O afecţiune devine tot mai răspândită pe tot globul, şi anume sindromul morții subite a adultului.
Cunoscută în special în cazul sugarilor, afecţiunea provoacă acum sute de mii de decese şi în rândul persoanelor de până în 40 de ani. Deoarece sindromul este adesea diagnosticat greșit sau nu este deloc diagnosticat, nu este clar câți oameni îl au în acest moment.
După lungi perioade de cercetare, specialiştii au ajuns la concluzia că afecţiunile care provoacă moarte subită au legătură cu inima şi pot fi descoperite în timpul vieţii. Sindroamele de aritmie genetică provocă cel mai des moarte bruscă. Adică bătăile neregulate ale inimii. Însă specialiștii sistemului nu recunosc oficial, trombozele rezultate în urma vaccinurilor, care provoacă afecțiuni cardiace și infarcturi pe banda rulantă.
Explicațiile sistemului sunt de-a dreptul puerile, cum ar fi stresul,lipsa relaxării etc.
Oricine poate afla dacă stresul cotidian îi afectează ritmul cardiac cu ajutorul unui holter de zi. Timp de 24 de ore, aparatul înregistrează bătăile inimii în fiecare minut. În acest fel, pot fi determinate şi cauzele stresului, iar răul poate fi eliminat din rădăcină.
Metodele de relaxare nu sunt de neglijat, spun medicii, însă prevenția este singura care previne decesul.
O electrocardiogramă la doi ani, chiar şi pentru persoanele sănătoase, poate fi salvarea în cazul sindromului de moarte subită.
Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.