X

Cu banii dați pe pensiile speciale se pot construi 40 de spitale anual! Familiile politicienilor se tratează la Viena

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion acuză clasa politică postdecembristă de faptul că nu a reușit să constriască nici un singur spital din fonduri guvernamentale. România și-a abandonat proprii cetățeni iar spitalele sunt depășite, uzate moral dar și fizic. Multe dintre ele colcăie de mizerie iar bacteriile, virușii și mucegaiurile au năpădit clădirile în profunzime.

Liderul AUR își începe mesajul video cu o introducere: „Familiile politicienilor se tratează la Viena, iar familiile românilor mor cu zile deoarece nu avem spitale. România are nevoie de spitale noi. La doctor nu merg olteni, moldoveni, ardeleni sau dobrogeni, la doctor merg pacienți. Medicii nu tratează orășeni sau țărani ci oameni suferinzi„.

Președintele George Simion acuză partidele politice că la fiecare 4 ani îi mint pe români că vor construi spitale, însă acest lucru nu s-a întâmplat absolut niciodată. Românii nu au real unde să se trateze. Își este frică să te duci la spital deoarece te duci sănătos sau pentru afecțiun minore și te întorci bolnav. Ai șanse mari să faci o operație banală dar să mori bolnav de septicemie.

„Construcția de spitale noi este una dintre minciunile predate de la o guvernare la alta în 33 de ani. Românii au primit mereu explicații și au avut mereu parte de scuze din partea politicienilor. După fiecare eșec, după fiecare guvernare ratată, politicienii s-au urcat în mașinile lor de lux, s-au dus în noile sedii de partide și dacă li se îmbolnăvea cineva din familie îi trimiteau rapid la Viena sau în Turcia, unde tratamentele costă zeci sau sute de mii de euro”.

Liderul AUR aduce un mesaj intrasigent din Palatul Parlamentului și cere să se oprească această minciună și România să înceapă construcția de spitale. Trei partidele politice au condus aproape permanent României, este vorba despre PSD, PNL și UDMR. Aceste trei partide politice astăzi se află la guvernare și mimează actul de conducere al țării.

La acest moment nu există nici un singur plan de construire al unui spital în România.

„Noi spunem STOP”, iar apoi mesajul continuă: „Dacă actuala guvernare nu are banii și voința să construiască spitale noi, noi AUR avem. Toți banii alocați de la buget pentru finanțarea AUR sunt în același loc. Nu am cumpărat nici un pix, nu am cumpărat nici o foaie de hârtie. Cu banii cu care puteam să avem laptopuri, sedii, mașini”.

George Simion spune și ce a oprit partidul AUR să înceapă deja acel proiect iar acel ceva este chiar sursa tuturor problemelor românilor: celelalte partide politice. Acestea s-au opus la două proiecte de lege prin care partidele politice puteau direcționa spre servicii sociale sau medicale banii de care beneficiază.Bani există și foarte mulți. PSD și PNL, sprijiniți de UDMR au oferit pensii speciale, adică privilegii unor clase socio-profesionale. În acest fel s-au asigurat de susținerea structurilor de forță și de justiție din România. Pensiile speciale nu sunt pensii de serviciu, sunt privilegii, mai ales atunci când vorbim despre mii și zeci de mii de euro în fiecare lună. Sunt peste 200.000 de beneficiari ai pensiilor speciale și acești beneficiari primesc anual peste 2 miliarde de euro. Un spital județean costă aproximativ 50 de milioane de euro. Un calcul simplu ne arată că din 2 miliarde de euro se pot executa anual, adică în fiecare an, peste 40 de spitale județene. Deci bani sunt, există bani foarte mulți, însă acești bani se fură sau se oferă celor care sprijină partidele politice.

„Ce ne-a oprit până acum să începem proiectul: Legea din România nedreaptă și care prevede ca acești bani să fie cheltuiți strict pentru acțiuni politice. De vină sunt și actuala guvernare și actuala majoritate din Parlamentul României. Vă reamintesc: sedii, mașini, laptopuri, secretare, bani pentru presă, lucruri de care noi nu ne-am atins. Vă asigur că vom găsi o soluția și ne vom duce promisiunea până la capăt”.

Președintele George Simion dă un ultimatum către cei care astăzi dețin majoritatea parlamentară și guvernul României:

„Nu mai trageți de timp și nu mai lucrați împotriva românilor. Construiți spitalele de care este atâta nevoie. Din banii de la buget, din fonduri europene, din PNRR, chiar nu contează. Înțelegeți măi băieți că dacă nu construiți lumea în 2024 nu vă va mai vota ci vă va scuipa”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button