X

Premiul Nobel pentru Pace 2022 pentru ONG-ul din Kiev, creat de Soros și SUA pentru lovitura de stat ucraineană

Centrul pentru Libertăți Civile este, de asemenea, finanțat de Comisia UE, care a cumpărat arme pentru Zelensky

Powermonger Hands behind Sri Lanka's Financial Crisis? | Thuppahi's Blog

by Fabio Giuseppe Carlo Carisio for VT Europe

Narațiunea dominantă realizată de Noua Ordine Mondială controlată de Lobby-ul Armelor, care de douăzeci de ani declanșează războaie în fiecare colț al planetei, nu își oprește cursa în a propune false adevăruri alternative la realitatea faptelor.

The Norwegian Nobel Committee a decis să acorde Premiul Nobel pentru Pace pentru 2022 unei persoane și a două organizații:

El activista bielorruso, Ales Bialiatski, y dos organizaciones por los derechos humanos rusa y ucraniana, Premio Nobel de la Paz - Onda Vasca

„Premiul pentru Pace din acest an este acordat avocatului pentru drepturile umane Ales Bialiatski din Belarus, organizației ruse pentru drepturile umane Memorial și organizației ucrainene pentru drepturile umane Centerul pentru Libertăți Civile”.

Prin acordarea Premiului Nobel pentru Pace pentru 2022 lui Ales Bialiatski, Memorial și Centrul pentru Libertăți Civile, Comitetul Norvegian al Nobel dorește să onoreze trei campioni remarcabili ai drepturilor umane, democrației și coexistenței pașnice în țările vecine Belarus, Rusia și Ucraina. Prin eforturile lor consecvente în favoarea valorilor umaniste, a antimilitarismului și a principiilor dreptului, laureații din acest an au revitalizat și onorat viziunea lui Alfred Nobel despre pace și fraternitate între națiuni, o viziune cea mai necesară în lumea de azi”, putem citi în publicația web site-lui oficial.

Berit Reiss-Andersen går til Andenæs Aaløkken Veum - Rett24

„Acest Premiu Nobel pentru Pace nu este un mesaj către Putin de ziua lui sau din orice alt motiv. Premiul pentru Pace nu este niciodată împotriva nimănui, ci pentru a-i promova pe cei care susțin societatea civilă și drepturile umane. Cert este că guvernul lui Putin și guvernul bielorus reprezintă un guvern autoritar care reprimă activiștii pentru drepturile umane”, a spus președintele Berit Reiss-Andersen în anunțul său, uitând poate de jurnaliştii pro-ruși enumerați de Italia și de presa rusă cenzurată de Comisia UE care a cumpărat arme pentru Ucraina.

„După invadarea Ucrainei de către Rusia în februarie 2022, Centrul pentru Libertăți Civile s-a angajat în eforturi de identificare și documentare a crimelor de război rusești împotriva populației civile ucrainene. În colaborare cu parteneri internaționali, centrul joacă un rol de pionier în vederea tragerii la răspundere a părților vinovate pentru crimele lor”, a adăugat liderul Comitetului Norvegian al Nobel.

Darya Dugina: qué se sabe del ataque con carro bomba en el que murió la hija de uno de los aliados de Putin - BBC News Mundo

Avocatul pare să fi uitat, de asemenea, că „rivalul” Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei susținut de activiști pentru Libertăți Civile și de neonaziști, a asasinat cu impunitate un delegat pentru negocierile de pace cu impunitate din partea Serviciului de Securitate al SBU și pare a fi responsabil, după cum este creditat și de rapoartele recente din New York Times, despre atacul letal la Darya Dugin, fiica filozofului rus Alksander.

Nu intrăm în meritele presupusului erou bielorus cunoscut pentru munca sa cu Centrul pentru Drepturile Umane Viasna din Bielorusia al cărui Comitet Nobel a cerut eliberarea Bielorusiei, deși a fost închis pe 14 iulie 2021 pentru… evaziune fiscală!

ONG-UL KIEV CREAT DE GEORGE SOROS

Vreau să mă centrez asupra presupusei mișcări pentru drepturile umane născută la Kiev în 2007, la trei ani după Revoluția Portocalie finanțată de George Soros cu propria sa mândrie, în același an în care au început întâlnirile geopolitice Kiev Security Forum, condus de finanțatori nordamericani alături de diverse personalități emergente ale ONG-urilor.

Printre acestea, Centrul pentru Libertăți Civile a pretins, pe hârtie, o misiune „nobilă”, deși ulterior s-a dovedit a fi fundamentală pentru lovitura de stat din 2014 și războiul civil ulterior din Ucraina.

„Centrul pentru Libertăți Civile (CCL) a fost înființat în 2007 pentru a promova valorile drepturilor umane. Stabilirea drepturilor umane, democrației și solidarității în Ucraina și regiunea OSCE pentru afirmarea demnității umane. CCL este unul dintre actorii de frunte din Ucraina, influențând formarea opiniei publice și a politicilor publice, sprijinind dezvoltarea activismului civic și participând activ la rețele internaționale și acțiuni de solidaritate pentru promovarea drepturilor umane în regiunea OSCE” citim pe site unde este ușor de aflat cine a creat acest ONG.

Donatorii includ Fundația Societatea Deschisă a lui George Soros, Comisia Europeană, Departamentul de Stat al SUA și NED, o organizație nordamericană de propagandă politică.

Sunt aceiași subiecți care au inventat Forumul de Securitate de la Kiev și, cu roluri diferite, au creat revolta din Ucraina care a avut ca rezultat lovitura sângeroasă din piața Euromaidan din Kiev, când lunetiştii mercenari au tras în mulțime și asupra polițiștilor, provocând peste 100 de morți și aprinzând protestul.

NOBELUL PENTRU PACE PREMIAT DE ȚARA RĂZBOIULUI

Comitetul Norvegian al Nobel (în norvegiană: Den norske Nobelkomité) este instituția care desemnează câștigătorul Premiului Nobel pentru Pace. Include cinci membri aleși de Storting, parlamentul norvegian. Comitetul are sediul la Institutul Nobel Norvegian.

După cum citim pe site-ul oficial al instituției, „Nimeni nu știe sigur de ce Alfred Nobel a dorit ca Premiul pentru Pace în special să fie acordat de un comitet norvegian, sau ce l-a determinat să includă Norvegia în dezbaterea Premiului Nobel”.

NATO condemns North Korea's missile tests, urges diplomacy

Cert este că actualul secretar general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost numit în această funcție delicată după ce a fost premier al Norvegiei dar, mai ales, director al Alianței Gavi fondată de Bill Gates pentru impunerea planului mondial de vaccinare.

Stoltenberg s-a remarcat pentru provocările continue împotriva Moscovei pentru posibila intrare a Ucrainei în NATO tocmai în momentele de cea mai mare tensiune geopolitică și militară din Donbass.

La sfârșitul mandatului său (în 2023) va deveni președinte al Norges Bank, una dintre instituțiile de credit din întreaga Europă și țările NATO care a investit cel mai mult și speculează pe corporațiile Lobby-ului Armelor, așa cum se demonstrează în dosarul nostru.

Unele dintre cele mai importante industrii de război au finanțat planul CEPA pentru militarizarea națiunilor europene de la granița cu Rusia, ceea ce a exacerbat și mai mult tensiunile geopolitice.

Tres premios Nobel de la Paz para tres personas indignas - Monitor De Oriente

Nu numai. În 2009, Comitetul Norvegian pentru Nobel i-a acordat Premiul pentru Pace lui Barack H. Obama „pentru eforturile sale extraordinare de a consolida diplomația internațională și cooperarea între popoare”.

Doi ani mai târziu, președintele nordamerican a început Primaverile Arabe în Libia, Irak, Siria care a destabilizat întregul Orient Mijlociu provocând sute de mii de morți. Un masacru care nu se oprește și din cauza sancțiunilor UE și SUA împotriva guvernului sirian care provoacă morți din cauza foametei și a lipsei de medicamente.

Karen Smith de la Veterans Today

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Astia se premiaza intre ei. Mai are cineva incredere in premiul Nobel (oricare ar fi ala, pentru pace, pentru literatura, economie, chiar si stiinta)? A ajuns doar o forma deghizata de sponsorizare a celor agreati de sistem.

 2. Se stie ca de la data de 16 martie – pana la data de 11 aprilie 2020, slujirea Sfintei Liturghii a fost complet interzisă pe întreg teritoriul Greciei (chiar și în Sfintele Mănăstiri și in Muntele Athos!).
  O prevedere similară de drept, care incrimina săvârșirea Sfintei Liturghii, după moartea lui Dioclețian (311 d.Hr.) a mai fost aplicată în Europa numai în Albania (1967-1990), dacă consideram că nici Mahomed Cuceritorul și succesorii săi sultani în cei 400-500 de ani de sclavie turcă, nici Lenin, nici Stalin, nici Ceaușescu nu au îndrăznit o astfel de blasfemie față de nucleul cel mai vital al Bisericii: slujirea Sfintei Liturghii!
  Chiar dacă perioada actuala a dictaturii epidemiologice ar putea fi doar o repetiţie, intentia lui Antihrist, prorocită de Sfîntul Apostol Pavel este evidentă:
  „Si acum, ce-l opreste, stiti, ca sa se arate el la vremea sa.
  Pentru ca taina faradelegii e la lucru inca de pe acum;
  numai sa fie inlaturat din drum ce o tine pe loc, si atunci se va arata cel-fara-de-lege”.
  (II Tesaloniceni 2, 6-7)
  Sfantul Sofronie Saharov ne incredinteaza:
  Cata vreme se slujeste Liturghia, cata vreme rugaciunea Liturgica imbratieaza pe toti – pe cei vii, pe cei adorimiti, ba chiar pe cei ce inca au sa se nasca, si cata vreme mai sunt suflete care se roaga pentru vrajmasi din insuflarea Duhului Sfant – pana atunci pamantul se va pazi de focul apocaliptic (razboiul nuclear mondial) cel atot mistuitor.
  Dumnezeu priveste cu rabdare chiar in manifestarile negative ale libertatii omului.
  In aceasta directie El merge atat de departe, incat se face posibila aparitia antihristului, care incearca sa-L inlature pe Adevaratul Dumnezeu si apoi sa se proclame dumnezeu.
  Caile antihristului vor aduce in mod inevitabil violenta la scara planetara.
  Sfantul Siluan Athonitul ne spunea:
  In accea rugaciune asemenea lui Hristos (Liturghia) se afla puterea (Hristos) ce tine inca pe loc pe cel faradelege ca sa nu se dezlantuie, asa cum precizeaza Sfantul Apostol Pavel: „numai sa fie inlaturat din drum ce tine pe loc taina faradelegii ca sa nu se dezlantuie”
  (II Tesaloniceni 2, 7)
  „Si va vor da pe voi (crestinii) spre asuprire si va vor ucide; si veti fi urati de toate neamurile pentru numele Meu” (Matei 24, 6-14).
  „Iar cand vor incepe sa fie toate acestea, prindeti curaj ca rascumparea voastra se apropie” (Luca 21, 28).
  Noi insa nu trebuie sa parasim arma puternica care ne-a lasat-o Hristos, rugaciunea si pana cand Liturghia ne va fi practic posibil de slujit ne ramane savarsirea Sfintei Liturghii!
  👇
  Sfantul Ignatie Teoforul:
  Catre Efeseni
  XIII,
  1.Sarguiti-va asadar sa participati mai des la Liturghie si sa aduceti doxologie; caci atunci cand va adunati mai des pentru la Jertfa Euharistica, puterile Satanei se nimicesc si sagetile lui aprinse (Ef. 6, 16) spre pacat sunt distruse.
  2. Caci comuniunea voastra euharistica in unitate si in dreapta credinta, zadarnicesc prapadul adus de el si aduc pedeapsa slugilor lui.

  👇

  Testamentul
  sau cuvintele pe care inviind din morti Domnul nostru le-a spus sfintilor Sai apostoli si care au fost scrise in opt carti prin Clement Romanul, ucenicul lui Petru

  Cartea I

  (…)

  Despre semnele sfarsitului si venirea lui Antihrist

  (…)

  In acele timpuri se vor tulbura natiunile din toata lumea, si va fi o stramtorare si o penurie (criza) foarte mare.
  Toata lumea aceasta va fi socotita ca nimic si toate cele bune ale lumii vor fi
  pierdute de multi si va fi o lipsa foarte mare de bucate (alimente) si o iarna foarte aspra.
  Rari vor fi conducatorii si putini cei ce vor avea aur si argint si care vor avea din belsug bogatiile acestei lumi, iar fiii stapanitorului veacului acestuia vor avea pe mana administrarea visteriilor si hambarelor lor si vor decide in pietele de cumparare si vanzare.
  Multi se vor chinui si de aceea vor chema pe Hristos Domnul Dumnezeul lor
  ca sa fie sloboziti.
  Atunci va veni fiul pierzarii, potrivnicul (antihristul) care se va fali si inalta facand semne si minuni multe, ca sa amageasca tot pamantul si sa fie deasupra dreptilor si sfintilor Mei.
  Fericiti cei care vor fi statornici in zilele acelea si vai de cei care se vor lasa amagiti!

  👇

  Sfantul Ioan Gura de Aur ,
  Comentariu la Evanghelia lui Ioan,
  Omilia 41.
  (…)
  Mantuitorul le zice iudeilor:
  „Eu am venit in numele Tatalui Meu, si voi nu Ma primiti; daca va veni un altul in numele lui, pe acela il veti primi”.
  Dar despre cine zice Hristos ca veni in numele lui?
  Despre Antihrist.
  „Antihrist nu va binevesti o invatatura ca a Mea”; el nu va zice ca Tatal l-a trimis, ci, dimpotriva, va exercita o putere tiranica, distrugand ceea ce nu-i apartine lui, si dandu-se drept Dumnezeu intregului univers, dupa cuvantul Sfantului Apostol Pavel:
  „Potrivnicul inaltandu-se mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, sau este venerat prin inchinare, asa incat sa se aseze antihristul (icoana lui) in Biserica lui Dumnezeu, sau in orice templu de pe pamant care este zidit pentru inchinare (religiilor care venereaza dumnezeii mincinosi) si pe sine sa se dea drept Dumnezeu” (II Tesaloniceni 2, 4).
  Aceasta inseamna ca antihrist vine in numele lui.
  Sfantul Apostol Pavel profetind despre Antihrist zice:
  „Dumnezeu le trimite lucrarea amagirii, ca sa dea ei crezamant minciunii, si sa cada sub osanda toti cei care n-au crezut adevarului, ci le-a placut nedreptatea”
  (II Tesalonieni 2, 11-12).
  Sfîntul Ioan Gură de Aur, Comentariu la Epistola a doua către Tesaloniceni:
  Despre Antihrist vorbeşte aici şi descoperă o mare taină.
  Ce este lepadarea de credinta?
  Pe însuşi Antihrist îl numeşte „apostazie“, ca pe unul ce va urma să piardă pe mulţi şi să-i faca sa se lepede de Hristos, după cum zice:
  „Încît să smintească, de ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi (Matei 24:24)”. Şi îl numeşte pe antihrist „cel fara de lege“, căci va lucra şi va pregăti pe alţii interpusi să lucreze nenumărate lucruri cumplite.
  Iar „fiul pierzării” îi zice lui pentru că pe cat mai multi va pierde.
  Dar cine este acesta?
  Oare Satana?
  Nicidecum; ci va fi un om ce va primi toată lucrarea lui [Satana].
  „Şi cel ce se înalţă mai presus de tot ce se zice Dumnezeu sau închinare“.
  Căci nu va aduce vechea idolatrie, ci va fi un împotrivitor lui Hristos Dumnezeu (ἀντίθεός), care va desfiinţa toţi zeii (toate religiile) (πάντας καταλύσει τοὺς θεοὺς), şi va porunci să fie el adorat în locul lui Hristos Dumnezeu, şi va şedea în templul lui Dumnezeu, nu numai în cel din Ierusalim, ci în Bisericile (ortodoxe) (Ἐκκλησίας) de pretutindeni.
  „Arătându-se pe sine, zice, că ar fi el Dumnezeu“.
  Nu a spus „zicîndu-se“, ci încercând a se dovedi; căci antihrist va face şi semne mari şi minuni amagitoare
  👇

  Sfantul Cosma Etolianul, care se praznuieste in ziua de 24 august.

  Despre Antihrist

  De asemenea, meditați la Cea de-a Doua Venire a Domnului nostru Iisus Hristos, asa cum scrie in cărțile Bisericii noastre, în veacul

  al VIII-lea va fi sfârșitul lumii.
  Dar mai înainte de aceasta Antihristul trebuie să se nască și să si sa vina în lume, și trebuie să se autointituleze: Mesia – Fiul lui Dumnezeu, și va să fie rege pentru a conduce întreaga lume și o să facă „minuni” prin inchipuire, ca să înșele oamenii pentru ca să-l mărturisească ca fiind Hristos, și celor care vor achiesa o să le promita multe bunatati lumesti, dupa care ii va pecetlui (cu semnul fiarei) pe frunte (sau pe mana dreapta); de fapt, evreii trebuie mai intai să-l accepte.
  Sa ne pazim sa nu credem acelui amagitor Antihrist caci toate cele pe care le randuieste acela sunt mincinoase, ca sa ne pecetluiasca cu pecetea lui.
  Mai bine sa ne lasam chinuiti si omorati decat sa credem in Antihrist si sa fim pecetluiti cu pecetea lui.
  Fericit acela care va rabda si nu se va lasa pecetluit cu pecetea lui, fiindca acela va fi incununat cu siguranta si va sta in ceata martirilor.
  Si, iarasi, nefericit si de-trei-ori-nefericit cel ce se va lasa amagit, va crede in Antihrist si va fi pecetluit, acela va arde pururea in iadul cel vesnic impreuna cu amagitorul Antihrist.

  Viata si invataturile Cuviosului si Sfintitului Mucenic Cosma Etolianul, Deisis, Sibiu, 2001, pp. 88-89.

  👇

  Sfântul Ierarh Nifon al Constantianei (sec. IV) a avut urmatoarea previziune:

  Clerici din vremurile de pe urma vor deveni instrumente ale Antihristului.
  Ei vor propovădui ascultarea oarbă ca o virtute a păcii și a mântuirii.
  O ascultare satanica, care va cere din partea credinciosilor ignoranță, dispreț față de învățăturile sfinților, indiferență față de adevăr și o evlavie superficială.
  Avertismentul Sfantului Apostol Pavel pentru apostazia care se va întâmpla înainte de venirea lui Antihrist, este menționata în mod evident prin apostazia ierarhiei Bisericii care administreaza.
  Apostazia credinciosilor și a comunitatilor ortodoxe se va face prin achiesarea la secte si erezii.
  Nu neaparat prin slabirea generala a credinței care a fost prezenta întotdeauna si va exista întotdeauna, aceasta nu va constitui un semn vadit al venirii lui Antihrist.
  Mai mult decât atât, cuvintele Apostolului ar fi respinse de o mie de ori, din cauza ca slabirea credintei au mai experimentat-o generatiile anterioare, dar Antihristul nu a venit.
  Antihristul la aparitia sa in public nu va închide bisericile, nu le va arde așa cum obișnuiau imparatii romani, ci le va umple de „creștini” care vor fi botezați, se vor spovedi, se vor impartasi cu Sfintele Taine, vor avea imbold pentru dragoste, dar în același timp acei credinciosi nu vor mai crede din toata inima în Hristos Dumnezeul-Om, ci il vor iubi pe Antihrist.
  El va induce în eroare lumea pretinzând că este Hristos și va încerca să-L imite în toate; va face minuni inchipuite, va fi in perioada de început (pana va fi intronat Rege) smerit, liniștit, iubitor cu toți, un filantrop, un împăciuitor, va urî nedreptatea, va fi apropiat de preoți, va iubi Sfintele Scripturi, va iubi episcopii și va cinsti pe bătrâni, si pe tinerii care vor fi onorați.
  Va cere ca adulterul sa fie interzis, pedeapsa cu inchisoarea va fi abrogata, pe străinii ii va iubi, pe săraci ii va ajuta, pe orfanii ii va milostivi, de binele țărilor se va îngriji, va profeți viitorul, pe morții ii va învia, orbilor le va da vederea, va fi binevoitor si filantrop, se va ingriji de soarta popoarelor și toți vor fi onorați și-l vor iubi.
  Toată lumea va achiesa ca sa fie intronat Rege planetar, caci un astfel de „sfânt” și „drept” nu va mai exista în acele zile. Și antihrist va mima ca nu doreste sa primeasca tronul Impărăției lumii intregi, pentru a arăta chipurile smerenie și virtute, sfințenie.
  Când, totuși, antihrist va deveni în cele din urmă Rege al planetei atunci iși va arata adevărata față a iadului.
  Atunci totul se va sfârși pentru oamenii de pe pamant…
  Oamenii ii vor fi ferici pe cei care au murit deja și vor dori să se deschidă mormintele pentru a intra ei in locul celor morti…”

  Sursa:
  „Nifon, un episcop ascet”, I.M. Paraklitou, extras dintr-un manuscris nepublicat din anul 1334.

  «ΕΝΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ», Ι.Μ. Παρακλήτου, ἀπὸ ἀνέκδοτο χειρόγραφο τοῦ 1334.
  (Fragment din cartea: „Tâlharii învățăturii dumnezeiesti” Partea a II-a)
  Οι Κληρικοί και Μοναχοί στα έσχατα χρόνια. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/08/13/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ad%cf%83%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c/#more-55607

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings