X

SCANDALOS: Monument dedicat „eroilor” fostei Securități, dezvelit la Pitești, orașul odiosului experiment de „reeducare” prin tortură a deținuților politici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un monument dedicat „eroilor” fostei Securităţi a fost dezvelit, miercuri, la Cimitirul Eroilor din Piteşti, oraşul în care s-au petrecut cele mai mari abuzuri ale Poliţiei Politice din regimul comunist, scrie reporter24.info.

Monumentul este „închinat militarilor care au activat pe „frontul nevăzut” în activitatea de apărare a valorilor fundamentale ale României, notează argespress.ro, care susține că „ei sunt nu numai eroii de pe «frontul nevăzut», dar și eroii «tăcuți», ei au folosit arma informației pentru a opri și contracara amenințările la adresa națiunii române”.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Serviciul Român de Informaţii (ACMRR-SRI), condusă de fostul ofiţer de securitate şi şef al SRI Argeş, col.(r) Dumitru Șovar.

„Serviciile de informații au cerut multe jertfe generațiilor care au precedat și vor mai cere încă. Ele însă nu au putut oferi și nu vor oferi niciodată vreo favoare a recunoștinței celor sortiți să poarte povara acestor grele misiuni.  E lung șirul celor care au sacrificat zeci de ani, de zile și de nopți și au depus un imens capital de străduință pentru a aduce cu un pas mai departe soarta acestor instituții”, a transmis acesta, potrivit sursei citate.

Au fost de față cadre militare în rezervă ale SRI, SIE și ale Direcției de Informații Militare din mai multe județe ale țării, reprezentanți ai asociațiilor de rezerviști ai MApN, MAI, precum și membri ai Asociației ”Cultul Eroilor Regina Maria”, scrie jurnaluldearges.ro.

După intonarea Imnului de Stat și după o slujbă de pomenire oficiată de un sobor de preoți, a fost dezvelită troița-monument, creată, cu binecuvântarea ÎPS Calinic, arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, de extraordinarul meșter popular Ion Rodoș, din Nucșoara, la inițiativa colonelului în rezervă Dumitru Șovar, președinte al Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ACMRR) din Argeș, mai notează publicația.

Despre „Experimentul Pitești”. În fostul penitenciar de la Pitești a avut loc, în perioada 1949-1952, cel mai mare și cel mai agresiv program de spălare a creierelor prin tortură din blocul estic, cunoscut sub numele de „Experimentul Pitești” sau „Fenomenul Pitești”, pus în aplicare de fosta Securitate pentru lichidarea rezistenței morale a deținuților politici. Estimările totale referitor la numărul celor care au suferit acest experiment care consta în administrarea zilnică de bătăi și torturi brutale, cu scopul de a „reeduca total”, sunt cuprinse între aproximativ 1000 și 5000.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Abominația asta miră doar pe cei care încă nu au aflat că Republica Securistă România este condusă de urmașii lui Pantiușa și Grünberg, cu o armată care se trage din cele două „divizii” de tristă amintire, cu o biserică obținută prin reformele staliniste ale lui Iustinian Marina, cu administrația civilă și justiția bolșevizate până în măduva oaselor.

  2. Încă un scuipat pe obrazul acestui popor, din gura fetidă a neamului care a organizat toate *revoluțiile*, de la cea franceză încoace ! Pe ei și pe preacurvă mama lor !

  3. Despre marturisirea curajoasa a monahilor

    „Trebuie să se adapteze altfel să moară” , asa s-a aruncat cu noroi împotriva călugărilor de la Sfânta Mănăstire Pelion, pentru că au îndrăznit să se diferențieze de narațiunea regimului guvernamental referitoare la vaxinurile m-ARN.
    „Anti-vaxxers”! si „negaționiștii coronavirusului”!, cum îi numesc ridicol, vor fi cercetati in ancheta Curții Penale din Volos, formată din trei membri, sub acuzația de răspândire a „știrilor false” despre „pandemia de coronavirus”.
    Ce au făcut oamenii?

    Înmânau credincioșilor un jurnal de buzunar (chiar îl numeau „manifest”!) intitulat „Gândește-te înainte să te vaccinezi”!
    În primele pagini au citat opiniile diferiților oameni de știință, în timp ce în cele din urmă i-au sfătuit pe credincioși să nu accepte ca sa fie vaccinați.
    Nu avem brosura în față, doar transmitem ceea ce scriu diferitele bloguri/medii electronice.

    Oricum, a existat un „procuror” care a semnat acuzarea asta?
    Da s-a găsit!
    Ar trebui să ne întrebăm dacă stăm bine sau nu?
    Cu toate acestea, încă mai ținem cont de acest moment pentru a ne aminti de „dreptatea” zdruncinată care a vândut/tradat din nou poporul grec.
    Această „justiție” care nu mișcă un deget în timp ce circulă preparatele experimentale, iar grecii cad ca puii și raman schilodiți.
    Nu numai că nu fac acest lucru, dar împiedică chiar și pe cei putini să fie informati, astfel încât nimeni să nu fie cruțat.
    Este aceasta sau nu este o participare activă la crimă împotriva societății?

    „Fake news” astăzi înseamnă că oricine nu este de acord cu Mitsotakis!
    Este abaterea de la narațiunea regimului.
    De aceea se face toată agitația. Gândurile, acțiunile logice care au fost cândva banale pentru cei mai mulți, astăzi sunt tratate ca ilegale, chiar criminale, dacă ajung să conteste narațiunea corectă politic. De exemplu, înainte de apariția virusului fabricat, a fost considerat normal ca orice persoană rezonabilă să solicite în mod liber opinia specialiștilor în care a avut încredere în probleme legate de sănătatea sa.
    Astăzi, Mitsotakis auto-luminat definește acest comportament ca fiind „antisocial”, „ilegal” și „neștiințific”!
    Doar cei care se adună în jurul expertizei – Mitsotakis și directorii săi sunt acceptați!
    Cei care devin autonomi cu propriile idei sunt considerați dușmani.

    Marea crimă a fost că le-au cerut vizitatorilor să se gândească.
    Dar gândirea este interzisă.
    Vom înghiți necondiționat ceea ce ne spune Petsa.
    Ei au citat, de asemenea, punctele de vedere ale oamenilor de știință de top de clasă mondială; laureatul Premiului Nobel Montagnier, Baghdi etc., în locul lui Pagoni, Tsiodra și Capravelos!
    O altă crimă și asta, „neștiințifică”, pentru că nu i-au citat pe angajații lui Mitsotakis.
    Ei au menționat în broșură un avocat care a spus că se încearcă un control absolut cu metode autoritare și inumane.

    Raportul menționează în cele din urmă articolul 191 modificat din Codul Penal, care spune că orice persoană care răspândește public știri false, care este capabilă să provoace confuzie sau teamă cetățeanului și să-i zdruncine încrederea în sistemul public de sănătate, se pedepsește cu închisoare de cel puțin 3 luni până la cinci ani și cu amendă.

    Consiliul de Stat a decis că măsurile obligatorii sunt legale și constituționale, deoarece nu are dovezi că vaccinurile provoacă efecte secundare.
    Este posibil ca Consiliul de Stat să cerșească ministerului?
    Este posibil să se ia o decizie care să considere că vaccinurile sunt obligatorii pentru lucrătorii din domeniul sănătății, fără a se ști de efectele secundare?”

    –Ministerul Sănătății nu a răspuns Consiliului de Stat cu privire la efectele secundare pentru a nu zdruncina încrederea în sistemul public de sănătate sau pentru a nu răspândi știri false? De ce nu a răspuns?
    -Și Consiliul de Stat cu date incomplete, fără să știe despre efecte secundare, cum a mers și cum a judecat că vaccinurile sunt obligatorii pentru lucrătorii din domeniul sănătății?
    Și stăm și ne ocupăm de călugării unei Mănăstiri care au simțit o responsabilitate față de semenii lor și s-au grăbit, așa cum ar fi trebuit sa faca toti monahii, să sfătuiască.
    Când însuși Ministerul ascunde informații despre pregătirile care ar putea costa vieți omenești, când a aruncat literalmente șapte mii și jumătate de cadre medicale pe stradă, când șantajează și dezinformează, cine zdruncină încrederea în sistemul public de sănătate?
    Cine răspândește știri false?
    Cine provoacă confuzie și frică?
    Unii călugări dintr-o mănăstire sau guvernul în sine?

    Rușine și rușine din nou că încă tolerăm această situație.

    Fie ca Sfanta Treime să lumineze și să întărească pe călugării prigoniti și pe starețul lor și Maica Domnului să-i ocrotească.
    Sa nu le fie frică de nimic.
    Ne vom ruga pentru ei.
    Minciuna nu poate rezista în fața adevărului.

    Ντροπή. Εισαγγελέας στον Βόλο στέλνει Μοναχούς στο ειδώλιο για συμβουλευτικό φυλλάδιο σχετικά με τα μπόλια! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/09/17/%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%b5%ce%b9/#more-57439

  4. Sfantul Nicolae Velimirovici:

    Europa este Papa și Luther, satisita, adică lăcomia umană și mintea umană satisfăcută până la ultimul grad.
    Papa este sinonimul lăcomiei umane pentru putere. Luther este sinonimul voinței umane de a interpreta, de a explica totul cu logica.
    Papa este prezentat ca fiind conducătorul acestei lumi, iar Luther este prezentat ca omul de știință al acestei lumi.
    Acestea două sunt Europa pe scurt conform istoriei de până acum. Ambele împreună înseamnă îndepărtarea omului de la Hristos Dumnezeu. Ele înseamnă o negare a credinței și o negare a Bisericii lui Hristos.
    Prin aceste două, duhul răului a avut un efect negativ asupra trupului Europei timp de secole.
    Dar cine poate alunga acest duh al răului din Europa?
    Nimeni, în afară de Hristos, al cărui nume este scris cu majuscule.
    Cel care în istoria omului a fost Singurul exorcist al demonilor. Bănuiți la cine mă refer?
    Adica la Domnul nostru Iisus Hristos, Mesia si Mantuitorul lumii, Fiul Maicii Domnului, Cel Răstignit de oameni și înviat de Dumnezeu; Cel slăvit de îngeri, Cel pe care strămoșii noștri
    L-au crezut și L-au preaslăvit.
    Până atunci, Europa S-a închinat lui Hristos ca Soarelui Dreptății și, până când Europa Și-a respectat proprii apostoli, martiri, sfinți și nenumărați creștini, ea semăna cu o piață luminată cu sute de mii de lumini.

    Dar când lăcomia și inteligența umană au preluat Europa, atunci s-a îndepărtat de Hristos.
    Apoi luminile pieței s-au stins în fața ochilor tuturor oamenilor și a căzut întuneric adânc.
    Întunericul a predominat în cuibul european…
    Din cauza lăcomiei, fiecare popor și fiecare persoană, imitându-l pe papă, a început să caute putere, satisfactie, glorie.
    Datorită inteligenței lutherane, fiecare om și fiecare persoană a simțit că este mai deștept decât ceilalți și că a realizat mult mai mult decât restul oamenilor.

    Deci, cum se poate ca sa nu înceapa războaiele între oameni?
    Cum poate nebunia și rabia să nu prevaleze?
    Cum să nu existe boli, secete, inundații, foamete?
    Toate acestea trebuiau sa apara, pentru ca puroiul să iasă din rana infectată.
    Papalitatea a folosit politica, pentru că numai așa putea să câștige puterea.
    Lutheranismul a folosit filosofia și știința pentru că a crezut că în acest fel va birui asupra minților umane. Dar așa a început lăcomia să lupte cu mintea și mintea a început să lupte cu lăcomia.
    Noul Babilon, aceasta este Europa.

  5. Tiré de http://assoc
    http://catholiquedu.free.fr/cultes/Octopussy/PROTOCOLTORONTO.htm

    (…)

    Va trebui să ne ocupăm de finalizarea, chiar acum, a fazei de deregionalizare a zonelor rurale care a început la începutul “Crizei Economice” din 1929.
    Orașele supraaglomerate au fost tandemul nostru al “Revoluției Industriale”.
    Proprietarii de terenuri rurale, prin independența lor economică, capacitatea lor de a produce baza hranei de stat, reprezintă o amenințare pentru noi și planurile noastre de viitor. Înghesuiți în orașe, ei vor fi mai dependenți de industriile noastre pentru a supraviețui.
    Nu ne putem permite existența unor grupuri independente de “Puterea” noastră.
    Așa că haideți să eliminăm proprietarii de terenuri făcându-i sclavi ascultători ai Industriilor aflate sub controlul nostru.
    În ceea ce-i privește pe ceilalți, să le permitem să se organizeze în Cooperative agricole pe care agenții noștri le vor infiltra pentru a le ghida mai bine în funcție de prioritățile noastre viitoare.

    Datorită agenților noștri sub acoperire și a mijloacelor noastre financiare colosale, s-au înregistrat progrese fără precedent în toate domeniile științei și tehnologiei din care controlăm financiar cele mai mari corporații.
    De la întâlnirile secrete cu domnul de Rotchild în cei 56 de ani și care au avut ca scop dezvoltarea și implantarea la nivel mondial a “Calculatoarelor”, acum este posibil să vedem înființarea unui fel de “Autostradă Internațională” în care toate aceste mașini să fie conectate între ele.
    Pentru că, după cum știți deja, controlul direct și individual al populațiilor planetei, ar fi cel puțin total imposibil fără utilizarea computerelor și atașarea lor electronică unul față de celălalt într-o vastă “Rețea Globală”.

    Aceste mașini au avantajul de a putea înlocui milioane de indivizi.
    Mai mult decât atât, ei nu posedă nici conștiință, nici moralitate de orice fel; ceea ce este esențial pentru succesul unui proiect ca al nostru.
    Mai presus de toate, aceste mașini realizează, fără discuție, tot ceea ce le este dictat.
    Sunt sclavi perfecți la care predecesorii noștri au visat atât de mult, dar fără ca ei să fi putut bănui că într-o zi ar fi posibil să facem o astfel de minune.
    Aceste mașini fără patrie, fără culoare, fără religie, fără afiliere politică, sunt realizarea și instrumentul suprem al Noii Noastre Ordini Mondiale.
    Ele sunt “Piatra de temelie”!

    Organizarea acestor mașini într-o vastă “Rețea Globală” ale cărei pârghii superioare le vom controla, ne va servi pentru a imobiliza populațiile.
    Cum?
    După cum știți, structura de bază a Noii noastre Ordini Mondiale este compusă, în esența sa, dintr-o multitudine de “Rețele” diverse, fiecare acoperind toate sferele de activitate umană de pe întreaga planetă.
    Până astăzi, toate aceste “Rețele” erau conectate între ele printr-o bază ideologică comună: cea a Omului ca “Centru” și “Împlinirea Supremă” a Universului.
    Astfel, datorită tuturor acestor “Rețele” unite prin legătura “Noii Religii a Omului pentru Om”, am reușit să ne infiltrăm cu ușurință în toate sectoarele umane din toate țările occidentale și să modificăm baza “iudeo-creștină”.

    Rezultatul este că astăzi, acest Om, fie că face parte din Politic, Economic, Social, Educațional, Științific sau Religios, a abandonat deja, de la ultima noastră întâlnire de la sfârșitul lunii iunie 1967, moștenirea sa din trecut pentru a o înlocui cu idealul nostru de religie mondială bazată exclusiv pe Om.
    Rupt așa cum este acum de rădăcinile sale istorice, acest Om nu mai așteaptă, în cele din urmă, să i se propună o nouă ideologie.
    Aceasta, desigur, este a noastră; cea a “Satului Comunitar Global” din care va fi “Centrul”.
    Și tocmai asta îl vom aduce încurajându-l să facă parte, “Trup și Suflet”, din această “Rețea Electronică Mondială” în care granițele statelor-națiune vor fi fost pentru totdeauna abolite, anihilate până la rădăcinile lor cele mai adânci.

    În timp ce acest om rătăcit va fi absorbit de entuziasmul său orb de a face parte din noua sa “Comunitate Mondială” prin faptul că face parte din această vastă “Rețea de Calculatoare”, în numele nostru, vom vedea, din pârghiile superioare care vor fi ascunse de el, să-l depună, să-l identifice, să-l numere și să-l facă profitabil în funcție de propriile noastre obiective.
    Pentru că în cadrul acestei “Noi Societăți Globale”, niciun individ cu potențial de “Profitabilitate” pentru noi, nu va putea să ne scape.
    Contribuția constantă a “Tehnologiei electronice” va trebui să ne asigure de toate mijloacele de a depune, identifica și controla toți indivizii din populațiile occidentului.
    Cât despre cei care nu vor reprezenta nicio “Profitabilitate”
    “Exploatabili” de noi, vom avea grijă să se elimine prin toate războaiele interne locale pe care am avut grijă să le izbucnească pe ici pe colo, servindu-ne, și “Căderea economiei” statelor-națiune și “Opozițiile și cererile” diferitelor grupuri care compun aceleași state.
    Aici este modul detaliat în care vom proceda până în 1998 pentru a deschide calea pentru nașterea noastră “Guvernul Mondial”.

    1. – Înmulțiți “Société des Loisirs” care a fost atât de profitabilă pentru noi până în prezent.
    Folosind inventarea “Video”-ului pe care l-am finanțat și jocurile legate de acesta, să terminăm pervertirea moralității tinereții.
    Să-i oferim posibilitatea de a-și satisface toate instinctele acum.
    O ființă posedată de simțurile ei și sclavă a lor, după cum știm, nu are nici putere ideală, nici interioară de a apăra ceva.
    El este un “individualist” prin natura sa și reprezintă un candidat perfect pe care îl putem modela cu ușurință în funcție de dorințele și prioritățile noastre.
    Mai mult decât atât, amintiți-vă cât de ușor predecesorii noștri au fost capabili să ghideze toți tinerii germani la începutul secolului folosind deziluzia acestuia din urmă!

    2. – Incurajeaza “Contestarea studentilor” pentru toate cauzele legate de “Ecologie”.
    Protecția obligatorie a acestora din urmă va fi un atu major în ziua în care am împins statele-națiune să-și schimbe “Datoria internă” pentru pierderea a 33% din toate teritoriile lor rămase în sălbăticie.

    3. – Să umplem golul interior al acestui tânăr introducându-l, de la o vârstă foarte fragedă, în lumea Calculatoarelor. Să folosim sistemul său de învățământ pentru acest lucru. Un sclav în slujba unui alt sclav pe care îl controlăm.

    . – La un alt nivel, să stabilim “Comerțul liber internațional” ca prioritate absolută pentru supraviețuirea economică a statelor-națiune.
    Această nouă concepție economică ne va ajuta să accelerăm declinul “naționaliștilor” tuturor națiunilor; să-i izoleze în diferite facțiuni și, la momentul potrivit, să se opună cu înverșunare unul altuia în războaiele interne care vor sfârși prin a distruge aceste Națiuni.

    5. – Pentru a asigura cu orice preț succesul unui astfel de angajament, să ne asigurăm că agenții noștri s-au infiltrat deja în ministerele afacerilor
    Interguvernamentale și imigrația statelor-națiune au legile acestor ministere profund modificate.
    Aceste schimbări vor urmări, în esență, să deschidă ușile țărilor occidentale către o imigrație din ce în ce mai masivă în interiorul frontierelor lor (imigrație pe care o vom fi provocat prin faptul că am avut grijă să izbucnim, pe ici pe colo, noi conflicte locale).
    Prin campanii de presă bine orchestrate în opinia publică a statelor-națiune vizate, vom provoca în ele un aflux mare de refugiați care va avea ca efect destabilizarea economiei lor interne și creșterea tensiunilor rasiale pe teritoriul lor.
    Vom avea grijă ca grupările extremiste străine să facă parte din aceste afluxuri de imigranți; care va facilita destabilizarea politică, economică și socială a națiunilor vizate

    . – Acest “liber schimb” care, în realitate, nu este unul pentru că este deja controlat de noi chiar în vârful ierarhiei economice, să-l bazăm în “Trei Comisii laterale”: [cea a Asiei, cea a Americii, cea a Europei].
    Ne va aduce discordie în interiorul statelor-națiune prin creșterea șomajului legată de restructurarea multinaționalelor noastre.

    7. – Să transferăm încet, dar sigur, multinaționalele noastre către noi țări angajate în ideea de “economie de piață”, cum ar fi țările din Europa de Est, Rusia și China, de exemplu.

    Deocamdată nu ne pasă dacă populația lor reprezintă sau nu un număr mare de noi consumatori.
    Ceea ce ne interesează este să avem acces, în primul rând, la o “muncă sclavagistă” (ieftină și neunitarizată) oferită nouă de aceste țări și de cele din lumea a treia.
    În plus, nu sunt guvernele lor înființate de noi?
    Nu fac apel la ajutorul extern și la împrumuturile de la “Fondul Monetar Internațional” și de la “Banca Mondială” a noastră?
    Aceste transferuri oferă mai multe avantaje pentru noi.
    Ele contribuie la menținerea acestor noi populații în iluzia unei “Eliberări Economice”, a unei “Libertăți Politice” când, în realitate, îi vom domina de apetitul pentru profit și de o datorie pe care nu o vor putea plăti niciodată.
    În ceea ce privește populațiile occidentale, acestea vor fi menținute în visul [bunăstării economice], deoarece produsele importate din aceste țări nu vor suferi nicio creștere a prețurilor.

    Pe de altă parte, fără ca ei să observe la început, tot mai multe industrii vor fi obligate să-și închidă porțile din cauza transferurilor pe care le-am făcut în afara țărilor occidentale.
    Aceste închideri vor crește șomajul și vor aduce pierderi semnificative de venituri pentru statele-națiune.

    8. – În acest fel, vom înființa o “economie globală” la scară globală care va scăpa total de sub controlul statelor-națiune. Această nouă economie va fi mai presus de orice; nicio presiune politică sau sindicală nu poate avea putere asupra ei. Acesta va dicta propriile sale “Politici globale”, și forța o reorganizare politică, dar în conformitate cu prioritățile noastre la scară globală.

    . – Prin această “Economie independentă” având legi doar legile noastre, vom stabili o “Cultură mondială de masă”. Prin controlul internațional al Televiziunii, al Mass-mediei, vom institui o “Nouă Cultură”, dar nivelată, uniformă pentru toți, fără ca vreo viitoare “Creație” să ne scape.

    Viitorii artiști vor fi în imaginea noastră sau nu vor putea supraviețui.
    Au dispărut zilele în care “Creațiile Culturale Independente” au pus în pericol proiectele noastre globaliste în orice moment, așa cum s-a întâmplat atât de des în trecut.

    10. – Prin aceeași economie, atunci va fi posibil să folosim forțele militare ale statelor-națiune (cum ar fi cele ale Statelor Unite) în scopuri umanitare. În realitate, aceste “Forțe” ne vor servi să subjugăm țările recalcitrante după voința noastră.
    Astfel, țările lumii a treia și alții ca ei nu vor putea scăpa de voința noastră de a-și folosi poporul ca muncă sclavagistă.

    11. – Pentru a controla piața mondială, va trebui să deturnăm productivitatea de la scopul său principal (de a elibera omul de duritatea muncii).
    O vom îndruma după ce o vom întoarce împotriva omului, înrobindu-l pe acesta din urmă în sistemul nostru economic, unde nu va avea de ales decât să devină sclavul nostru și chiar un viitor criminal.

    12. – Toate aceste transferuri în străinătate ale multinaționalelor noastre și reorganizarea globală a economiei vor avea ca scop, printre altele, creșterea șomajului în țările occidentale.
    Această situație va fi cu atât mai fezabilă cu cât, inițial, vom fi favorizat importul masiv de mărfuri în cadrul statelor-națiune și, în același timp, vom fi suprasolicitat aceste state prin angajarea exagerată a populației lor la producția de servicii pe care nu le vor mai putea plăti.
    Aceste condiții extreme vor multiplica cu milioane masele de beneficiari de asistență socială de tot felul, analfabeți, fără adăpost.

    13. – Prin pierderea a milioane de locuri de muncă în sectorul primar; chiar și din evadările deghizate ale capitalului străin din statele-națiune, va fi astfel posibil să punem în pericol armonia socială cu moartea prin spectrul războiului civil.

    14. – Aceste manipulări internaționale ale guvernelor și populațiilor statelor-națiune ne vor oferi pretextul de a folosi FMI-ul nostru pentru a împinge guvernele occidentale să înființeze “Bugete de austeritate” sub capacul reducerii iluzorii a “datoriei lor naționale”; păstrarea ipotetică a “ratingului de credit internațional”; a imposibilei conservări a “Păcii sociale”.

    15. – Prin aceste “Măsuri bugetare de urgență”, vom rupe astfel finanțarea statelor-națiune pentru toate “mega-proiectele” lor care reprezintă o amenințare directă la adresa controlului nostru global asupra economiei.

    16. – În plus, toate aceste măsuri de austeritate ne vor permite să rupem voința națională a structurilor moderne din domeniile energiei, agriculturii, transporturilor și noilor tehnologii.

    17. – Aceleași măsuri ne vor oferi ocazia perfectă de a ne stabili “Ideologia concurenței economice”. Acest lucru va avea ca rezultat, în cadrul statelor-națiune, reducerea voluntară a salariilor, plecări voluntare cu [Medalii pentru servicii prestate]; acest lucru va deschide ușile pentru înființarea “tehnologiei noastre de control” peste tot.
    Din această perspectivă, toate aceste plecări vor fi înlocuite cu “Calculatoare” la dispoziția noastră.

    18. – Aceste transformări sociale ne vor ajuta să schimbăm profund forța de muncă “polițienească și militară” a statelor-națiune.
    Sub pretextul necesităților momentului și fără a stârni suspiciuni, vom scăpa o dată pentru totdeauna de toți indivizii cu o “Conștiință iudeo-creștină”.
    Această “Restructurare a Poliției și a Forțelor Militare” ne va permite să demitem fără dispută personalul în vârstă, precum și toate elementele care nu transmit principiile noastre globaliste.

    Aceștia vor fi înlocuiți de tineri recruți lipsiți de “Conștiință și Moralitate”, și deja toți instruiți și favorabili utilizării nepăsătoare a “Tehnologiei rețelei electronice”.

    19. – În același timp, și întotdeauna sub pretextul “reducerilor bugetare”, vom asigura transferul bazelor militare din Statele Națiunilor Unite către Organizația Națiunilor Unite.

    20. – Din această perspectivă, vom lucra la reorganizarea “mandatului internațional al Organizației Națiunilor Unite”.
    Dintr-o “Forță a Păcii” fără putere de decizie, o vom face să devină o “Forță de Intervenție” în care forțele militare ale statelor-națiune vor fi comasate într-un tot omogen.
    Acest lucru ne va permite să realizăm, fără luptă, demilitarizarea tuturor acestor state, astfel încât niciuna dintre ele, în viitor, să nu fie suficient de puternică (independentă) pentru a pune la îndoială “Puterea noastră mondială”.

    21. – Pentru a accelera acest proces de transfer, vom implica actuala forță a Organizației Națiunilor Unite în conflicte imposibil de rezolvat.
    În acest fel și cu ajutorul mass-mediei pe care o controlăm, vom arăta oamenilor neputința și inutilitatea acestei “Forțe” în forma sa actuală. Frustrarea care ajută și a împins la punctul culminant la momentul potrivit va împinge populațiile statelor-națiune să implore organismele internaționale să formeze cât mai curând posibil o astfel de “Forță Multi-Națională” pentru a proteja “Pacea” cu orice preț.

    22. – Apariția iminentă a acestei voințe globale a unei “Forțe Militare Multi-Naționale” va merge mână în mână cu înființarea, în cadrul Statelor Naționale, a unei “Forțe de Intervenție Multi-Jurisdicțională”.
    Această combinație de “poliție și forță de muncă militară”, creată sub pretextul creșterii instabilității politice și sociale în cadrul acestor state care se prăbușesc sub povara problemelor economice, ne va permite să controlăm mai bine populațiile occidentale.
    Aici, utilizarea excesivă a identificării și monitorizarii electronice a persoanelor fizice ne va oferi o monitorizare cuprinzătoare a tuturor populațiilor țintă.

    23. – Aceasta reorganizare interna si externa politie si militara a statelor-natiune va face posibila convergenta intregului catre obligatia infiintarii unui “Centru Judiciar Mondial”.
    Acest “Centru” va permite diferitelor “forțe de poliție ale statelor-națiune” să aibă rapid acces la “băncile de date” pe toate persoanele potențial periculoase pentru noi pe planetă.
    Imaginea unei mai mari eficiențe judiciare și legăturile din ce în ce mai strânse create și menținute cu “Armata”, ne vor ajuta să evidențiem necesitatea unui “Tribunal Internațional” împreună cu un “sistem judiciar mondial”; unul pentru cauze civile și penale individuale, iar celălalt pentru națiuni

    24. – În cursul creșterii acceptate de toate aceste noi necesități, va fi imperativ să finalizăm cât mai curând posibil controlul global al armelor de foc pe teritoriile statelor-națiune.
    Pentru a face acest lucru, vom accelera “PLANUL ALPHA” implementat în anii ’60 de unii dintre predecesorii noștri. Acest “Plan” a vizat inițial două obiective care au rămas aceleași și astăzi:
    Prin intervenția “Crazy Shooters”, să creeze un climat de insecuritate în rândul populațiilor pentru a duce la un control mai strict al armelor de foc.
    Acte directe de violență în așa fel încât să dețină extremiști religioși, sau persoane afiliate cu convingeri religioase de tendințe “tradiționale”, sau oameni care pretind a avea relații privilegiate cu Dumnezeu.

    Astăzi, pentru a accelera acest “control al armelor de foc”, vom putea folosi “căderea condițiilor economice” ale statelor-națiune care vor conduce cu ea, o destabilizare completă a socialului; prin urmare, creșterea violenței.
    Nu trebuie să vă reamintesc și nici nu trebuie să vă demonstrez, fraților, bazele acestui “Control” al armelor de foc.
    Fără ea, ar deveni aproape imposibil pentru noi să îngenunchem populațiile statelor vizate.
    Amintiți-vă cât de mult succes au reușit predecesorii noștri să controleze Germania în 1930 cu noile “Legi” puse în aplicare la momentul respectiv; Legi pe care se bazează legile actuale ale statelor-națiune pentru același control.

    25. – Ultimele “Etape” se referă la “FAZA OMEGA” testată în urma experimentelor efectuate la începutul anilor ’70.
    Acestea conțin implementarea, la scară globală, a “Armelor electro-magnetice”. “Schimbările climatice” care duc la distrugerea culturilor; falimentul, în aceste condiții, a terenurilor agricole; denaturarea, prin mijloace artificiale, a produselor alimentare destinate consumului zilnic; otrăvirea naturii prin exploatare exagerată și nesăbuită și utilizarea masivă a substanțelor chimice în agricultură; toate acestea, Fraților (de Loji), vor duce la ruina asigurată a industriilor alimentare ale statelor-națiune.

    Viitorul “Controlului populațiilor” acestor state trece în mod necesar prin controlul absolut, de către noi, al producției de alimente la scară globală și prin preluarea principalelor “Rute alimentare” ale planetei.
    Pentru a face acest lucru, este necesar să se utilizeze Electro-Magnetic, printre altele, pentru a destabiliza climatul celor mai productive state în ceea ce privește agricultura.
    În ceea ce privește otrăvirea naturii, aceasta va fi cu atât mai accelerată cu cât creșterea populațiilor o va împinge acolo fără restricții.

    26. – Utilizarea electro-magnetice pentru a provoca “cutremure” în cele mai importante regiuni industriale ale statelor-națiune va contribui la accelerarea “căderii economice” a statelor cele mai amenințătoare pentru noi; precum și de a amplifica obligația de a stabili Noua Noastră Ordine Mondială.

    27. – Cine ne va suspecta? Cine va putea suspecta mijloacele folosite? Cei care îndrăznesc să se ridice împotriva noastră prin difuzarea de informații despre existența și conținutul “Conspirației” noastre, vor deveni suspecți în ochii autorităților națiunii lor și a poporului lor.
    Datorită dezinformării, minciunilor, ipocriziei și individualismului pe care le-am creat printre popoarele statelor-națiune,

    Omul va deveni un dușman pentru om. Astfel, acești “Indivizi Independenți” care sunt cei mai periculoși pentru noi tocmai din cauza “Libertății” lor, vor fi considerați de către semenii lor ca dușmani și nu eliberatori.
    Sclavia copiilor, jefuirea bogăției lumii a treia, șomajul, propaganda pentru eliberarea drogurilor, încăpățânarea tinerilor națiunilor, ideologia “Respectului pentru libertatea individuală” răspândită în bisericile iudeo-creștine și în statele-națiune, obscurantismul considerat ca bază de mândrie, conflicte interetnice și ultima noastră realizare: “Restricții bugetare”; toate acestea ne permit în cele din urmă să vedem împlinirea ancestrală a “Visului” nostru: acela al înființării “NOII NOASTRE ORDINI MONDIALE”.]

    CONCLUZIE…
    Deci, “PROTOCOLUL DE LA TORONTO (6.6.6.)”, mit sau realitate?
    Ar fi ca și cum ai întreba dacă “Brave New World” este și un mit sau o realitate, chiar dacă este un roman.
    Cu toate acestea, autorul său a avut, de asemenea, acces la perioada “Documente” pentru a o crea.
    Autorul său știa bine că revelația, difuzarea informațiilor pe care le deținea, dar într-o altă formă decât cea a romanului, ar fi trezit în populații, mult mai multă neîncredere decât acceptare. Și câți alți autori au fost nevoiți să folosească același truc pentru a-și avertiza contemporanii și generațiile viitoare?

    Deci, “PROTOCOLUL DE LA TORONTO (6.6.6.)”, mit sau realitate?

    Urgența situației actuale, cea generată de începutul “Restricțiilor bugetare” care marchează începutul sfârșitului, realizarea aproape de “Noua Ordine Mondială Ocultă”, nu a permis scrierea unui roman (care ar fi durat prea mult în contextul actual).
    Dar impactul asupra dezvăluirii acestor “Documente” este încă important, deoarece, publicarea lor, va avea ca efect plasarea în defensivă a celor care se află la origine.

    Ceea ce se dorește aici este ca, dincolo de dezinformarea transmisă și întreținută de politicieni lipsiți de scrupule și de oameni care se tem de posibilitatea de a-și pierde interesele personale, fiecare cititor să poată reflecta, să se regrupeze cu alții asemănători lui, iar acum să recurga la mijloace pentru a supraviețui în fața a ceea ce urmează.

    Chiar dacă viața mea este în pericol din cauza diseminării unor astfel de informații, a ta este cu atât mai mult din cauza ignoranței acelorași informații.

    Deci, “PROTOCOLUL DE LA TORONTO (6.6.6.)”, mit sau realitate?

    Depinde de tine ca sa raspunzi…

    Depinde de voi să vedeți, în evenimentele recente trecute și viitoare, dacă aceste “Documente” aparțin domeniului ficțiunii sau realității.

    Depinde de tine să realizezi că frica nu are alt scop decât să te paralizeze și să te pui la mila celor care vor doar să te controleze pentru a te înrobi mai bine după interesele lor care, în cele din urmă, nu sunt ale tale.

    Deci, “PROTOCOLUL DE LA TORONTO (6.6.6.)”, mit sau realitate?

    Serge Monast / Jurnalist de investigație / Sfârșitul lunii martie 1995.

    http://catholiquedu.free.fr/cultes/Octopussy/PROTOCOLTORONTO.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button