X

Eu, pe doi octombrie voi fi în stradă! Reducerea consumului va arunca România în haos

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așadar, recomandarea de evitare a risipei de energie devine obligație, din exact momentul în care Ursula a anunțat-o, de la tribuna Parlamentului European de ieri, cu gesturi din mâini și pauze retoric/hipnotice similare celor pe care le făcea Hitler.

De acum încolo, civilizația occidentală se poate transforma ușor în societate de grotă, o lume minunată unde vom îngheța de frig, cu masca pe figură, distanțați, dar totuși lipiți unii de alții la dușurile lunare, și luând mici pauze de la tremurat și scărpinat pentru a ne procura insectele izbăvitoare cu care ne vom fi ostoit foamea. Și, desigur, vom fi solidari în consumul de energie și hrană cu cei 0,1% din populația Terrei care dețin toate resursele, dar sunt deosebit de interesați de sănătatea planetei și a turmei noastre de supuși docili și de înlănțuiți prin datorii și credință în știință și în zeii tehnocrați.

Notă intermediară pentru cei care s-au născut după 1989: internetul, telefonul mobil/tableta/laptopul, aplicațiile (inclusiv cele de comandat mâncare, călătorii, gadget-uri, pantofi, instrumente de realitate augmentată), feisbuc, insta, tictoc, toate funcționează cu electricitate. Mai puțin consum de electricitate = mai puțină digitalizare.

Cum va ști zeul birocratic că risipim?

O, dar, e simplu. Ne-am digitalizat la oraș, avem în case ori în curți contoare „inteligente” de energie, care nu doar că pot fi citite și manipulate din fața calculatorului furnizorului, ci și oprite când vom fi depășit pragul psihologic de 85% (mă rog, așa e acum, dar cine ne garantează că nu va fi 30% peste încă 6 luni de înfrângeri catastrofale ale lui Poutine și peste încă 10-15 infarcturi ori come induse ale inamicului no. 1 al „civilizatei” Europe?). Avem un mic avantaj la țară, unde nu prea sunt contoare „inteligente”. Mai avem un mic avantaj, strategic: la noi, digitalizarea nu se face, pentru că se fură (mai ales în stil userist, pă consultanță, gen).

Plus că sunt și semeni de-ai noștri care de-abia așteaptă să ne dea în gât pentru risipă. Se numesc radio-șanț, ciripitori sau wistleblowers, după preferințele lingvistice ale fiecăruia.

Vor fi, desigur, și legi care o să ne bage la zdup pentru risipă – vor fi angajați mii de polițiști, jandarmi și băgători de seamă în acest scop, că nu mai e nimic de combătut și sancționat dpdv infracțional (de vreme ce traiul la grotă ne va fi „civilizat” la maxim). Și ce nu facem noi din frica de pulan milițienesc și de amenzi?

Oricum, suntem pe calea cea bună dpdv mass media și influenceri. Să vedeți acum râuri de justificări și fluvii de „raționamente”: dacă națiunile „civilizate” decid să reducem risipa, să devenim insectivori, să stăm împuțiți, să purtăm n-șpe măști, să ne înțepăm de ț-șpe ori, o vom face și noi, căci cine suntem noi să ne opunem, nește troglodiți?

Nici nu va mai conta că reducerea consumului și punerea pe butuci a economiei vor arunca țara, Uniunea Europeană și lumea civilizată în haos. Va conta doar că trebuie să facem și noi, mujicii Europei, ceea ce fac și pretind „civilizații”. A naibii civilizație a păduchilor și a bolilor de piele și a degerăturilor și a malnutriției, ce să zic.

Știu, veți spune că fac bășcălie de lucruri serioase, ca în comunism. Dar lucrurile sunt mult mai grave decât pe vremea economiei ceaușiste de energie și a alimentației raționale. Ăia avea un scop și o motivație atunci. Ăștia de acum sunt doar proști, iresponsabili și rău intenționați.

De aceea, este esențială nesupunerea.

Nu putem lăsa civilizația să regreseze către epoca de piatră pentru ifosele și pentru planurile demențiale ale unora care au ajuns să se creadă amortali și zei, sub egida build back better și a „marii resetări”.

De aceea, dacă chiar va fi un protest în 2 octombrie, eu voi fi prezent.

Îndemnul la nesupunere devine vital.

DO NOT COMPLY!

Hai Liberare!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. De acord cu ce zice dl. avocat Piperea. Haideți d-le Piperea că se poate, România are nevoie de un îndemn hotărât pentru a se mișca, căci așa cum parafraza și Părintele Arsenie Papacioc: “Nu a zice, ci a mișca înseamnă a ajunge”. Ieșiți în fruntea noroadelor, d-le Piperea, și îndrumați-le către idealul de veacuri al românilor, acela de a trăi liberi și stăpâni pe țara lor. Ajunge cu hoția și ipocrizia. Arătați că puteți fi, alături de alte forțe noi ce luptă pentru acest ideal, alternativa de dorit pentru o guvernare demnă a României Mari. Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button