X

PSD și PNL au votat pentru închiderea MINELOR. Proiectul de lege privind de-carbonizarea sectorului energetic din România a trecut de Senat. AUR a votat ÎMPOTRIVĂ

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.  108/2022 privind decarbonizarea sectorului energetic a fost aprobat, marți, în Senatul României.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proiectul a fost aprobat cu 76 de voturi „Pentru”, voturi venite de la PNL (29), PSD (36), UDMR (7) și senatori neafiliați (4). Toți senatorii AUR au votat împotriva acestui proiect de lege.

Reamintim că senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR, a criticat în termeni duri angajamentul luat de Guvernul României, prin ministrul Energiei, Virgil Popescu, privind adoptarea Legii decarbonizării.

Prin renunțarea la cărbune se urmărește creșterea dependenței României de furnizorii externi de energie.

În condițiile în care toate statele europene au revenit asupra deciziei de a renunța la producția de cărbune și de energie pe bază de cărbune, în contextul războiului din Ucraina, noi ne pregătim să renunțăm la tot ce înseamnă cărbune. Nu există nicio motivație, alta decât că vrem să mărim dependența României de furnizori externi de energie. Noi eram independenți până când să înceapă toată nebunia cu închiderea de mine, închiderea de capacități de producție și liberalizarea iresponsabilă a pieței de energie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Toți care au votat pentru închiderea minelor lucrează de fapt pentru cei din afară, adică fac planul celor din afara României. Parlamentarii sabotează România pe față iar românii dorm în papuci.
    Doamne, dă ceva să piară neghina și pleava din țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE