X

PSD, PNL și UDMR se grăbesc să vândă companiile de stat strategice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidele sistemului, PSD, PNL și UDMR se grăbesc să vândă companiile de stat strategice, în contextul datoriilor externe ce cresc de la o lună la alta.  Datoria publică a depășit 50% din PIB și crește vertiginos spre 60%. România a acumulat o datorie externă istorică de peste 137 de miliarde de euro.

AUR a depus o lege pentru interzicerea vânzării bunurilor aparținând statului român- Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Romgaz

AUR a depus un proiect de lege prin care bunurile și acțiunile deținute de statul român să nu poată fi vândute. O asemenea lege există însă ea ar urma să expire, termenul de aplicare fiind limitat.

Se încearcă astfel blocarea vânzării unor acțiuni cu o valoare extrem de mare cum ar fi Hidroelectrica , Nuclearelectrica sau Romgaz.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Poate că ar fi bună introducerea cât mai curând a pedepsei cu moartea pentru trădătorii(vânzătorii) de țară și de neam. Doar așa s-or potoli acești îmbuibați care nu mai pot fi numiți români. Și-un Țepeș-Vodă ne era bun. Dă, Doamne!

  2. Nu e neapărat un lucru rău. Ne apucăm să cumpărăm acțiuni! Românii trebuie învățați să investească în companiile românești și să cumpere acțiuni. Altfel, nu ne vom putea dezvolta niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE