politici se temeau de ei. Influența lor a fost atât de secretă încât Wilson continuă să spună asta:

„clandestinitatea a fost și a rămas o trăsătură a activității politice a Rothschilds … Totuși, în tot acest timp ei au contribuit la modelarea evenimentelor principale ale zilei: prin acordarea sau reținerea de fonduri; prin asigurarea oamenilor de stat cu un serviciu diplomatic neoficial; prin influențarea numirilor în înalte funcții; și printr-un contact aproape zilnic cu marii factori de decizie.”

Wilson a susținut mai târziu că formele lor clandestine erau justificabile, deoarece se temeau că vor fi denaturați de presă; dacă Wilson are dreptate este greu de justificat. Dar Rothschilds au făcut un profit enorm din războaiele napoleoniene; după ce praful s-a așezat, Rothschilds „au ieșit din război ca milionari și celebrități.” Unul dintre Rothschild, Nathan, „s-a considerat pe scară largă că a făcut profit exorbitant din contractele oficiale.”

Karl Marx a explicat ceea ce credea că este cauza principală a autoînșelăciunii în eseul său „Despre chestiunea evreiască”. „Care este baza seculară a iudaismului?” a întrebat el. „Nevoie practică, interes propriu. Care este religia lumească a evreului? Piața.. Care este Dumnezeul lui lumesc? Banii… Recunoaștem în iudaism, așadar, un element general antisocial al timpului prezent… În ultimă analiză, emanciparea evreilor este emanciparea omenirii de iudaism.”

Ascensiunea Rothschilds s-a dovedit a fi un precursor al unei tendințe istorice mai ample. Acest lucru a culminat cu creșterea reacției anti-evreiești în toată Europa și în alte părți. Această reacție anti-evreiască există și astăzi. Soluția?

Rothschilds și Cultul Khazarian Bankster trebuie să renunțe la activitatea lor diabolică și să îmbrățișeze Logosul în toată manifestarea lui. Lumea va fi un loc mai bun când se vor preda în sfârșit în fața Logosului.

Publicat pentru prima dată în iulie 2018.

Karen Smith de la Veterans Today

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Fraților, în cimitirul satului unde slujesc este o biserica veche pe care am hotărât sa o reparam . Primăria a dat bani pentru o parte din materiale, costul manoperei, tabla , ușile și geamurile urmând a fi suportate de enoriași.Sunt putini oameni în sat și, de altfel , lipsiți în mare parte de venituri.Va rog , cine dorește sa ajute , fie chiar și cu putini bani , poare dona în contul parohiei. Va voi pomeni la Sfânta Liturghie .
  PAROHIA CURTENI
  RO93RNCB 0261 1473 7723 0003

 2. Gluma perversa:
  “Istorica evreică Esther Benbassa are opinii similare. Ea afirmă că „rothschild-ii au fost masoni de rit scoțian”, dar au văzut francmasoneria ca pe o organizație religioasă nobilă și tolerantă care i-a primit pe evrei.”

  Prima loja au infiintat-o in tinara SUA si din 20 de fondatori, doar 3 nu erau jidani, … ma rog – falsi jidani ca erau satanistii babilonieni, a.k.a. khazari.
  A doua loja franc-masonica a avut ca fondatori 100 % din aceeasi, sa le spun (pentru usurinta identificarii “populare”) jidani.

  Franc-masoneria e facuta ca paravan, tocmeste ne-jidani si-i finanteaza in campanii electorale… s-i plaseaza astfel in posturi publice unde executa comenzile lor internationaliste (globalist e un termen cam mistocaresc…) fiindca ordinele sint data de cahalul international, guvernul mondial conspirationist.

 3. inseamna ca nu sunt chiar asa de temuti daca totusi autoritatea bancara de supraveghere elvetiana si-a “permis” sa se ia de ei cu legea in mana si i-a prins acum sa vedem ce se va intampla probabil doar vreo amenda poate usturatoare ceva de genul a cateva sute de milioane de euro sau franci si cam aia e

  oricum nu are cred dupa mintea mea pe persoana fizica ce sa le faca pica eventual directorii sau cei care au semnat actele alea nu ei

  sunt psihopati nu toti dar capii familiei cel putin sigur sunt daca fac cu buna stiinta rau in lume daca sunt sau nu sunt si in spatele pandemiei din anii 2020-2021

  eu am verificat pe wikipedia interesant sau nu directorii generali CEO adica in engleza a multor mari corporatii mondiale gen Shell, BP, Rio Tinto si altele au trecut prin tinerete surprinzator sau nu si pe la banca sau firma lor ca internship sau ucenici pe posturi marunte

  se cam leaga anumite chestii si astea sunt date publice va dati seama daca sunt si pe wikipedia puse
  cadrele lor sunt rotite mai ales la marile corporatii la varfuri chiar daca actionariatul e divers sunt si fonduri de investitii etc. dar prin interpusi sunt conduse corporatiile cele mai importante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button