X

Cătălin Predoiu trebuie să plece de la Ministerul Justiției!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul AUR, Claudiu Târziu, îi cere demisia ministrului Justiției Cătălin Predoiu pentru modificarea legilor justiției prin care se încalcă Constituția României, fapt ce reprezintă renunțarea la suveranitate și la ideea de supremație a Constituției României. 

„Cătălin Predoiu trebuie să plece de la Ministerul Justiției!

Acest om a girat noile legi ale Justiției prin care vrea să dea undă verde judecătorilor să nu respecte hotărârile Curții Constituționale. Ar fi o renunțare la suveranitate și la ideea de supremație a Constituției.

Constituția României stipulează foarte clar în Art. 1, al. 5:

„În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie.”

Faptul că tocmai ministrul Justiției subminează Constituția țării este dincolo de orice scuză. Orice zi în care rămâne ministrul al Justiției este un atentat la independența și suveranitatea României.”, a declarat liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

    1. Ce mai e “national” la frauda politica cu eticheta PNL?
      Avanpost gl9balist, propagandisti ai marxismului cultural…
      Cu de-alde astia – frati mai ascunsi decat usr-istii – ar trebui sa se faca un alt canal, de la marea Baltica la marea Mediterana!

  1. @ nenimenea
    Adevărat este că nu are cine s-o facă pentru că toți cei din funcțiile mai importante au ajuns acolo cu concursul celorlalți tot din funcțiile cele mai importante și împreună vând, pardon, “conduc” România zi de zi. Sunt în mediul lor, adică concură dar se iau și la întrecere care a “pus mai din greu umărul la treabă”, jobul lor nefiind prosperitatea României, ci a familiilor lor ca răsplată la vânzarea țării. Sesizarea liderului AUR este foarte bună, dar de ce oare toți cei din domeniul Justiției nu s-au sesizat până acum de mârșăvia ministrului Justiției, Cătălin Predoiu? Oare toți aceștia dorm sau nu-i interesează soarta țării, sau, ca să-și apere scaunul și avutul familiei? Doamne, cine va putea să facă atâta “curățenie” în România, căci multe sunt de schimbat? Au uitat cei ce lucrează în Justiție că trebuie să apere adevărul, toți aceștia punând, iată, mai presus de apărarea adevărului apărarea propriei avuții și a scaunului personal. Mare rușine ca să nu zicem de fapt: “Mare păcat!”
    Românilor, care mai simțiți că sunteți încă români, oare acceptați aceste mânării ale “hoardei” de la putere? Dacă da, atunci grea soartă va veni peste fiii noștri, căci cineva din neam va trebui să plătească oalele sparte. Sau, cu alte cuvinte, fii noștri vor fi dați robi către străini. Așa scrie că se va răsplăti nedreptatea comisă. Să nu fie, Doamne, așa ceva!
    Cei ce tac înseamnă că se complac!!! De aceea nu tăcem noi.

    1. Streangu’, paru’, lantu’, toporu’, furca, prastia, molotovu’ …
      Astea fac dreptate de-acuma ca militarii fie au fost castrati fie ca s-au facut mercenari in solda strainatatii.

  2. Nu există altă soluție pentru ăștia decât glontele. Soluția Singapore. Plutonul de execuție pregătit pentru corupție și trădare și trecut la acțiune. Infracțiunile de corupție trebuiau să fie cu pedepse de la 15 ani în sus în Codul Penal, fără vreo posbilitate de eliberare înainte de termen pentru pedepsele stabilite.
    Corupție = Crimă !
    Cât îi mai suportați după 32 de ani de jaf și devalizarea țării?

  3. Stimate OrtodoxInfo
    Poate ma insel…dar din punctul Meu de vedere…in agitatul an 2017 a scapat o declaratie ce merita extrem de multa atentie…o citez cuvant cu cuvant…adica acest om…iohannis…nu il consider lipsit de inteligenta…trebuie sa explice afirmatia…
    “Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Vedeți, de fiecare dată când se provoacă o discuție între autorități locale și autorități centrale, după puțin timp ajungem la cam aceleași concluzii de fiecare dată. Administrația din România funcționează, în principiu, după arhitectura din ’68. Deci arhitectura statului român este cea din 1968.”
    https * ://www. * presidency. * ro/ro/media/reforma-institutiilor-publice/alocutiunea-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis-si-transcrierea-dezbaterii-din-cadrul-evenimentului-modernizare-dezvoltare-descentralizare-administratia-locala-vorbeste
    Aveti Constitutia din 1965…o puteti citi…aveti Constitutia din 1968…facuta pentru ion iliescu…eram in liceu in 1990-1994…dirigintele nu stiu cum a facut….l-a adus pe iorgovan sa ne explice…”constitutia”…aveti modificarile din 2003 parca…dar ce e asta cu 1968…cehoslovacia si “democratizarea Romaniei”…adica una sunt legile…si alta e “statul”…aveti aceiasi structura a securitatii statului de atunci…dss-sri die-sie dgia-contrainformatii militare dipi-0215 a sasea e parca actualul spp exista si sts…sper ca e suficient…au facut extrem de mult rau Romaniei…cat despre “justitie”…exista aproape 10.000 legi si acte normative…iar “lex-ii” nu cunosc nici macar 4 cp cpp cod civil cod procedura civila…veti spune ca exagerez…mi s-a intamplat acum vreo 20 ani la tribunal ca Avocatul Meu sa invoce nu stiu ce alineat din codul civil sau cel de procedura civila iar judecatoarea nu stia….a deschis carticica si a verificat….iar pe vremea aia inca mai invatau un pic de carte….
    Toate Bune

  4. Stimate OrtodoxInfo
    Poate ma insel.dar din punctul Meu de vedere.in agitatul an 2017 a scapat o declaratie ce merita extrem de multa atentie.o citez cuvant cu cuvant.adica acest om.iohannis.nu il consider lipsit de inteligenta.trebuie sa explice afirmatia.
    03 mai 2017
    “Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Vedeți, de fiecare dată când se provoacă o discuție între autorități locale și autorități centrale, după puțin timp ajungem la cam aceleași concluzii de fiecare dată. Administrația din România funcționează, în principiu, după arhitectura din ’68. Deci arhitectura statului român este cea din 1968.”
    https * ://www. * presidency. * ro/ro/media/reforma-institutiilor-publice/alocutiunea-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis-si-transcrierea-dezbaterii-din-cadrul-evenimentului-modernizare-dezvoltare-descentralizare-administratia-locala-vorbeste
    Aveti Constitutia din 1965.o puteti citi.aveti Constitutia din 1968.facuta pentru ion iliescu.eram in liceu in 1990-1994.dirigintele nu stiu cum a facut.l-a adus pe iorgovan sa ne explice.”constitutia”.aveti modificarile din 2003 parca.dar ce e asta cu 1968.cehoslovacia si “democratizarea Romaniei”.adica una sunt legile.si alta e “statul”.aveti aceiasi structura a securitatii statului de atunci.dss-sri die-sie dgia-contrainformatii militare dipi-0215 a sasea e parca actualul spp exista si sts.sper ca e suficient.au facut extrem de mult rau Romaniei.cat despre “justitie”.exista aproape 10.000 legi si acte normative.iar “lex-ii” nu cunosc nici macar 4 cp cpp cod civil cod procedura civila.veti spune ca exagerez.mi s-a intamplat acum vreo 20 ani la tribunal ca Avocatul Meu sa invoce nu stiu ce alineat din codul civil sau cel de procedura civila iar judecatoarea nu stia.a deschis carticica si a verificat.iar pe vremea aia inca mai invatau un pic de carte.
    Toate Bune

  5. Este cel care prin 2009, fiind ministru in guvernul genocidal Boc A MICSORAT DRASTIC PEDEPSELE PENTRU PEDOFILI SI CALAI DE COPII!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button