X

Rusia ar putea ataca în România și Polonia centrele de aprovizionare pentru Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Casă Albă, Departamentul de Stat, Pentagonul și agențiile de informații americane par mai îngrijorate ca niciodată că președintele rus Vladimir Puțîn ar putea escalada războiul din Ucraina pentru a compensa retragerea sa umilitoare din ultima perioadă, relatează New York Times, citat de news.ro.

Oficialii americani nu știu ce formă ar putea lua escaladarea, dar multe dintre opțiunile pentru care se pregătesc sunt sumbre: un bombardament mai nediscriminatoriu al orașelor ucrainene, o campanie de ucidere a unor lideri ucraineni de rang înalt sau un atac asupra centrelor de aprovizionare din afară Ucrainei, situate în țări NATO precum Polonia și România, care canalizează cantități extraordinare de arme, muniție și echipament militar în țară.

Această relatare a efortului administrației de a controla escaladarea războiului se bazează pe conversații cu mai mult de o duzină de înalți oficiali americani, în timp ce aceștia se străduiesc să calibreze următorii pași, sperând să se bazeze pe progresele Ucrainei fără a declanșa un conflict mai larg.

Acestea se întâmplă pe măsură ce ucrainenii fac progrese, iar rușii, deocamdată, sunt încă în dezordine.

Oficialii americani cred că, până acum, au reușit să-și mărească asistență militară, de informații și economică acordată Ucrainei, pas cu pas, fără a provoca Moscova la represalii pe scară largă cu vreo mișcare majoră.

Ei spun că, aproape sigur, ar fi reacționat cu putere dacă Washingtonul ar fi oferit Ucrainei, la începutul războiului, tipul de sprijin pe care îl primește acum, cum ar fi informații care i-au permis Ucrainei să omoare generali ruși și să țintească depozite de arme, tancuri și sisteme rusești de apărare aeriană, cu atacuri cu rachete ghidate de mare precizie.

În schimb, americanii cred că strategia lor progresivă și refuzul de a oferi Ucrainei arme avansate sau avioane care ar putea ajunge adânc în Rusia, a limitat conflictul.

Dar Putin a devenit din ce în ce mai frustrat, din cauza problemelor întâmpinate de campania sa militară.

”Într-adevăr, răspundem destul de restrâns, dar asta este deocamdată. Dacă situația va continuă să se dezvolte în acest fel, răspunsul va fi mai serios”, a spus Puțin vineri, după ce a participat la un summit regional din Uzbekistan.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Despre vaxinarile mARN

  Jurnalist:

  Dacă ne uităm la curba OMS, de când au început vaccinările în ianuarie, curba care arată noi infectări a crescut vertiginos odată cu decesele, în principal la tineri – tromboză etc. Cum vedeți programul de vaccinare în masă. Vaccinarea în masă în comparație cu tratamentele care funcționează și nu sunt scumpe

  Luc Montagnier:

  Este o mare greșeală. O eroare științifică și o eroare medicală, de asemenea. Este o greșeală intolerabilă. Cărțile de istorie o vor arăta. O sa vedeți în fiecare țară, va fi la fel. Curba vaccinărilor va fi urmată de curba deceselor.
  Se urmareste îndeaproape și se observa experimental la institut
  avand in vedere pacienții care s-au îmbolnăvit de coronavirus după vaccinare.
  Dar se tace.
  Mulți știu asta….epidemiologii o știu.

  Dolores Cahill:

  Întreaga succesiune de evenimente care ne-au adus aici se bazează pe minciuni:
  *Că coronavirusul este mortal.
  *Că este o situație de urgență care are nevoie de distanțare și măști.
  *Și că soluția este un vaccin m-ARN care este sigur și eficient.

  Vaxinul [mARN-ul] provoacă multe daune și știm, de asemenea, că cea mai mare parte a daunelor cauzate de aceste vaccinuri m-ARN se vor întâmpla în anii următori.
  Ceea ce vreau sa va spun în continuare este că oricine are peste 70 de ani și primește unul dintre aceste vaccinuri m-ARN este probabil să moară în doi-trei ani.
  Și aș spune că oricine se injectează cu mARN, indiferent de vârstă, speranța lui de viata/vârstă va scădea… el va muri… în termen de cinci până la zece ani.
  Probabil ca va avea alergii, tulburari neurocognitive, inflamatii si bineinteles… sterilitate.

  NOBELPRISTAGARE & MOLEKYLÄRBIOLOG VITTNAR ATT VACCINET(GENTERAPIN) DÖDAR
  https://rumble.com/vm7bdp-nobelprisvinnare-and-molekylrbiolog-vittnar-att-vaccinet-ddar.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button