X

De ce a fost important pentru Biden să înceapă războiul în Ucraina?

Marșurile Naziste Azov

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Jan Westh, EU-Correspondent for VT

În 2014, Joe Biden a fost vicepreședintele guvernului Obama, iar John Kerry a fost secretar de Stat. Ei au lucrat în aceeași direcție când a fost vorba de Rusia, dar Biden a fost forța motrice când a fost vorba de a produce o lovitură de Stat în Ucraina.

De aceea s-a ridicat de bunăvoie când lucrurile au început să se înrăutățească în Piața Maidan din Kiev. A alergat pe acolo împreună cu, printre alții, John McCain și a împărțit bomboane extremiștilor de dreapta plătiți care erau responsabili de violențe. Aceștia fuseseră crescuți și spălați pe creier timp de mulți ani în principal prin grija Statelor Unite. Naziști celebri din epoca lui Hitler au fost văzuți ca modele de urmat.

Viktoria Nuland, reprezentanta SUA în Europa, a putut spune în legătură cu lovitura de stat care a avut loc la Kiev, în februarie 2014, că din 1991 Washington a cheltuit 5 miliarde USD în Ucraina pentru „măsuri de promovare a democrației”, de fapt, era vorba de cea mai mare parte a sprijinului care era îndreptată către activități subversive prin așa-numitele „grupuri de front”, care au lucrat cu liderul nazist Stephan Bandera din epoca Hitler, de exemplu. Nu poți spune că lucrezi pentru democrație în timp ce faci o lovitură de stat.

Steaua călăuzitoare a devenit atunci o ură arzătoare împotriva rușilor și a oricui nu era considerat a fi cu adevărat germanic. Aceștia au fost denumiți „Untermenschen”. Statul era un sistem democratic, dar oligarhic în care dezvoltarea economică era inexistentă și unde puterea nu era cu politicienii, ci cu oligarhii bogați – mai exista o democrație care se lupta.

Acea democrație a fost prezisă și răsturnată de banda de la Washington din care făcea parte Viktoria Nuland. Apoi, în calitate de politician nordamerican, Nuland a reușit să numească o persoană de extremă dreaptă, Arseniy Yatsenyuk ca prim-ministru, într-una dintre țările frate cu Rusia, Ucraina. Drumul către război nu poate fi trasat mai clar decât atât. Iatsenyuk, la rândul său, a numit mai mulți naziști în guvernul său.

Dar sprijinul economic și moral pe care l-au oferit SUA nu a mers niciodată pentru a lupta împotriva oligarhilor nedemocrați, ci pentru avântarea sentimentelor rasiste în stil nazist împotriva populației ruse și a altor minorități cărora le plăcea să fie numite „Untermenschen” și care erau considerate clar diferite de rasa germanică. Această formă de putrezire mentală a fost găsită mai ales în părțile de vest ale țării. „Rușii sunt atât de proști încât nu înțeleg de ce vrem să-i omorâm.” În aceste cercuri, nu le era rușine de vărsături similare.

Deja de la formarea Ucrainei, Statele Unite au lucrat pentru a semăna o sămânță de dragon de ignoranță și ură autentică, care după lovitura de Stat s-a răspândit spre est cu ajutorul, printre altele, a unui batalion nazist Azov către granița cu Rusia. Deci împotriva unei țări care în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a trebuit să experimenteze cum peste 20 de milioane dintre cetățenii săi au fost măcelăriți de naziști. Vă puteți imagina o strategie mai antipsihologică și mai satanică?

Este într-adevăr lamentabil că soldații ucraineni nu-și dau seama că nu luptă pentru patria lor, ci luptă pentru ca unchiul Sam să-și păstreze puterea asupra Ucrainei. Acolo, pe 24 februarie 2014, Ucraina și-a pierdut independența și a devenit stat vasal american. Și de ce vrea unchiul Sam, Biden, să păstreze puterea asupra Ucrainei pe care a dobândit-o printr-o lovitură de stat în urmă cu 8 ani? Ei bine, atunci el poate folosi țara ca un băţ în obiectivul său de a fragmenta și destabiliza Rusia.

Pe 26 septembrie 2014, Carl Gershman, șeful NED nordamerican, care cu sprijin enorm din partea Statelor Unite lucrează pentru a răsturna și distruge diferite regimuri, ar putea descrie Ucraina drept „cel mai mare trofeu și un pas important în calea răsturnării lui Putin.” Iată-l, acolo stă, acolo s-a așezat. Și acolo ai răspuns la întrebare; De ce a fost important pentru Biden să înceapă războiul în Ucraina? Și președinții care sunt la putere în Ucraina din 2014 au fost toți cățeii unchiului Sam.

Dar poate de asemenea puteți vorbi despre un alt motiv important. Ucraina a fost întotdeauna cel mai important centru al sionismului evreiesc al Europei. Și deja în ultimii ani ai celui de-al Doilea Război Mondial, evreii din Uniunea Sovietică au început să-l proceseze pe Stalin pentru a prelua toată Crimeea. Fostul șef de spionaj sovietic, Pavel Sudoplatov, a detaliat cu atenție turneele în cartea sa, „Directorat”. Cu toate acestea, lăcomia sionistă a distrus în cele din urmă întregul proiect. Dar interesul pentru Ucraina ca „noul Sion” nu s-a stins niciodată.

Când examinăm apoi persoanele din spatele loviturii de stat din 2014, constatăm că este 100% cazul sioniştilor cu Joe Biden, John McCain, Victoria Nuland, ambasadorul Pyatt şi John Kerry în frunte.

Sioniştii ucraineni conduşi de oligarhul Ihor Kolomoisky le pregătiseră terenul la Kiev, iar el a venit, printre altele, pentru a-și numi în cele din urmă sufletul pereche Volodimor Zelensky președinte. Lunetiştii înarmaţi cu ideologie nazistă doar aşteptau ordine de la aceşti domni pentru a crea haos la momentul potrivit.

Războiul din Ucraina a început acum opt ani. Și de îndată ce lovitura de stat a fost încheiată și un guvern cu mai mulți naziști ca miniștri în funcții importante, ar putea dezlănțui grupări paramilitare împotriva unei minorități ruse aproape neînarmate în părțile de est ale țării. Acolo a început iadul pe care SUA au muncit să-l facă realitate mulți ani. Faptul că Statele Unite creează un infern pentru mai mult de 40 de milioane de persoane nu se consideră important. Statele Unite nu și-au asumat niciodată responsabilitatea pentru mașinile holocaustului care trebuiau adesea să funcționeze cu mare viteză.

Înapoi la întrebarea din titlu! Nu, SUA nu au avut niciodată ambiția ca Crimeea să fie unită cu Ucraina. În planurile lor, Crimeea avea să devină o bază navală și militară extrem de importantă, care ar putea pune cu ușurință cuțitul în gâtul lui Ivan. De asemenea, o colonie israeliană drăguță.

Căutând motive clare pentru războiul din Ucraina, nu putem ignora în mod absolut rolul demonic jucat de curentul principal occidental. Acea instituție și-a jucat de multă vreme rolul de informator obiectiv și, în schimb, s-a dedat într-o isterie de război nesățioasă și un indicator al puterii sau statului care ar trebui eliminat. Până la urmă, îți atingi scopul și publicul înțelege cine este următorul om care va fi spânzurat, în acest caz, Putin. Atunci îți poți bate pieptul cu îngâmfare și încăpățânare. Amintiți-vă că Franklin Roosevelt a avut nevoie de doi ani în plus de mass-media extremă pentru a face ca poporul nordamerican să înțeleagă că un război împotriva lui Hitler era absolut necesar. Aliații săi din Europa și-au asumat cu bucurie sarcina de a conduce prima fază. Fără o agendă de război în mass-media, tunurile vor fi șomeri.

Apoi a mai fost chestia cu banii. SUA este singura țară care profită multimilionar de pe urma acestui război european, pe care în cele din urmă au reușit să-l provoace.

Karen Smith de la Veterans Today

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button