X

Giorgia Meloni pledează pentru o „Europă a patrioţilor”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Viitoarea şefă a guvernului italian, Giorgia Meloni, a pledat duminică pentru o ”Europă a patrioţilor”, într-un mesaj video transmis la un miting, la Madrid, al partidului spaniol Vox, informează France Presse.

În mesajul său, lidera partidului Fratelli d’Italia s-a pronunţat pentru a ”o Europă mai curajoasă (…) pentru a răspunde marilor crize internaţionale”.

”Trăiască Europa patrioţilor!”, a spus Meloni, care a început negocieri cu partenerii săi de coaliţie, Liga condusă de Matteo Salvini şi partidul conservator Forza Italia, al lui Silvio Berlusconi, pentru a forma un guvern ce ar urma să îşi preia mandatul până la finalul lunii octombrie.

”În câteva zile în Italia, vom fi chemaţi să transformăm aceste idei în politici guvernamentale concrete, aşa cum fac deja prietenii noştri în Polonia”, a susţinut ea.

La fel ca Ungaria, Polonia se află într-o dispută cu Bruxellesul legată de nerespectarea ‘valorilor’ statului de drept.

Giorgia Meloni a dat asigurări că va lucra pentru ca ideile familiei sale politice ”să ajungă la guvern într-un număr tot mai mare de naţiuni europene”.

”În Spania, în Italia şi probabil în toată Europa, o majoritate a cetăţenilor nu se mai regăsesc în utopiile şi ideologia stângii şi noi cerem să ne asumăm responsabilitatea de a guverna”, a accentuat politiciana italiană.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button