X

Așa a inventat John Money ideologia de gen: copilul care i-a fost cobai uman a ajuns să se sinucidă

John Money a folosit bebelușul Reimer pentru experimentele sale și a sfârșit prin a-i distruge întreaga familie

Ideologia de gen colonizează rapid societatea. În întreaga lume se adoptă tot mai multe legi în care copiii sunt o țintă prioritară. Mai precis, marea ofensivă LGTB care se desfășoară în prezent este concentrată pe așa-numiții „minori transsexuali”.

Cursuri în școli, îndoctrinarea copiilor, publicitate pe stradă și în presă. Totul pentru a convinge că sexul este o construcție socială și că un copil la 4 ani își alege „genul” așa că este necesar să se susțină aportul masiv de hormoni și reatribuirea sexului. Cu toate acestea, oamenii de știință și experții avertizează asupra daunelor pe care le pot face minorilor.

Chirurgul plastician din Alabama Patrick Lappert, care s-a adresat Adunării Generale din Alabama cu privire la efectele tratamentului tranzitoriu de gen asupra minorilor, în practica sa, Lappert Skin Care, pe 13 aprilie 2022. (Prin amabilitatea lui Patrick Lappert) Sursa: The Epoch Times în spaniolă

Chirurgul plastician Patrick Lappert avertizează că „operațiile transgender de schimbare a sexului” sunt „permanente și ireversibile”. „Nu există nimic reversibil în chirurgia genitală: este o mutilare permanentă și ireversibilă a persoanei umane. Și nu există alt cuvânt pentru asta. Se traduce în sterilitate permanentă. Este o dizolvare permanenta a funcțiilor unitive si procreative. Și inclusiv aspectul unitiv al atașamentului sexual este îngreunat radical, dacă nu total distrus.”

Fără îndoială, esența ideologiei de gen se bazează pe folosirea copiilor, de când a început să folosească bebelușii de cobai umani, ale căror consecințe au fost teribile. Dar acesta este ceva pe care ideologii de gen ascund din cauza originii sale macabre.

Originile macabre ale ideologiei de gen

Inventatorul ideologiei de gen a fost John Money, un psiholog și sexolog care nu s-a opus pedofiliei și care a susținut tot felul de practici sexuale aberante. Și a trecut de la teoria genului pe care a promulgat-o la practică datorită celor doi frați Bruce și Brian Reimer, cu care a experimentat pentru a demonstra „realocarea sexuală” și încerca să demonstreze că identitatea unei persoane nu se bazează pe date biologice de la naștere, ci în influențele culturale și ale mediului în care crește. Odată adulți, ambii s-au sinucis după ce au trecut prin mai multe suferințe. Această poveste a fost adunată de John Colapinto în cartea sa As Nature Made Him. Băiatul care a fost crescut ca fată.

Bruce, numit mai târziu Brenda, a fost mutilat și a încercat să fie „transformat” în fată

Pe 22 august 1965, doi gemeni identici, Bruce și Brian Reimer, s-au născut la Spitalul St. Boniface din Winnipeg, Canada. Ambii au avut o problemă cu fimoza penisului, așa ca a fost necesară o circumcizie, o operație simplă și de rutină, la care părinții, Ron și Janet, și-au dat acordul făra probleme. Dar la operație a fost o problemă și i-a ars penisul lui Bruce, care „s-a separat în mici bucăți”.

Cobaiul uman pe care îl aștepta

Părinții disperați, după o serie de consultații medicale, s-au pus în mâinile lui John Money, un medic despre care auziseră la televizor pentru miracolele sale de „realocare sexuală” pe care le-a făcut la Spitalul Johns Hopkins din Baltimore. Money era deja unul dintre cei mai respectați cercetători în sexologie din lume.

Money, care conducea clinica de pionierat pentru chirurgia transsexuală din Baltimore, a fost încântat să se ocupe de băiețel. Bruce era cobaiul pe care îl aștepta pentru a dovedi bunătatea teoriilor sale, un mic mascul, fără penis, pe care îl putea transforma într-o fată.

Acest medic s-a caracterizat prin încurajarea pacienților săi să experimenteze cu tot felul de dorințe sexuale, inclusiv „ploaia de aur” (urinar pe partener în timpul actului sexual), coprofilia, amputațiile și auto-ștrangularea. Pentru Money nu erau perversiuni, ci „parafilii”.

Doctorul „mi s-a părut un zeu”, spune mama

Până la întâlnirea cu Bruce, câmpul de acțiune al lui Money se limitase la hermafrodiți. Copilul a fost pentru el oportunitatea de aur. Când Ron și Janet, pe atunci de doar 20 și 21 de ani, l-au cunoscut, au fost fascinați de personaj. „Mi s-a părut un zeu”, spune ea.

John Money, inițiatorul ideologiei de gen, și-a pus în practică teoria distrugând viața unei întregi familii

Doctorul le-a explicat că i-ar putea oferi băiatului un vagin perfect funcțional, dar că avea nevoie de ajutorul lor pentru ca Bruce să devină fată. Important era să-l îmbrace ca pe o fată, să nu-l tundă, să facă tot posibilul ca el să se simtă „o ea” și nu „un el”. Așa că ar avea o viață fericită.

Primul pas: castrarea băiatului

Pe 3 iulie 1967, Bruce a fost castrat de dr. Howard Jones, un colaborator al lui Money care ulterior l-a părăsit pentru a urma o profesie mai remunerativă: a deschis prima clinică de fertilizare in vitro din Virginia. În acest fel, Bruce a devenit Brenda. În primii câțiva ani, Ron și Janet s-au lansat în cap în această companie.

Dar ceva nu era în regulă. Micuța Brenda ignora păpușile pe care i le dădeau, îi plăcea să se lupte cu micii ei prieteni, și-a construit forturi în loc să-și pieptene părul în fața oglinzii. În baie, făcea pipi stând în picioare. Primii ani de școală au înrăutățit situația mult. Brenda a devenit deosebit de violentă și a fost suspendată.

Între timp, în 1972, Money și-a publicat cartea Man & Woman, Boy & Girl, în care punea lumea la curent cu extraordinarul „caz al gemenilor”. Volumul descrie experimentul ca fiind un „succes răsunător”. A fost „dovada concludentă” că „nu se naște bărbat sau femeie, ci devine bărbat sau femeie”. Toată lumea l-a lăudat. Presa, toate feministele și chiar colegii lui.

Lumea a adoptat noua ideologie

Numai un anchetator necunoscut pe nume Milton Diamond a îndrăznit să-și exprime nedumerirea față de caz. Dar a fost ignorat. Dimpotrivă, „cazul gemenilor Money a fost decisiv în acceptarea universală nu numai a teoriei conform căreia ființele umane sunt, la naștere, maleabile psihosexual, ci și a intervenției chirurgicale de realocare sexuală ca tratament pentru copiii cu organe genitale ambigue sau deteriorate. Metoda, efectuată anterior doar la Johns Hopkins, s-a răspândit rapid și acum este efectuată în aproape fiecare principal spital din țară.”

Brenda a continuat să se comporte „ca un băiețel”, apărându-și fratele în lupte și fiindu-i greu sa stea cu prietenele ei. Periodic, cei doi frați mergeau la clinica Money pentru a se supune unor teste psihologice stresante. În timpul acestor sesiuni, celor doi gemeni în vârstă de șase ani li s-au arătat imagini sexuale explicite „pentru a-și consolida identitatea/rolul de gen”.

Cei doi frați au fost obligați să simuleze acte sexuale unul cu celălalt. Cu o ocazie, dr. Money „a făcut o poză cu Polaroid”. Pentru Brenda, aceste ședințe, la care a trebuit să se supuna și singură, au fost torturi. În visele sale, își imagina că este un tânăr de douăzeci de ani „cu mustață”, dar îi era frică să le spună părinților de teamă să nu-i dezamăgească.

De altfel, Ron și Janet, frustrați de comportamentul fetiței, au încercat în toate modurile să aplice sfatul lui Money: s-au plimbat goi prin casă, au mers în tabere de nudiști, au făcut presiuni pe fetiță să-i asume atitudini feminine. Toate acestea au dus la o epuizare nervoasă: Janet a încercat să se sinucidă, Ron a început să bea.

„Brenda” a început să aibă gânduri sinucigașe

Money, între timp, a publicat o nouă carte best-seller (Sexual Signatures), în care vorbea din nou despre Brenda, care „trecea fericită prin copilăria ei ca o adevărată fată”. Realitatea este că Brenda, la vârsta de unsprezece ani, a început să aibă instincte sinucigașe. Asistenții sociali și medicii din orașul său au înțeles că ceva nu era în regulă, dar faima lui Money era prea mare pentru a o umbri.

La vârsta de doisprezece ani, a început un tratament cu estrogeni pentru a-și face sânii să crească. La ultima sa vizită la studioul Dr. Money, a avut o întâlnire cu un transsexual care a magnificat avantajele operației de schimbare a sexului. Brenda a fugit, spunându-le părinților ei că, dacă o vor forța să se întoarcă, „se sinucide”.

Documentarul BBC care a fost complet ignorat

Chiar dacă deja departe de medic, Brenda a continuat să aibă o viață dificilă. La școală au numit-o „gorila” și unii jurnaliști au început să se intereseze de ea. În 1977, o echipă BBC a mers la Winnipeg pentru a discuta cu medicii săi. Toți au confirmat aceeași impresie: Brenda nu era „fata fericită” despre care vorbeau bestsellerurile Money.

Același medic, contactat de BBC, a refuzat să-i vadă pe jurnaliști, închizându-le ușa în față. Documentarul, intitulat Prima întrebare, difuzat pe 19 martie 1980, a trecut neobservat.

„Ușurarea” cunoașterii adevărului

Cu câteva zile mai devreme, pe 14 martie, Ron îi dezvăluise fiicei sale povestea ei, Brenda „s-a simţit uşurată” pentru că în sfârşit a înţeles că „nu era nebună”. Prima întrebare pe care a pus-o tatălui său a fost: „Cum mă cheamă?”

Brenda a decis să se întoarcă la sexul ei biologic. A ales să se numească David pentru că acesta este numele „regelui ucigaș al gigantului din Biblie”, băiatul care luptă și-l învinge pe puternicul Goliat. A început să se injecteze cu testosteron, primile fire de păr i-au crescut pe față, la șaisprezece ani a suferit prima operație de creare a penisului. În așteptarea majoratului, a rămas ascuns doi ani în subsolul casei sale. La vârsta de douăzeci și doi de ani, s-a supus la o faloplastie și, doi ani mai târziu, a avut prima relație sexuală. Dar era încă profund nefericit.

În vara lui 1988, David a făcut „ceva ce nu făcusem înainte: am ajuns să mă rog. Am spus: „Știi că am avut o viață groaznică. Nu am de gând să mă plâng pentru că Tu trebuie să știi de ce mă faci sa trec prin toate astea. Aș putea fi un soț bun, dacă mi s-ar da posibilitatea.” Două luni mai târziu, a cunoscut-o pe Jane, o mamă singură care avusese trei copii cu trei bărbați diferiți. S-au îndrăgostit. S-au căsătorit pe 22 septembrie 1990.

Declinul lui Money

Milton Diamond, primul cercetător care a contestat teza lui Money, a dat o lovitură gravă credibilității sale. Money, deși nu mai vorbea de cazul gemenilor, a continuat să susțină tezele de gen care au continuat să-i asigure finanțări mari, tot publice.

Diamond, după ce l-a cunoscut pe David, a scris un articol pentru a dezvălui realitatea „cazului celor doi gemeni”. Teza textului a fost că, deși educația a jucat un rol important în modelarea identității, ea este rezultatul datelor biologice acordate de natură. Diamond a avut nevoie de doi ani pentru a găsi un jurnal care să accepte textul și când a apărut a fost o bombă.

David, născut ca Bruce și ulterior numit Brenda, s-a sinucis în 2004

Adevărul este dezvăluit

Pentru Money – „Hot Love Doctor” (Doctor Amor Caliente, ndr), cum îl numeau ziarele – a început declinul. La Johns Hopkins, a fost numit director de psihiatrie Paul McHugh, un catolic orgolios de a fi, lansând o investigație asupra a cincizeci transsexuali tratați la clinica de identitate sexuală Hopkins de la înființarea acesteia în 1966. Niciunul dintre ei nu simțise niciun beneficiu. Clinica a fost închisă, în ciuda protestelor zadarnice din partea comunității transgender.

Familia Reimer nu s-a vindecat niciodată

Demonii nu au încetat să persecute familia Reimer. Doar Ron, după o perioadă grea legată de alcool, a reușit să-și reia frâiele vieții. Janet a continuat să sufere de crize depresive profunde.

Brian a avut mai multe căsătorii eșuate și a trecut prin droguri și alcool. S-a sinucis în 2002. David, după moartea fratelui său, nu a mai fost la fel. Firma în care lucra el s-a închis, s-a certat cu soția sa. Pe 4 mai 2004, a condus la o parcare izolată și s-a împușcat în cap. Avea 38 de ani.

Karen Smith de la ReligónenLibertad

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Demoni in carne si oase care se joaca cu vietile copiior nevinovati dupa bunul plac, fiind protejati de alti demoni aflati in Institutiile statului, care in mod normal ar fi trebuit sa sesizeze autoritatile competente! Usor, usor astfel de grozavii incep sa se intample in Romania de astazi, e adevarat, la o scara si la o intensitate mai redusa, dar cu ”mare potential” de viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings