X

Ucraina, împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Cum arată harta prezentată de Dmitri Medvedev

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ucraina, împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Cum arată harta prezentată de Dmitri MedvedevDmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a ieşit din nou în evidenţă prin prezentarea unei hărţi. Medvedev a publicat pe contul său de Telegram o hartă cu Ucraina împărţită după război.

Din ce se poate observa pe hartă, o parte ar reveni şi României. Mai exact, orașele Viniţa şi Cernăuţi. Zona care include oraşe precum Liov sau Ternopil ar ajunge la Polonia. Restul teritoriului Ucrainei ar intra sub administrarea Rusiei.

Sudul Ucrainei ar ajunge la România

Conform acestei hărţi, Ucraina ar rămâne doar Kievul şi orăşelele din jur.

Conform publicaţiei ucrainene Ukrainska Pravda, Medvedev spune că această hartă nu a fost „desenată” de el sau de vreun alt oficial rus, ci de „analiştii occidentali”. Rugat să spună cine sunt aceşti „analişti”, Medvedev nu a oferit un răspuns.

De altfel, liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin, a făcut apel miercuri la Rusia să cucerească cea mai mare parte a Ucrainei, inclusiv capitala Kiev, spunând că principalele orașe ale țării sunt ruse.

„Astăzi a venit vremea eliberării orașelor rusești, fondate de ruși: Kiev, Cernihiv, Poltava, Odesa, Dnipro, Harkov, Zaporojie, Luțk”, a scris Denis Pușilin pe Telegram, cu ocazia aniversării eliberării de către sovietici a orasului Brest, din Belarus, dupa ocuparea acestuia de către nazisti.

Orașele menționate de Pușilin acoperă aproape toată zona geografică a Ucrainei.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button