X

Consiliul Suprem de Apărare a Țării va stabili dacă vânzarea Termocentralei Mintia aduce atingere siguranței naționale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) va analiza dacă vânzarea Termocentralei Mintia din județul Hunedoara către o companie din afara Uniunii Europene aduce atingere siguranței naționale.

Gazeta de dimineață a cerut lămuriri Consiliului Concurenței în cazul vânzării Termocentralei Mintia.

Consiliul Concurenței a răspuns că analizează toate tranzacțiile/fuziuni și achiziții în care sunt implicate companii a căror cifră de afaceri cumulată depășește 10 milioane euro și fiecare companie în parte are o cifră de afaceri mai mare de 4 milioane euro pe teritoriul României, pentru ca acestea să nu afecteze concurența pe piața pe care activează.

De regulă, toate tranzacțiile care îndeplinesc aceste condiții trebuie notificate Consiliului Concurenței după încheierea contractului și înainte de a se lua decizii și să se acționeze pe piață în numele companiei achiziționate.

În cazul Termocentralei Mintia, recent a fost desemnată compania care a câștigat licitația publică, Mass Global Energy Rom, urmând ca în perioada următoare să notifice autoritatea de concurență.

Această tranzacție va fi analizată de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) din punct de vedere al siguranței naționale, conform legislației în vigoare cu privire la companiile din afara Uniunii Europene.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sfantul Iustin Popovici:

    Sunt doua internationale, cea rosie comunista, si cea galbena capitalisto-fascista.
    Pentru ca nu trebuie sa ne inselam: papismul este tata atat al fascismului, cat si al comunismului, si al tuturor organizatiilor care vor sa faca ordine si sa incante umanitatea, organizand-o prin mijloace fortate si mecanice.
    Fascismul este idolatria poporului, comunismul idolatria clasei muncitoare.
    Ambele vor sa puna ordine in lume si sa cucereasca umanitatea prin foc si prin sabie. Ambele socotesc pacatul egal cu pacatosul, si din cauza pacatului il omoara pe om.
    Cine i a invatat aceasta? Insusi parintele lor papismul, pentru ca papismul medieval a descoperit primul acest lucru, el fiind cel dintai care l a pus in practica prin intermediul „Sfintei” Inchizitii: pacatosii erau ucisi din cauza pacatului, ereticii erau arsi din cauza ereziei, si toate se petreceau spre „marea slava a lui Dumnezeu”, cu un scop: ascensiunea monarhiei papale mondiale.
    Si totusi trebuie sa fim drepti: papismul este mai rau si decat fascismul si decat comunismul, deoarece, in timp ce fascismul isi distruge dusmanii in numele poporului si comunismul in numele in numele clasei muncitoare, papismul isi distruge dusmanii in numele Blandului Domn Iisus Hristos!
    Trebuie sa-l iubim pe pacatos si sa nu ucidem pe pacatos din cauza pacatului.
    Aceasta mai ales sa aveti in minte ca nici omul, nici poporul nu vor putea vreodata sa fie puse in randuiala fara Hristos, cu atat mai mult prin mijloace care se impotrivesc lui Hristos; toate incercarile de acest fel se incheie si sfarsesc pentru totdeauna printr-un macel reciproc, prin autodevorare; cel care seamana vant culege furtuna si transforma aceasta lume intr-un iad fara iesire.

  2. Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) va analiza dacă vânzarea Termocentralei Mintia din județul Hunedoara către o companie din afara Uniunii Europene aduce atingere siguranței naționale.

    – aduce atingere orice cedare, oricui, de oriunde. Cedarile inseamna schimbare de actionari, loclanicii si poporul devin ceesetori la preturile de bursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button