X

Patrioții din Italia, pe primul loc! Bruxelles-ul e în fibrilații!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alegerile din Italia au produs o surpriză și în același timp o vitorie zdrobitoare a patrioților conduși de Giorgia Meloni, lidera partidului Fratteli d’Italia.  Cu toate amenințările de la Bruxelles și ale șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, italienii nu s-au lăsat impresionați și au votat cu patrioții. Prezența la vot a fost de peste 51%.

Exit poll-ul realizat de Rai prezintă primele procente după închiderea urnelor: Alianța de centru dreapta, cea care cuprinde partidele patrioților Salvini și Meloni, ar fi câștigat între 45% și 49%. Alianța de Centru Stânga ar fi obținut între 25,5% și 29,5%. Mișcarea 5 Stele ar fi obținut între 13,5% și 17,5%, iar Acțiunea Italia Viva între 6,5% și 8,5% Giorgia Meloni ar putea deveni prima femeie prim-ministru a țării, iar Silvio Berlusconi s-ar putea întoarce la politica de vârf din Italia.

Numeroşi italieni au aşteptat chiar şi o oră la coadă, duminică, pentru a-şi alege noul Parlament, informează The Guardian.

Deşi s-au înregistrat cozi foarte mari la secţiile de votare, până la ora locală 19:00 rata de participare la vot era de 51,25 la sută, mai mică decât în 2018, când a fost de 59,25 la sută. Potrivit presei, procesul de votare a durat mult din cauza unui sticker conceput pentru a se evita frauda. Stickerul are un cod alfanumeric şi este aplicat pe un colţ al buletinului de vot. Un oficial de la secţia de votare înlătură stickerul înainte ca buletinul de vot să fie introdus în urnă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Dacă patrioții au câștigat în Italia, cum și noi avem în Imnul Național pe Traian ca străbun, atunci să nădajduim că nația română își va alege noua conducere tot dintre patrioți. Să preluăm și noi modelul de votare al italienilor privitor la forma buletinului de vot care nu poate fi falsificat. Doamne miluiește!

  2. Rezumat:
    Acum, ce planifică și acesti oameni?…, așa cum am mai spus, acesta nu este un vis și aceasta nu este o gândire paranoică.
    Acest lucru este real.
    Deci, ei au un plan… pentru a accepta Noua Ordine Mondială, oamenii vor trebui să accepte mai întâi Noua Religie a Lumii.
    Pentru a intra în Religia Lumii Noi, creștinii vor trebui să abdice de la propriile fundamente dogmatice. Așa cum au spus, în special Benjamin Creme, David Spangler, Alice Baily, Helena Petrovna Blavatsky… toti au spus că inițierea va fi pe o bază ideologica, în interiorul bisericii „creștine” noi, organizate și dirijate de o Lojă Masonică.
    Ea se va baza pe o inițiere luciferică, așa că ceea ce trebuie să înțelegem aici este:
    nu va fi posibil ca cineva care se va ține strâns de propria sa credința creștina să mai intre în Noua Ordine Mondială.
    Acest lucru va fi imposibil.
    Aceasta este prima pregătire pentru planul pentru umanitate, pentru că ceea ce vor să facă este să zdruncine credințele tuturor creștinilor de pe planetă.
    Și pentru a face acest lucru au nevoie de niște dovezi false, presupuse din trecut și din trecutul îndepărtat, care să „dovedească” bărbaților și femeilor că religiile lor sunt false.
    Care sunt planurile Noii Ordini Mondiale?
    Ei planifică distrugerea tuturor oamenilor care cred în Biblie, care se închină lui Iisus Hristos și urmaresc dispariția completă a creștinismului pentru a realiza acest plan.
    Noua Ordine Mondială va schimba legile națiunilor pentru ca credințele și simbolurile religioase creștine – cum ar fi crucea, de exemplu – să fie ilegale.
    Sigur ca Paștele și Crăciunul, de exemplu, vor fi înlocuite de festivitățile New Age in întreaga lume.
    Acum, pentru cei care nu vor accepta NWO, care vor respinge, noua era: new age – new age, poporul noii ordini mondiale, care este același lucru – pentru ei se planifică lagăre de concentrare – lagăre de reeducare – și pentru acele lagăre au făcut ceea ce se știe a fi clasificarea culorilor curcubeului a prizonierilor noii ordini mondiale. Curcubeul considerat simbolul podului care duce la lumea satanică a Noii Ordini Mondiale.
    Știm deja, de exemplu, că toată lumea va trebui să depună un jurământ în fața lui Lucifer cu o inițiere ritualica (acceptarea semnului fiarei n.n.) pentru a trece acea punte în noua Ordine Mondială.
    Toți cei care se opun acestei inițieri, așa cum se intenționează, vor fi cu siguranță trimiși într-un centru de detenție unde vor fi separați în diferite categorii. Asta e ceea ce ei numesc clasificarea culorilor curcubeului a prizonierilor Noii Ordini Mondiale
    Integral:
    The Greatest Hoax | Serge Monast – Project Blue Beam transcript
    http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/bluebeam.htm
    Urmează transcrierea unei prezentări înregistrate de Serge Monast, un jurnalist canadian francofon.
    Deși nu a existat o precizare a anului pe bandă, Monast vorbește despre 1983 ca fiind „acum unsprezece ani”, așa că vom presupune că această discuție a avut loc în 1994.
    Am auzit din când în când de o hărțuire împotriva domnului Monast, și mai târziu am auzit că el a fost ucis.
    Pentru că banda din care am transcris nu era de înaltă calitate și, împreună cu accentul francez foarte greu, nu am reușit să identificam unele dintre cuvinte.
    A trebuit să intuim ortografia unora dintre nume.
    Am decis să transcriem această bandă, deoarece informațiile se referă la evenimentele care au loc astăzi.
    Linia de timp proiectată a fost în afara țintei, pentru că domnul Monast se aștepta ca planul să fie îndeplinit până in anul 2000… la fel ca mulți altii.
    El a indicat, de asemenea, în timpul prezentării că planificatorii au stabilit inițial data pentru 1983.
    Asta ar putea explica titlul cărții lui George Orwell, 1984.
    Data de 1984 (’85), de asemenea, cu informații prezentate la un comitet legislativ special în Illinois, în 1978, studiind efectele regionalismului asupra statului, de către un domn care a mărturisit că: a fost un fost curier secret al Agenției Naționale de Securitate; „poziția oficială a Guvernului SUA este de a schimba această formă de guvernământ în socialism… prin regionalism”; și asta este „logica din spatele acestui lucru este că, atunci când va avea loc noua ordine, care este programată în jurul perioadei 1985, reprezentarea comitetului care va face parte din consiliul mondial va fi foarte egală cu populația țărilor europene”.
    vorbind despre numărul preconizat de populații din fiecare regiune fiind limitat la aproximativ 20 de milioane fiecare, astfel încât nici o „regiune” nu ar putea obține vreodată în mod eficient independența față de guvernul mondial.
    PROIECTUL NASA BLUE BEAM de: Serge Monast – 1994
    Aceasta este Presa Liberă Internațională din Canada (adresa dată, nu mai este valabilă – International Free Press Network, P.O. Box 177, Magog, Quebec, Canada J1X3W8).
    Rețeaua Internațională de Presă Liberă nu este un grup religios, nicio organizație politică, ci o agenție de presă independentă la nivel mondial, în domeniul politic, economic, medical și militar.
    Ne-am specializat în investigarea și publicarea de rapoarte speciale și casete audio pentru a expune lumea subterană a conspirației.
    Organizația Națiunilor Unite va pune în aplicare o Nouă Ordine Mondială.
    Sarcina noastră este să-i facem pe oameni să înțeleagă că venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis, nici un gând paranoic. Este un adevărat proiect satanic în curs de desfășurare. Pentru ce?
    Urmeaza să desființeze toate religiile tradiționale creștine pentru a le înlocui cu o religie unică bazată pe „cultul omului”.
    Vor să abolească toată identitatea națională și demnitatea națională pentru a stabili o identitate mondială și guvernare mondială. Desființarea familiei, așa cum este cunoscută astăzi, pentru a o înlocui cu indivizi care lucrează cu toții pentru gloria unui guvern mondial. Urmaresc a distruge toate lucrările individuale artistice și științifice crearea de lucrări pentru a pune în aplicare un guvern mondial.
    Și acest tip de declarație de război din partea Națiunilor Unite este pentru:
    punerea în aplicare a unei apartenențe universale și obligatorii la Organizația Națiunilor Unite, ca transcendere a Organizației Națiunilor Unite de către forța multimilitară și multi-polițienească; un Departament de Justiție la nivel mondial, prin intermediul Organizației Națiunilor Unite, cu o Curte Penală Internațională; un nou acord comercial la nivel mondial pentru toate națiunile; sfârșitul războiului rece – al războiului local cum este astăzi, și obligația de conviețuire pentru „pace”; și, de asemenea, o religie a lumii noi și o cultură a lumii noi pentru toți oamenii.
    Dacă dorim cu adevărat să înțelegem Proiectul Blue Beam – Proiectul Blue Beam al NASA – de unde este acesta?… trebuie să ne întoarcem la zorii Erei Vărsătorului. Amintiți-vă că cântec?
    Acest cântec spunea:
    Când luna se află în casa a șaptea, iar Jupiter se aliniază cu planeta Marte, iar pacea ne va ghida planeta, iar iubirea va conduce stelele.
    Acest lucru se referea la anul 1982, care urma să fie la acea vreme deschiderea conspirației pentru Epoca Vărsătorului.
    Chiar înainte de punerea în aplicare a Noii Ordini Mondiale, care ar fi trebuit să înceapă la acel moment, în 1983… și trebuie să spun că Proiectul Blue Beam a fost înființat pentru anul 1983.
    Acesta a fost amânat în acel moment.
    Nu știm exact de ce, dar din 1983, fac unsprezece ani s-au îmbunătățit cu adevărat cu noi tehnologii și prin spațiu, care le permit chiar acum
    să-și facă posibil spectacolul spațial.
    Deci, obiectivele mișcării New Age sub care operează Organizația Națiunilor Unite chiar acum, sunt punerea în scena a unui Mesia al erei noi.
    Instrumentele noului guvern mondial sunt o armată multi-națională – o armată internațională; o forță de poliție internațională; o Bancă Mondială pentru economie; un guvern mondial în cadrul Organizației Națiunilor Unite; o Bancă Mondială pentru întreaga lume.
    Asta înseamnă că toate mișcările verzi vor fi nivelate în această nouă Bancă Internațională sau vor dispărea.
    O Religie mondială în care toate doctrinele bisericești vor fi distruse din rădăcini pentru a fi înlocuite de noua religie a Epocii Vărsătorului
    Vor fi șapte clasificari pentru toți bărbații și femeile – noul paradis, asa cum au spus ei – în cazul în care toată lumea va avea o lucrare predeterminată pentru a decide dacă acestia sunt de acord sau nu; sediul lagărului mondial de concentrare de la Organizația Națiunilor Unite pentru cei care nu vor accepta noul sistem; agricultura mondială și controlul aprovizionării cu alimente, care va controla aprovizionarea cu alimente și vitamine în întreaga lume.
    Noua Ordine Mondială va fi un sistem guvernamental intins/cuprins între vechile URSS, Marea Britanie și comunitățile sale, precum și statele unite reale, cu populația sa de creuzet.
    Asta e la final… o nouă ordine mondială spiritual-politică care o va înlocui pe cea veche în care trăim acum.
    Care sunt planurile Noii Ordini Mondiale?
    Ei planifică distrugerea tuturor oamenilor care cred în Biblie, care se închină lui Iisus Hristos și dispariția completă a creștinismului pentru a realiza acest plan.
    Noua Ordine Mondială va schimba legile națiunilor pentru ca credințele și simbolurile religioase creștine – cum ar fi crucea, de exemplu – să fie ilegale.
    Doar Paștele și Crăciunul, de exemplu, vor fi înlocuite de festivitățile New Age in întreaga lume.
    Noua Ordine Mondială plănuiește, de asemenea, desființarea tuturor monedelor și transferul de numerar electronic prin super platforma digitala – ceea ce numim și noi, autostrada electronică.
    Gânditorul și cărțile doctrinare de bază ale conspirației New Age pentru Guvernul Lumii Noi sunt – și evoca numele acelor oameni pentru că tot noul mod de a gândi in Noua Ordine Mondială sunt de la acei oameni, acei autori care au scris diferite tipuri de cărți care reprezinta credința de bază a mișcării New Age:
    Helena Petrovna Blavatsky, care a scris Isis Unveiled și Doctrina Secretă.
    Alice A. Baily care a scris Rasa și inițierea și externalizarea ierarhiei.
    De asemenea, Inițierea, umane și solare;
    Reapariția lui Hristos – Hristosul lor este mesia cel nou;
    Destinul națiunilor, în care ei planifică ce vor face cu statele -cu națiunile actuale.
    Autobiografia neterminată, Ucenicia în New Age, Psihologia ezoterică – aceasta este o scriere a lui Alice Baily, foarte importantă pentru toți gânditorii New Age care sunt exact cei care planifică Noua Ordine Mondială.
    De asemenea, scrierea lui Nicolae Roerich a scris Mytreya, acesta este noul lor Mesia; Shambala the Resplendent; The Agni? Yoga Series. De asemenea, scrierea lui David Spangler care a scris Apocalipsa, nașterea unei noi ere, considerată ca o perspectivă valoroasă asupra mișcării New Age.
    Reflecții asupra lui Hristos, care este legat de inițierea luciferică;
    Holograme in spațiu, au transmis ca ar trebui să fie un spectacol in spațiul mare ceresc în care extratereștrii ar trebui să vină pentru a salva oameni.
    Relația și identitatea; Legile manifestării; New Age, și spre o viziune planetară, care este direct legată de Noua Ordine Mondială așa cum au de gând să fie.
    Acum, ce planifică și acei oameni?… și, așa cum am mai spus, acesta nu este un vis și aceasta nu este o gândire paranoică.
    Acest lucru este real. Deci, ei de plan… pentru a accepta Noua Ordine Mondială, oamenii vor trebui să accepte mai întâi Noua Religie a Lumii.
    Pentru a intra în Religia Lumii Noi, creștinii vor trebui să abdice de la propriile fundamente dogmatice. Așa cum au spus, în special Benjamin Creme, David Spangler, Alice Baily, Helena Petrovna Blavatsky… toti au spus că inițierea va fi pe o bază de lume, în interiorul bisericii creștine noi organizate și este o Lojă Masonică, și organizarea Ordinului.
    Ea se va baza pe o inițiere luciferică, așa că ceea ce trebuie să înțelegem aici este: nu va fi posibil ca cineva care se va ține strâns de propria sa credința creștina să mai intre în Noua Ordine Mondială. Acest lucru va fi imposibil
    Acum, pentru cei care nu vor accepta NWO, care vor respinge, noua era: new age – new age, poporul noii ordini mondiale, care este același lucru – pentru ei se planifică lagăre de concentrare – lagăre de reeducare – și pentru acele lagăre au făcut ceea ce se știe a fi clasificarea culorilor curcubeului a prizonierilor noii ordini mondiale. Curcubeul considerat simbolul podului care duce la lumea satanică a Noii Ordini Mondiale.
    Știm deja, de exemplu, că toată lumea va trebui să depună un jurământ în fața lui Lucifer cu o inițiere ritualica (semnul fiarei n.n.) pentru a trece acea punte în noua Ordine Mondială.
    Toți cei care se opun acestei inițieri, așa cum se intenționează, vor fi cu siguranță trimiși într-un centru de detenție unde vor fi separați în diferite categorii. Asta e ceea ce ei numesc clasificarea culorilor curcubeu a prizonierilor Noii Ordini Mondiale.
    Clasificarea copiilor creștini, așa cum se planifică, caci trebuie folositi ca jertfă umană.
    Unde?
    În cadrul ceremoniilor de liturghie neagră, unde ei vor participa la orice fel de orgie sexuală, si unii dintre ei urmează să fie păstrati ca sclavi sexuali.
    Clasificarea 2, care este clasificarea deținuților care urmează să fie utilizați în experimente medicale în care medicamentele și noile tehnologii vor fi testate pe oameni.
    A 3-a clasificare este clasificarea deținuților sănătoși pentru centrul internațional de organe umane, unde organele lor vitale vor fi îndepărtate unul câte unul, în timp ce acestia vor fi menținuti în viață cu sisteme speciale de susținere a vieții.
    Clasificarea 4, pentru toți lucrătorii sclavi sănătoși.
    Noua ordine mondială este o dictatură mondială de bază bazată pe religia luciferică.
    O dictatură cu aparența unei democrații internaționale.
    Pentru a menține iluzia democrației, lagărele și munca sclavilor vor fi ascunse de populația pământului. Amintiți-vă, de exemplu, cum Hitler a ascuns exterminarea din lagărele de concentrare în timpul său. Clasificarea 5, care este clasificarea prizonierilor selectati în centrele internaționale de re-educare, unde vor fi reeducați pentru a se spala pe creier detinuti din întreaga lume și unde vor învăța cum să glorifice virtuțile noii ordini mondiale pentru umanitate.
    Clasificarea 6, care este centrul internațional de execuție (decapitare).
    Încă așteptăm detalii cu privire la clasificarea ratei a 7-a, precum și încă așteptăm dovezi privind clasificarea culorilor pentru fiecare secțiune de deținuți.
    Acum, oamenii acestia… planifică noua lor lume paradisiacă.
    Deci trebuie să înțelegeți că atunci când am decis să lansez – în urmă cu aproximativ șase luni – câteva părți minuscule de informații cu privire la proiectul lor cel mai secret, care este proiectul NASA Blue Beam, nu eram sigur la acel moment dacă voi supraviețui datorita poziției mele împotriva celui mai sofisticat proiect al noii ordini mondiale, înființat pentru a-i îngenunchea pe toți oamenii din toate națiunile, culturi și religii.
    Dar acum, urmând propria mea conștiință creștină, dragostea mea reală și profundă pentru toți frații și surorile mele necunoscuti din America și din alte părți ale lumii, accept pe deplin să-mi dau viața așa, pentru adevăr, pentru Iisus Hristos, prin dezvaluirea pentru prima dată a celor patru pași majori ai satelitului Blue Beam Project Ceea ce îi rog pe toți cei care vor citi și auzi descrierea de mai jos:
    Nu trebuie să fiti paralizați de frica, ci să răspânditi fiecare cuvânt din conținutul acestei casete audio de nouăzeci de minute și să sa va adunati împreună pentru a va ruga, a gândi și a planifica diferite moduri în care sa va organizati pentru a supraviețui showdown-ului guvernului Noii Ordini Mondiale și abuzului de putere.
    Pentru că ceea ce trebuie să înțelegem este că Noul Guvern mondial nu va fi ceva permanent – nemuritor.
    Nu este cazul.
    Dar ceea ce trebuie să facem și ceea ce trebuie să gândim acum este cum să ne organizăm pentru a supraviețui unei astfel de tiranii, unor astfel de planuri satanice.
    Acum, celebrul proiect NASA Blue Beam are patru pași diferiți.
    Patru părți spre punerea în aplicare a Religiei Lumii Noi cu antihrist în fruntea sa.
    Și trebuie să ne amintim că Religia Lumii Noi este fundamentul de bază pentru Guvernul Lumii Noi.
    Fără această Religie a Lumii Noi, un astfel de guvern, o astfel de dictatură mondială este complet imposibilă.
    De aceea, proiectul este atât de important pentru ei, dar a fost atât de bine păstrat secret până acum.
    Primul pas se referă la defalcarea tuturor cunoștințelor arheologice. Se ocupă de organizarea cutremurelor în anumite locuri precise ale planetei, unde presupuse noi descoperiri vor explica brusc – pentru populatii – sensul greșit al doctrinelor de bază ale tuturor religiilor majore.
    Această clasificare folosită pentru a face populația să creadă că toate doctrinele religioase au fost înțelese greșit și interpretate greșit au început deja cu domeniul pregătirii psihologice pentru populații pentru primul pas a fost pregătit prin filme precum 2001 o Odeseia spațială; seria, Star Trek; Star Wars care se ocupă cu invazia spațială și protecția spațiului; și ultimul film, Jurassic Park, care se ocupă de teoria evoluției.
    Acum, ceea ce este important de înțeles în acest prim pas este că acele cutremure vor lovi în diferite părți ale lumii unde oamenii de știință și învățăturile arheologice au fost predate în trecut, unde se presupune că au existat unele secrete ascunse.
    Prin aceste tipuri de cutremure va fi posibil pentru ei să redescopere din nou – se presupune, mai bine – redescoperirea din nou a acestor tipuri de secrete, iar acele secrete sunt menite să discrediteze toate doctrinele de bază ale religiilor. Aceasta este prima pregătire pentru planul pentru umanitate, pentru că ceea ce vor să facă este să arunce în derizoriu, să zdruncine credințele tuturor creștinilor de pe planetă.
    Și pentru a face acest lucru au nevoie de niște dovezi false, presupuse din trecut și din trecutul îndepărtat, care să „dovedească” bărbaților și femeilor că religiile lor sunt false.
    Al doilea pas se referă la giganticul spectacol spațial cu holograme și sunete optice tridimensionale, proiecții laser ale mai multor imagini holografice în diferite părți ale lumii, fiecare primind imagini diferite în funcție de predominarea credinței religioase regionale/naționale. Chipul acestui nou zeu va vorbi în toate limbile.
    Acum, pentru a înțelege acest lucru, trebuie să ne întoarcem puțin în diferite cercetări ale Serviciilor Secrete efectuate în ultimii 25 de ani.
    Cum ar fi aceasta:
    Sovieticii au fabricat calculatorul avansat, chiar importat, și le-au hrănit cu baza psihică specială minuțioasă, sub studii despre anatomia și biologia corpului uman; și studiile despre anatomia, chimia și electricitatea creierului uman. Aceste computere au fost alimentate, de asemenea, cu diferite limbi și semnificațiile lor.
    Dialectul oamenilor a fost alimentat din satelitul Nature Truth. Sovieticii au început să hrănească calculatorul cu programe obiective, cum ar fi cele cu Noul Mesia.
    Se pare, de asemenea, că sovieticii acum, pregatesc poporul noua ordine mondială prin metode sinucigașe pentru societatea umană prin alocarea unui val de unde electromagnetice pentru fiecare creier, pentru fiecare persoana din categorii diferite.
    Acum, există două lucruri diferite în această a doua parte.
    Spectacolul spațial și de unde vine acel spectacol spațial.
    Proiectia spatiala, Show-ul, imagistica holografică va fi folosit pentru o simulare a Celei de a Doua Veniri în care vi se vor oferi scene care se concentrează pe împlinirea a ceea ce este deja o dorință pentru crestini, pentru a va proteja chipurile de vrajmasi.
    Rezultatele acestui Hristos Fals pus în scenă în mod deliberat va fi punerea în aplicare a unei noi Religii Universale.
    Destule trucuri vor fi proiectate pe cer pentru a ne da pe spate.
    Proiectul este menit sa realizeze capacitatea de a prelua o grămadă de oameni ca într-un tip de răpire intr-o situație limita și de a simula o rapire in vazduh.
    Rezistența prin a respinge Religia Lumii Noi, Noua Ordine Mondială și a Noului Mesia va fi la scară planetara pedepsita.
    Proiectul Blue Beam se va pretinde a fi împlinirea universală a profețiilor vechi.
    În principal, se va folosi cerul ca un ecran de proiectie pentru film,
    printr-un laser spațial generat de sateliți care va proiecta imagini simultane în cele patru colțuri ale planetei în fiecare limbă și în fiecare dialect în funcție de regiune. Se are in vedere aspectul religios al noii ordini mondiale și va fi o seducție pe scară largă a gloatelor.
    Computerele (digitalizarea implementata deja) vor coordona satelitii și software-ul va rula spectacolul.
    Holografia se bazeaza pe un semnal identic, combinand pentru a produce o imagine sau o holograma cu perceptia senzoriala a iluziei optice.
    Este un fenomen optic.
    Mai exact, spectacolul va consta în proiecția cu laser a mai multor imagini holografice în diferite părți ale lumii, fiecare primind un videoclip diferit în funcție de predominarea credinței religioase regionale/naționale.
    Nicio zonă nu va fi exclusă.
    Cu animația pe calculator și efectele sonore care par să vină din adâncurile spațiului, ipochimenii uimiți ai diferitelor credinte vor fi afectati prin schimbarea perceptiei religioase intr-o maniera spectaculoasă, convingătoare. Atunci proiecția lui Hristos, a lui Mahomed, Buddha, Krishna etc. se vor contopi într-o singura figura (aceea a lui antihrist) prin redefinirea tainelor, profețiilor și Revelației care va fi fost dezvăluită prin Traditie.
    Acest unic dumnezeu proiectat pe cer va fi, de fapt, antihristul care va explica diferite scripturi care au fost înțelese greșit, si că religiile sunt responsabile pentru întoarcerea fratelui împotriva fratelui, intoarcerea unei națiunii împotriva altei națiunii; de aceea, religiile lumii trebuie abolite pentru a face loc Epocii de Aur, New Age of the One World Religion, reprezentata de singurul dumnezeu antihrist în acest caz, acela pe care îl văd înaintea lor proiectat pe cer.
    Firește că acest fals superb pus în scena va duce la tulburări sociale religioase la scară largă, inclusiv a agitatiei milioanelor de fanatici religioși, la cazuri de posesie demonică la o scară nemaiîntâlnită până atunci.
    În plus, acest eveniment va avea loc într-un moment de mare anarhie politică și tumult general, desi Organizația Națiunilor Unite intenționează să folosească cântecul de bucurie al lui Beethoven ca imn oficial al Noii Ordini Mondiale.
    Acum, dacă punem acest spectacol spațial și paralel cu programul Star Wars obținem acest lucru: efectele combinațiilor de radiații electro-magnetice și hipnoză care au făcut, de asemenea, obiectul unor cercetări intensive.
    În 1974, de exemplu, cercetătorul G. F. Shapis a spus despre una dintre aceste propuneri de cercetare și despre această investigație:
    „Va avea efectul că cuvântul emis de hipnotizator poate deveni, de asemenea, variat in functie de energia electro-magnetica modulata prin undele radio direct în creierul uman, fără a folosi niciun dispozitiv tehnic pentru receptarea sau transportul mesajului și fără ca persoana expusă la o astfel de influență să aibă vreo șansa de a controla conștient informațiile induse. Este de așteptat ca acestia să-și devieze comportamentul și să considere ca ei reactioneaza asa din proprie voință.”
    Agențiile guvernamentale și corporațiile lucrează în direcția Noii Ordini Mondiale si sunt pregătite să promoveze orice îi va ajuta să-și atingă obiectivul de control social total.
    „Va veni ziua în care vom putea combina manipularea senzorială cu drogurile, hipnoza și manipularea abilă a recompensei și pedepsei pentru a obține un control aproape absolut asupra comportamentului indivizilor. Atunci ar trebui să fie posibil să se realizeze un tip foarte rapid și extrem de eficient de spălare pozitivă a creierului, care ne-ar permite să facem schimbări dramatice în comportamentul și personalitatea unei persoane.”
    Acum, vorbim despre acest tip de raze și despre comunicarea electronică telepatică în două sensuri… tipurile de raze care sunt alimentate din memoria computerelor care stochează o mulțime de date despre ființa umană și despre limba vorbita; și astfel oamenii vor fi atinși in interiorul creierului lor, făcându-i pe fiecare să creadă că propriul său „dumnezeu” vorbește cu fiecare în sufletul său, ne referim la posibilitatea acestui tip de tehnologie și la acest tip de efecte ale gândirii.
    „Ar trebui să remodelăm societatea, astfel încât să fim cu toții instruiți de la naștere să vrem să facem ceea ce societățile doresc să facem. Avem tehnicile necesare pentru a face acestp lucru. Nimeni nu deține propria personalitate.”
    Iar acest citat este foarte important pentru că este, de asemenea, din învățătura de bază a Organizației Națiunilor Unite, căci „nimeni nu deține propria personalitate”. Același psiholog adaugă:
    „Nu ai niciun cuvânt de spus despre ce fel de personalitate dobândești și nu ai niciun motiv să crezi că ar trebui să ai dreptul să refuzi să dobândești o nouă personalitate dacă cea veche este antisociala”.
    Ar putea fi cel mai mare proiect de control al minții care a existat vreodata pentru că NASA Blue Beam Project este, de asemenea, pentru punerea în aplicare a unei noi religii mondiale, un proiect de control al minții.
    Deci, aș sugera să se examineze dovezile cu atenție.
    Acum, dacă mergem mai departe în diferitele rapoarte pe care le avem aici, găsim acest lucru:
    Operația și tehnologia de control al minții includ un mesaj emițător care difuzează la frecvența sistemului nervos uman, sistem care este fabricat de sistemul electro-optic Laurel din Pasadena, California. Laurel, un contractor important de apărare a efectuat anterior cercetări privind armele de energie direcționată pentru generalul-locotenent Leonard Perez de la Forțele Aeriene ale SUA, care căuta o armă pentru a induce mesaje în mintea inamicului și pentru a-și îndemna propriul echipaj la fapte supraumane de vitejie.
    Această armă poate fi folosită pentru a induce privarea sesizarii senzoriale totală prin transmiterea semnalelor în nervii auditivi la o asemenea putere de frecventa încât blochează capacitatea victimelor de a se „auzi gândind”.
    Dispozitivul a preluat conceptul vechii butade:
    „Este atât de mult zgomot aici încât nu mă aud gândind si nu ma pot concentra”, și l-a transformat într-o armă puternică de teroare.
    Un alt dispozitiv cu microunde impuls poate livra semnale sonore direct la o persoană în timp ce acestea rămân nedetectabile de către oricine altcineva.
    Tehnologia este foarte simplă și poate fi construită folosind un pistol radar obișnuit de poliție.
    Fasciculul de microunde generat de aparat este moderat la frecvențe audio și poate transmite voci direct în creier… și aici revenim pentru acel proiect NASA Blue Beam, așa cum vorbeam la început, despre comunicațiile electronice telepatice bidirecționale din spațiu care functioneaza exact cu acest tip de tehnologie.
    Acum, dați-vă seama, atunci când am vorbit despre faptul că mesia (antihrist) din spațiu ar vorbi cu oamenii de pe pământ din interiorul lor, ca ar emite un astfel de mesaj, cum ar fi de pilda la musulmani, si care ar avea ca efect o posesie demonica și o tulburare socială pe scară largă, cum nu s-a mai văzut vreodată pe planetă.
    Această tehnologie ar putea fi folosită pentru a-i face pe surzi să audă, dar în schimb ar putea sa fie întoarsă împotriva oamenilor.
    Microundele pot fi, de asemenea, folosite pentru a influenta efectul medicamentelor in organism, a bacteriilor și otrăvurilor sau pentru a afecta funcționarea întregului creier.
    Asta înseamnă foarte mult, pentru că dacă oamenii nu cred că acest tip de tehnologie este posibila, sau acest tip de tehnologie despre care vorbim este doar science fiction… acei oameni se pun în pericol pentru că atunci când noaptea celor o mie de stele vor străluci in spațiu în acea noapte, când noul Mesia (antihrist) și noua religie a lumii vor fi puse în aplicare pe planetă, acei oameni nu vor avea timp să se pregătească și nu vor fi pregătiți să se protejeze împotriva unui astfel de tip de tehnologie.
    Acum vom vorbi despre al patrulea pas al proiectului NASA Blue Beam. Acum, al patrulea pas se referă la manifestarea universală cu mijloace electronice.
    Acesta conține trei orientări diferite. Unul este de a face omenirea să creadă că o invazie extraterestră este pe cale să lovească fiecare oraș major al pământului, în scopul de a împinge fiecare națiune puternica de a folosi arme nucleare pentru a riposta.
    În acest fel, ar pune fiecare dintre aceste națiuni într-o stare de dezarmare totală în fața Organizației Națiunilor Unite după atacul fals.
    Al doilea este acela de a-i face pe creștini să creadă într-o răpire majoră, cu presupusa intervenție divină a unei presupuse forțe extraterestre bune care vine să salveze poporul de la un atac satanic brutal.
    Scopul său este de a scăpa de orice opoziție semnificativă față de Noua Ordine Mondială.
    A treia orientare în a patra etapă este un amestec de forțe electronice și demonice.
    Undele folosite în acel moment vor permite să induca/emita prin fibră optică, cablu coaxial cel folosit pentru tv, linii electrice și telefonice pentru a pătrunde peste tot in echipamentele electronice, caci aparatele vor fi deja instalate cu microcipuri.
    Scopul acestuia se referă la intentiile globale catre întreaga lume pentru a împinge întreaga populație să se înece într-un val de sinucidere, ucideri și tulburări psihice permanente.
    Apoi, după acea noapte de o mie de stele omenirea va fi gata să implore pe Mesia (antihrist) să restabilească pacea peste tot cu orice preț, chiar și cu prețul abdicării libertății umane.
    Ceea ce este interesant de observat aici: tehnica folosită în acest al patrulea pas este exact aceeași folosită în trecut în URSS pentru a forța poporul să accepte comunismul.
    Același val digital va fi folosit de Națiunile Unite pentru a implementa Noua Religie a Lumii în Noua Ordine Mondială.
    Multă lume mă întreabă când se va întâmpla acest lucru și cum o vor face?
    Care sunt pașii pe care îi vor stabili înainte de acea Noapte Celor O Mie de Stele?
    Conform diferitelor cercetări și diferitelor rapoarte pe care le obținem, ei se gândesc chiar acum la un colaps economic, un crash economic ca pretext…
    Asta înseamnă ca un nou tip de monedă digitala diferita va fi introdusa.
    Atunci, in prealabil, ceea ce vor să facă este să-i forțeze pe toți cei care au niște bani cash de rezervă să cheltuiască acei bani, pentru că ei consideră că altfel vor avea probleme să pună în aplicare Noua Ordine Mondială dacă undeva există niște oameni independenți care pot supraviețui independenti, așa că trebuie să aduca oamenii într-un stadiu in care să-i forțeze să cheltuiască toti banii cash și sa piarda absolut tot ce au.
    De aceea vor să înceapă cu un fel de colaps economic controlat pentru a impune o nouă monedă digitala, iar după aceea intenționează să impună la nivel mondial moneda digitala.
    Pentru a implementa moneda digitala la nivel mondial trebuie să fi derulat deja implementarea super digitalizarii peste tot in lume, iar pentru ca oamenii or să se întrebe ce este mai exact digitalizarea… super digitalizarea este o modalitate electronica sofisticata de a controla direct oamenii in fiecare locuinta atunci cand va fi implementata sau instalata.
    În acel stadiu, controlul – controlul politic – al tuturor celor de pe planetă va fi posibil.
    Pentru a preveni orice fel de independență față de oameni trebuie să ne amintim că Papusarii…vor face orice pentru a se asigura că toată lumea, va fi cheltuit toate economiile personale și orice rezervă de numerar sau tezaur de valoare in bunuri.
    Pentru a preveni, de asemenea, orice fel de independență au început deja, peste tot pe planetă, a implanta în păsări, pești și animale sălbatice implanturi cu microcip.
    De ce?
    Pentru că vor să se asigure că pentru cei care nu vor accepta NWO, nu vor putea pescui sau vâna nicăieri, pentru că în ziua în care ar încerca să facă incerce sa pescuiasca sau sa mearga la vânătoare, în ziua în care ar prinde un pește sau ar vana un animal cu implant de microcip ar fi monitorizat prin satelit, absolut, peste toata suprafata pamantului.
    Aceiași oameni pentru a se asigura de controlul deplin al tuturor schimbă legile din diferite țări chiar acum pentru a se asigura că vor avea control deplin asupra vitaminelor.
    De asemenea, ei schimbă legi în acest moment, cele despre religie, dar și cele despre tulburările psihiatrice, pentru a considera pe oricine are un potențial de rezistenta/disidenta ca fiind diagnosticat cu tulburare psihiatrică și astfel ar trebui internat într-o clinică pentru a fi reeducat.
    Dacă țineți cont de faptul că această Nouă Ordine Mondială, Noul Guvern Mondial este o dictatură mondială, nu puteți uita faptul că o dictatură va face tot posibilul pentru a se asigura că va fi în măsură să controleze pe oricine de pretutindeni de pe planetă.
    De aceea, tipul de tehnologie nouă pe care îl impun acum peste tot este o tehnologie de control al oamenilor. Dacă luăm, de exemplu, tehnologia pe care am avut-o în anii 1940 și 1950, acest tip de tehnologie a fost făcută pentru a ajuta oamenii pentru o viață mai ușoară.
    Dar noua tehnologie – dacă va faceti timp să va uitati la calculatoare, microcipuri, mașini noi cu microcip, la digitalizare… veți observa, ca acest lucru este evident, veți observa că tehnologia este construita într-un mod in care poate monitoriza și controla pe oricine peste tot.
    Și daca acest tip de tehnologie este făcută în acest fel, ea este făcută și cu un scop.
    A refuza să vezi acest scop înseamnă ca nu vrei să vezi dovezile unui nou tip de putere politică care vrea să se impuna pe planeta.
    Acum, la finalul acestei expuneri… Vreau să-mi cer scuze pentru dificultățile mele, problema mea cu limba engleză, pentru că, ca un jurnalist canadian sunt, de asemenea, din partea de est a Canadei, care este de limba franceză vorbitoare.
    Sper că, chiar dacă am probleme cu pronunția, sau cu accente franceze în discursul meu, sper că va fi posibil pentru toată lumea, cel puțin să înțeleagă sensul acestei expuneri și, de asemenea, sensul real al NASA Blue Beam Project.
    Și îi rog pe toți cei de pretutindeni care vor asculta să facă tot posibilul să răspândească peste tot cuvintele despre acest tip de tehnologie nouă care există acum în spațiu și care există în scopul punerii în aplicare a Religiei Lumii Noi, care este, de asemenea, fundamentul de bază al guvernului Noii Ordini Mondiale.
    Vă mulțumesc!

  3. Dacă votul ar putea schimba ceva,ar fi interzis.MarkTwain
    Vin ai noștri,pleacă ai noștri,noi rămânem tot ca prostii.Din înțelepciunea natiei.
    Credeți că lasă îndrăcitii din PentarhiaNeagra vreun muritor de rand sa joace inafara partiturii scrise de ei??!!Nneaah !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button