X

Multe țări candidate la UE își pierd încrederea și entuziasmul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uniunea Europeană nu mai este capabilă să controleze procesele politice și multe țări candidate își pierd încrederea și entuziasmul, a declarat marți Milorad Dodik, membru sârb al Președinției Bosniei și Herțegovinei. 

„Împărtășim anumite valori ale Uniunii Europene, dar aș dori să spun că ne-am pierdut mult din entuziasmul în ceea ce privește Uniunea Europeană. Entuziasmul nostru actual este incompatibil cu cel pe care îl aveam acum doi ani. Ne pierdem încrederea în Uniunea Europeană și capacitatea sa de a reglementa procesele. Aceasta este ceea ce ar trebui să luăm în calcul”, a declarat el la o conferință de presă comună cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan la Saraievo.

Dodik a spus mai devreme că refuzul Consiliului Europei de a acorda un statut de candidat Bosniei-Herțegovinei a fost „o mare dezamăgire” pentru țară. Deși popularitatea Uniunii Europene este în scădere în Bosnia-Herțegovina în ultimii ani, țara își continuă drumul european.

Summitul Uniunii Europene din 23 iunie a acordat Ucrainei și Moldovei un statut de țară candidată, dar a refuzat să acorde un astfel de statut Bosniei-Herțegovinei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Crash-ul este iminent “, a scris Robert Kiyosaki pe Twitter. “Milioane de oameni vor fi faliti.”

    “Nu este real CE ESTE ÎN PORTOTELUL TĂU!? E (ILUZIA) DIN CAPUL TĂU?
    Toate piețele se prăbușesc: imobiliare, acțiuni, aur, argint Bitcoin.
    Clasa de mijloc este distrusă de inflația crescută a petrolului.
    Totuși, bogații devin din ce în ce mai bogați.
    Diferență est între iluzia din creier și portofel.
    Schimbă ÎNTÂI CE-I ÎN CAPUL TĂU… si apoi îmbogățeste-te”.

    https://twitter.com/theRealKiyosaki/status/1563365885548539910?s=20&t=JvPuf4zWB7f1b4tqCFZKlw

    ‘Rich Dad Poor Dad’ Author Warns Market Crash Is Near, Touts Bargains
    https://markets.businessinsider.com/news/stocks/robert-kiyosaki-rich-poor-dad-market-crash-stocks-bitcoin-bargains-2022-8?utm_medium=ingest&utm_source=markets

    👇

    Michael Burry, Jeremy Grantham și alți experți în piață au avertizat că declinul bursier din acest an este departe de a se fi încheiat.
    Nouriel Roubini, Robert Kiyosaki și Harry Dent se numără printre cei care estimează că prețurile activelor vor plonja în continuare.
    Ei au menționat evaluările excesive, inflația încăpățânată, o potențială recesiune, perturbările pandemice și crizele alimentare și de combustibil ca fiind unele dintre motivele pentru care se așteaptă la un crash devastator.

    Michael Burry, Jeremy Grantham, Other Gurus Predict Stock Market Crash
    https://markets.businessinsider.com/news/stocks/burry-grantham-roubini-kiyosaki-dent-stock-market-bubble-crash-predictions-2022-9?op=1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button