X

Sârbii au protestat împotrivă marșului gay și în susținerea președintelui Rusiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Printre protestatari – care purtau un steag masiv al Serbiei – s-au numărat grupuri care au strigat, de asemenea, sloganuri de susţinere a Rusiei, aliatul pe termen lung al Serbiei, precum şi cauze naţionaliste.

O coloană de motociclişti care susţin politicile preşedintelui rus Vladimir Putin şi invazia Rusiei în Ucraina, şi-au turat motoarele în sprijinul mulţimii care a mărşăluit spre catedrala Sfântul Sava din Belgrad pentru rugăciuni.

Într-o predică, şeful Bisericii Ortodoxe Sârbe, patriarhul Porfirije, a declarat că evenimentul EuroPride ameninţă valorile tradiţionale ale familiei.

„Ei vor să profaneze sfinţenia căsătoriei şi a familiei şi să impună o uniune nenaturală ca substitut al căsătoriei”, a spus el mulţimii.

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat sâmbătă că au existat ameninţări la adresa marşului şi că este la latitudinea poliţiei dacă acesta trebuie oprit sau nu.

Vedeți și [VIDEO] Peste 10 mii de creștini ortodocși sârbi au mărșăluit la Belgrad pentru a sărbători „Mândria familiei – Pride Family” și păstrarea valorilor tradiționale ale familiei în Serbia

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Noi nu suntem demni să avem un astfel de președinte patriot! Vorba părintelui Arsenie Boca:. “aveți preoții pe care ii creșteți.” ! Dar probabil în viziunea sa, se referea și la conducătorii politici ai viitorului României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button