X

Hong Kong: Vor fi introduse brățările electronice persoanele infectate cu c0vrig

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autorităţile sanitare din Hong Kong au anunţat, luni, că, începând de vineri, 15 iulie, persoanele infectate cu Covid-19 şi aflate sub ordin de izolare la domiciliu vor fi obligate să poarte brăţări electronice

Prin această măsură se doreşte ca persoanele infectate să nu încalce regulile şi să nu îşi părăsească locuinţele în mod prematur, a declarat Lo Chung-mau, secretar de stat pentru Sănătate în cadrul guvernului Regiunii Administrative Speciale Hong Kong, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Lo Chung-mau a precizat că autorităţile din domeniul sanitar vor introduce culoarea roşie pentru codurile QR ale persoanelor infectate în aplicaţia lor mobilă “LeaveHomeSafe” pentru a le împiedica accesul într-o serie de locaţii şi, de asemenea, va fi implementată înregistrarea cu numele real în aplicaţie.

Controlul total se dorește deși peste 90% din populație este vaccinată

De la debutul programului de vaccinare în masă, în februarie anul trecut, aproximativ 6,75 milioane de persoane, sau 92,8% din populaţia eligibilă din Hong Kong, au primit cel puţin o doză de vaccin anti-Covid-19, în timp ce peste 6,47 milioane, sau 89% din populaţia eligibilă, au primit două doze.

Până luni, 65,2% dintre persoanele eligibile din Hong Kong au primit a treia doză, de rapel, în timp ce un total de 169.429 de persoane au primit a patra doză, potrivit datelor oficiale.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Acum cativa ani au fost mari manifestatii ale locuitorilor contra regimului comunist; care au durat destul de mult. In spate lor au fost Soros si grupuri religioase neoprotestante. Probabil ca regimul comunist si-a intarit contrlul – canale tv nu au mai transmis de mult proteste. Se trece la o tapa superiara de ‘disciplinare’ a fostilor capitatisti. Probabil ca cu alte mijloace decat in provincia musulmana Uiguria. TEHNOLODIILE SE PERFECTIONEAZA. ESTE IMPORTANT DE URMARIT IN VIITOR EVOLUTIA SITUATIEI.

  2. OMS-ul, care-i doar coaja sataniștilor, vrea ca Hong-Kong-ul să fie modelul sau vârful de lance pentru tot globul, adică purtarea brățărilor să fie obligatorie. O pregătire pentru acest pas îl fac de ceva ani hotelurile care cer clienților lor purtarea acelei așa-zise inofensive brățări din plastic pentru a-i obișnui pe oameni cu purtatul brățării de identificare. La fel se întâmplă și cu scanarea termică, adică vor să-i învețe(obișnuiască) pe oameni cu termo-controlul; azi verifică temperatura, mâine vor verifica dacă ai făcut sau nu vaccinul, căci au asemenea scanere doar că momentul va fi altul. Pas cu pas vor să ne prindă în laț, fiindcă omul cedând puțin câte puțin, până la urmă va accepta toate câte i se cer pentru a fi politic corect. Sfinții ne-au transmis ca să nu acceptăm nimic din toate câte ne vor oferi puterile politice de azi. Așadar nu primiți brățările oricare ar fi motivul sau natura lor, căci acceptându-le te vei trezi că mâine accepți și pecetea lui Antihrist. Ar trebui cu toții să vedem că azi se dă o luptă acerbă pentru salvarea sufletului. Cine vrea să cucerească Raiul nu trebuie să accepte tot ce ne oferă politicienii noștri de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button