X

Apelul unui profesor față de marii sportivi care fac reclamă la pariuri: Vă rugăm să nu mai acceptați să apăreți în reclame pentru casele de pariuri. Aveți pe conștiință MII de DRAME

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profesorul Gabriel Braic, una dintre vocile apreciate ale școlii românești, a făcut un apel la responsabilitate către marii sportivi care fac reclamă caselor de pariuri. 

Profesorul Braic spune că în fiecare an, mii de tineri cad pradă acestei patimi, iar marii sportivi ai României încurajează această dramă prin promovarea caselor de pariuri.

„Fotbaliști ai generației de aur, argint, bronz și/sau fier, aveți pe conștiință sute, poate mii de drame! Vă rugăm să nu mai acceptați să apăreți în reclame pentru casele de pariuri, dar asta ar însemna să renunțați la o afacere profitabilă, fiindcă unii dintre voi sunteți patronii firmelor deținătoare.”

Profitul este de ordinul miliardelor!

Sociologul Vladimir Ionaș a declarat următoarele:

„Casele de pariuri arată că suntem un popor care visează doar bani și care vrea să se îmbogățească rapid. Este o piață incredibil de mare, iar dacă nu ar exista profit, unitățile s-ar închide. Doar că ele se înmulțesc pe zi ce trece și produc din ce în ce mai mulți bani. Asta arată un singur lucru, avem nevoie de bani cât mai rapid și doar așa putem spera că vine norocul peste noi. Uitați-vă în casele de pariuri câți copii sub 18 ani sunt. Sute! Legislația nu se aplică, chiar dacă ea interzice clar asta.”

România este bolnavă, iar LUDOMANIA (dependența de jocuri de noroc) ne ucide viitorul! Când se vor interzice casele de pariuri și sălile de jocuri prin lege? Sau măcar când se va restricționa serios accesul în aceste locuri ale groazei? Nu le vezi la orice pas în țările dezvoltate. Și la noi s-a reușit cu magazinele de vise. Se poate! Slavă Domnului! Când ne vom însănătoși, prieteni? Sunt cuvinte prea dure? Fie! România, trezește-te!”, a scris profesorul Gabriel Braic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button