X

Iohannis, Aurescu, Ciucă și Ciolacu, preș în fața Ungariei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu s-au făcut preș în fața Ungariei lui Viktor Orban.  Guvernul maghiar a sfidat statul român prin declarații revizioniste și organizarea ilegală a unui meci între Ungaria U18 și o așa-zisă selecționată U18 a Ținutului Secuiesc, care a îmbrăcat tricourile celor de la Csikszereda, pentru a fenta interdiciția FRF.

Echipele au fost susținute din tribune de premierul Viktor Orban, președintele UDMR Kelemen Hunor, ministrul Sportului Eduard Novak, primarul din Miercurea-Ciuc Korodi Attila și preşedintele Comisiei de Politică Externă a Parlamentului Ungariei, Nemeth Zsolt, personaj ce se ocupă de cumpărarea clădirilor de patrimoniu din Transilvania și nu numai.

Pe pagina de Facebook a echipei din Miercurea-Ciuc s-a anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că meciul dintre FK Csíkszereda U18 şi Ungaria U18 va avea loc, „în ciuda zvonurilor” .

Într-o altă postare, suporterii au fost informaţi că toate biletele au fost vândute şi cine nu are bilet să nu meargă la stadion, mesajul fiind încheiat cu „Hai Ungaria, hai Ţinutul Secuiesc!”

Înainte de începerea partidei, în dreptul celor două echipe aliniate în faţa tribunelor a fost adus steagul Ungariei, respectiv steagul secuiesc. Au fost intonate și imnurile Ungariei și ale așa zisului ținut secuiesc. FRF-ul condus de Răzvan Burleanu rămâne o instituție inutilă, părtașă la distrugerea fotbalului românesc.

Viktor Orban și liderii UDMR pe stadionul Csíkszereda

De la Palatul Cotroceni, Palatul Victoria și de la Ministerul Afacerilor Externe nu am avut parte de nici o reacție. Nici liderul PSD Marcel Ciolacu nu a avut niciun fel de reacție la discursurile revizioniste maghiare deși se află la guvernare cu UDMR.

Lazslo Tokes și Viktor Orban au discutat, astăzi, despre autonomia ținutului secuiesc la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad. Mai mult, liderii maghiari folosesc România pe post de trambulină pentru a promova tezele Rusiei.

Universitatea de Vară de la Băile Tușnad a fost înființată pentru a crea o coeziune între comunitatea română și maghiară din Ardeal, însă în timp ungurii au pus monopol pe acest eveniment, iar oficialii români nu mai sunt invitați. Toate aceste lucruri au loc din cauza partidelor trădătoare de țară PSD și PNL, care guvernează împreună cu UDMR. Universitatea de Vară de la Băile Tușnad trebuie desființată în aceste condiții.

MAE , Iohannis și partidele sistemului țin capul plecat în fața Ungariei, astfel oficialii maghiari se plimbă prin România ca la ei acasă. Aceste vizite private ale oficialilor maghiari în România trebuies interzise deoarece au luat o mare amploare, iar la fiecare eveniment au loc incitări revanșarde la adresa statului român.

Drept urmare, UDMR trebuie să fie dat afară în regim de urgență de la guvernare pentru acțiunile sfidătoare la adresa suveranității României.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cam asa se intampla intr-o tara in care lupul in blana de oaie pazeste stana. Statul roman doar mimeaza indatoririle statului roman, dar in functii sunt exact cei care doresc distrugerea Romaniei, sub toate aspectele, economic, social, politic, cultural, teritorial. Acesti oameni nu pleaca capul cand vine Orban pe aici din rusine….ci din respect si pretuire.

  2. Deocamdata astea sunt ordinele externe pt slugoii damboviteni, acelea de a sta in pozitie de capra in fatza ungurilor de-aici si din Ungaria! Insa, atunci cand ordinele sefilor lor straini se vor schimba, din cauza pozitiei destul de conservatoare a Ungariei, o sa-i vedem atunci pe acesti slugoi infecti repezindu-se ca niste ulii asupra maghiarilor! Evident, destui prosti sau spalati pe creier or sa creada ca schimbarea atitudinii este o consecinta a patriotismului bestiilor autohtone! Sa fim seriosi, astia nu au patriotism si responsabilitate de neam nici cat negru sub unghii! Pe vremea voievozilor romani, astfel de bestii vanzatoare erau judecate pt Hiclenie(arhaism care insemna ”inalta tradare”), iar vinovatii erau decapitati sau trasi in tzeapa! N-ar fi exclus ca, cat de curand, si astia sa ajunga in fatza unor astfel de condamnari legitime in piete publice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button