X

Energia în Spania- 175 euro/MWh, în România condusă de PNL și PSD, 709 euro/MWh

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, afirmă că preţurile exorbitante la energie electrică în România sunt efectele politicii de pradă a băieților deștepți din energie și a ministrului hoț, Virgil Popescu.

,,În România, energia a ajuns să se tranzacționeze și cu 709 euro/MWh – cel mai mare preț din Europa! Prețul maxim plătit în Spania este 175 euro/MWh, adică de patru ori mai ieftin. Cum se explică diferența?

Cum e posibil ca într-o țară cu resurse, ca România, prețul la energie să fie de patru ori mai mare decât într-o țară fără resurse, așa cum e Spania?

Este rezultatul politicii de pradă practicate de către „băieții deștepți” din energie și politicienii de la guvernare, în special ministrul Virgil Popescu. Totul are loc pe spinarea și buzunarelor românilor. AUR cere imperios guvernanților să reintroducă prețurile reglementate în energie pentru a-i proteja pe cetățeni și firmele autohtone.”, a declarat senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button