X

Am cumpărat un submarin de la ruși, dar nu ne-au dat niciodată bateria. Așa și cu americanii! Vom primi softul de la Patriot la nevoie. Și cum nu e nevoie, doar vom plăti

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul Dumitru Coarnă a acuzat actuala conducere a României de faptul că a plătit 16 miliarde de euro pentru achiziții militare și a primit în schimb avioane la mâna a treia, SUA, Portugalia, România, vechi de peste 30 de ani.  În completare, fostul europarlamentar Norica Nicolai, a făcut un scurt istoric despre achizițiile militare eșuate ale României. Dezbaterea a avut loc în cadrul think thank-ului românesc inițiat de partidul AUR.

Să știți că suntem consecvenți. Mihail Kogălniceanu când era ministrul Apărării a schimbat uniformele soldaților pentru că îi merge prost postăvăria. În perioada sovietică noi am cumpărat un submarin(Delfinul). Pe acela îl avem și astăzi, este muzeu pe la Constanța. Puțină lume știe că nu am primit niciodată bateria de la ruși. Nu a funcționat pentru că rușii au spus că bateria ne-o vor da la nevoie. Așa și cu americanii. Vom primi softul de la Patriot la nevoie. Și cum nu e nevoie, doar vom plăti și consecvența va continua.”, a declarat Norica Nicolai.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button