X

Scene de război la Belgrad la marșul anti-lgbt

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un marș #EuroPride a fost organizat sâmbătă la Belgrad, începând cu ora locală 16.00, chiar dacă ministrul de Interne din țară a interzis manifestația. Organizatorii au găsit totuși o variantă pentru a susține un marș restrâns. La manifestație a fost prezent, în semn de solidaritate, și ambasadorul SUA în Serbia.Un marș anti-LGBT a fost organizat în paralel de sârbii care se opun unor astfel de evenimente, iar mișcarea a degenerat în violențe de stradă.

Cioicniri violente au fost raportate pe mai multe străzi din capitala Serbiei între mai multe grupuri de manifestanți anti-LGBT și Poliție.

Unele imagini video au apărut pe rețelele de socializare și arată cum Poliția este atacată violent de bărbați îmbrăcați în negru.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button