X

Nu ar trebui Viktor Orban declarat persona non grata pe teritoriul României!?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu, acuză impotența statului român condus de PSD și PNL, în urma acțiunilor revizioniste maghiare coordonate de guvernul de la Budapesta condus de Viktor Orban. Liderul AUR sugerează declararea ca persona nongrata a premierului maghiar Viktor Orban, pentru încălcarea ordinii Constituționale a statului român.

„Ce credeți că s-ar întîmpla dacă guvernul României ar finanța și ar gira prin prezența premierului o mișcare separatistă românească pe teritoriul Ungariei?

Ar avea vreo reacție guvernul Ungariei?

Nu cumva l-ar declara persona non grata pe premierul României?

Nu cumva ar interzice pretinsele tabere de tineret și programele de finanțare ale unor proiecte care ar urmări enclavizarea și autonomia pe criterii etnice a comunității românești?

Nu cumva ar protesta vehement la cancelariile europene?

Nu cumva aceste cancelarii ar sări ca arse să ne re-aducă pe drumul cel bun?

Eu unul n-am nici o îndoială că așa s-ar întîmpla. Însă, cînd Ungaria desfășoară, cu o obrăznicie crescîndă, tot felul de manifestări iredentiste, separatiste și antiromânești în plină vatră românească, în centrul României, guvernul român e paralizat, tace sau cel mult murmură în barbă.”, a declarat Claudiu Târziu.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, afirmă că România nu mai are politică externă, iar ministrul de Externe Bogdan Aurescu este absent de fiecare dată, atunci când nu comite acte de trădare națională.

„Nu avem politică externă și nu avem nici măcar responsabilitatea menținerii ordinii constituționale interne.

Cu un ministru de Externe în cea mai mare parte absent de la datorie (precum protectorul său de la Cotroceni), atunci cînd nu face gesturi de trădare națională (vezi acordul pentru Bâstroe!) și cu un premier chipurile general de armată, care are anvergura unui sergent major și îndrăzneala unui licean cu lecția neînvățată care e scos la tablă, România este pusă permanent în inferioritate de un stat mult mai mic și mai puțin însemnat pe harta lumii.”, a mai spus liderul AUR.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button