X

[VIDEO] Apocalipsa climatică – un fake news la nivel mondial ce durează de 50 de azi sub semnătura marilor puteri

https://www. facebook.com/Subiectiv.RazvanDumitrescu/videos/3257292921265003/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu semnalează:

De 50 de ani, obsesiv, oficiali și experți ai Organizației Națiunilor Unite și presa anunțau, periodic, sfârșitul lumii. Apocalipsa se simte însă doar în bugetele statelor, care sunt secate de miliarde de dolari, bani risipiți pe studii care ulterior sunt contrazise si se dovedesc false.

Aveti mai sus in VIDEO predictiile bazate pe studii… stiintifice care nu s-au adeverit! O colectie de informatii oficiale despre ce trebuia sa ni se intample si nu s-a intamplat. Aflati cine sunt… EXPERTII care anuntau periodic APOCALIPSA care nu venea si cum au fost infirmate previziunile lor. Aflati de pilda cum se oferea BILL GATES sa impiedice razele Soarelui sa incalzeasca Pamantul si ce expert ONU ne spunea ca urmeaza o epoca GLACIARA dupa care se razgandea si propovaduia INCALZIREA GLOBALA!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Dracul e expert în minciuni, iar aici, pe aceste teme globale, ne vorbesc numai experți!!! Pandemiile planificate sunt opera lor. Amprenta de carbon este tot opera lor. Devalizarea țărilor mai mici de resurse este tot opera lor. Doamne, Te rugăm, dă-ne trezirea!

      1. @ Naavin
        Ne rugăm să plouă iar majoritatea românilor au uitat de Dumnezeu și de Legea Lui. Dacă va ploua, ce se va întâmpla cu această mare majoritate a românilor, se vor întoarce românii la Dumnezeu? Eu nu cred că o vor face mai ales când vor avea de toate. Când omului îi vor lipsi cele necesare traiului, atunci nu va mai avea încotro și va începe să se roage, aducându-și aminte de Dumnezeu. Deci cum este mai bine, adică ce ne trebuie ca să se mântuiască toți românii?
        “Pălărie-ntr-un picior, ghici ciupercă ce-i?”

  2. In 1315,dupa după cum spune un cronicar, porumbul nu a mai crescut, și foametea a lovit crunt. Ce cronicar era, ptr ca porumbul a fostt adus din America. Nu va in credeți în fii oamenilor ptr ca nu este mituire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button