X

Cât de evreiesc este războiul împotriva Rusiei?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Philip Giraldi – 15 iulie 2022

Primii trei oficiali ai Departamentului de Stat (Tony Blinken, Wendy Sherman și Victoria Nuland) sunt evrei. 

Acum cinci ani, am scris un articol intitulat „Evreii din America conduc războaiele Americii”. S-a dovedit a fi cel mai popular articol pe care l-am scris vreodată și am fost răsplătit pentru el, fiind imediat concediat de așa-numita revistă American Conservative, unde am fost un colaborator obișnuit și foarte popular timp de paisprezece ani. Am deschis articolul cu o scurtă descriere a unei întâlniri cu un susținător pe care îl întâlnisem cu puțin timp înainte la o conferință antirăzboi.

Domnul în vârstă a întrebat: „De ce nu vorbește nimeni niciodată sincer despre gorila de șase sute kilograme din cameră? Nimeni nu a menționat Israelul în această conferință și știm cu toții că evreii americani, cu toți banii și puterea lor, susțin fiecare război din Orientul Mijlociu pentru Netanyahu? N-ar trebui să începem să-i chemam și să nu-i lăsăm să facă ce vor?

În articolul meu, am numit mulți dintre evreii și grupurile evreiești care au condus soluția de a invada Irakul și, de asemenea, pentru a trata cu Iranul pe parcurs. Ei au folosit informații false și minciuni absolute pentru a-și argumenta cazul și nu au abordat niciodată problema centrală a modului în care acele două țări au amenințat de fapt Statele Unite sau interesele sale vitale.

Și când au reușit să angajeze SUA în fiasco-ul din Irak, din câte ]mi dau seama, doar un evreu cinstit care a participat la proces, Philip Zelikow, într-un moment de candoare, a admis că războiul din Irak, în opinia sa, s-a purtat pentru Israel.

A existat o coluziune considerabilă între guvernul israelian și evrei din Pentagon, Casa Albă, Consiliul de Securitate Națională și Departamentul de Stat după 9/11.

Sub președintele George W. Bush, personalul Ambasadei Israelului avea acces gratuit la biroul secretarului adjunct al Apărării Paul Wolfowitz în Pentagon, nefiind obligat să se înregistreze sau să se supună măsurilor de securitate.

A fost un indiciu puternic al statutului special de care se bucura Israelul cu evreii de top din administrația Bush. De asemenea, trebuie amintit că Biroul pentru Planuri Speciale al lui Doug Feith a fost sursa informațiilor false privind armele de distrugere masivă utilizate de Administrație pentru a justifica invadarea Irakului, în timp ce informațiile respective au fost, de asemenea, transmise direct către vicepreședintele Dick Cheney, fără nicio prezentare a analiștilor eventual critici de către acesta. șeful personalului „Scooter”

Libby Wolfowitz, Feith și Libby erau, desigur, evrei, la fel ca mulți membri ai personalului lor, iar relația lui Feith cu Israelul a fost atât de strânsă încât a fost de fapt partener într-o firmă de avocatură care avea o sucursală în Ierusalim. Feith a făcut parte, de asemenea, din consiliul de administrație al Institutului Evreiesc pentru Afaceri de Securitate Națională (JINSA), care este dedicat dezvoltării relației dintre SUA și Israel.

În prezent, principalii trei funcționari ai Departamentului de Stat (Tony Blinken, Wendy Sherman și Victoria Nuland) sunt toți evrei sionişti. Șeful Departamentului pentru Securitate Internă, care este pe urmele dizidenților „terorişti” interni, este, de asemenea, evreu, la fel ca procurorul general și șeful de cabinet al președintelui.

Ei, și șeful lor, Joe Biden, nu par îngrijorați de faptul că clientul lor, Ucraina, nu este o democrație. Actualul guvern al națiunii a ajuns la putere după lovitura de stat din 2014, concepută de Departamentul de Stat al președintelui Barack Obama, la un cost estimat la 5 miliarde de dolari. Schimbarea de regim efectuată sub Barack Obama a fost condusă de rusofoba Victoria Nuland a Departamentului de Stat, cu puțin ajutor din partea globalistului internațional George Soros. L-a înlăturat pe președintele ales democratic Viktor Ianukovici, care era, din păcate pentru el, un prieten al Rusiei.

Ucraina este considerată cea mai săracă și cea mai coruptă țară din Europa, conform saga Hunter Biden. Actualul președinte Volodimir Zelenski, care este evreu și pretinde că are victime ale Holocaustului în arborele său genealogic, este un fost comedian care a câștigat alegerile în 2019.

Ihor Kolomoyskyi

El l-a înlocuit pe un alt președinte evreu, Petro Poroșenko, după ce a fost finanțat puternic și promovat de un alt coleg evreu și cel mai bogat oligarh al Ucrainei, Ihor Kolomoyskyi, care este și cetățean israelian și acum locuiește în Israel.

Totul sună ca deja vu, mai ales că mulți dintre făptași sunt încă prin preajmă, cum ar fi Nuland, preparând bomba să intre din nou în război fără niciun motiv. Li se alătură jurnalişti precum Bret Stephens de la New York Times, Wolf Blitzer şi Jake Tapper de la CNN, dar şi Max Boot de la Washington Post, toţi evrei şi despre care se poate conta că vor scrie articole regulate atât condamnatoare, cât şi demonizante. Rusia și șeful statului Vladimir Putin, ceea ce înseamnă că nu mai este vorba doar despre Orientul Mijlociu. Este vorba, de asemenea, despre slăbirea și chiar aducerea unei schimbări de regim în Rusia protejată nuclear, în timp ce se trag unele linii în nisip pentru China, de asemenea, cu protejată nuclear. Și aș putea adăuga că a juca jocuri de putere cu Rusia este mult mai periculos decât a da cu piciorul în Irak.

Pe scurt, mulți evrei din guvernul SUA și mass-media urăsc Rusia și chiar dacă au beneficiat substanțial ca grup în virtutea rolului lor preeminent în jefuirea fostei Uniuni Sovietice sub Boris Elțin și continuă să fie printre cei mai proeminenți oligarhi ruși. Mulți dintre miliardarii oligarhi, precum Boris Berezovsky, s-au autoexilat când Vladimir Putin a obținut puterea și a început să reprime evaziunea fiscală și alte activități ilegale. (*Berezovsky, în vârstă de 67 de ani, 2013, a fost găsit mort, spânzurat, ìn baia reședinței sale din Berkshire, vestul Londrei.)

Mulți s-au mutat în Europa de Vest, unde unii și-au cumpărat echipe de fotbal, în timp ce alții au mers în sud și au obținut cetățenia israeliană. Nemulțumirile lor actuale reflectă într-o oarecare măsură cererea tribului lor de victimizare perpetuă și respectul plus iertarea tuturor păcatelor pe care le transmite, cu poveștile autopromovate despre persecuție care se întorc din zilele țarilor, pline de acuzații despre pogromuri și cazaci care sosesc în noapte, povești care rivalizează cu multe dintre invențiile holocaustului în ceea ce privește lipsa lor de credibilitate.

Multor evrei, în special evreii mai tineri, le este greu să susțină apartheidul Israelului și războaiele constante inițiate și purtate fără un motiv deosebit de credibil din partea partidele democrate și republicane atunci când sunt la putere, ceea ce este un lucru bun. Dar puterea evreiască din Washington și din întreaga SUA este greu de ignorat și tocmai acele grupuri și persoane evreiești care au fost împuternicite prin bogăția și legăturile lor au fost cei mai vocali războinici de frunte când a venit vorba de Orientul Mijlociu și de Rusia.

Interesant, totuși, se dezvoltă unele respingeri. Grupul evreiesc pacifist Tikkun a publicat recent un articol devastator al lui Jeffrey Sachs despre evreii care au fost în favoarea războiului. Se intitulează „Ucraina este cel mai recent dezastru neoconservator” și descrie cum „Războiul din Ucraina este punctul culminant al unui proiect de 30 de ani al mișcării neoconservatoare nordamericane.

Administrația Biden este plină de aceiași neoconservatori care au susținut războaiele alese ale SUA din Serbia (1999), Afganistan (2001), Irak (2003), Siria (2011), Libia (2011) și care au făcut atât de multe pentru a provoca Rusia la declanșarea invaziei Ucrainei. Bilanțul neoconservator este unul de dezastru absolut, și totuși Biden și-a echipat echipa cu neoconservatori. Drept urmare, Biden conduce Ucraina, SUA și Uniunea Europeană către altă o dezamăgire geopolitică…”

Tikkun explică cum „Mișcarea neocon a apărut în anii 1970 în jurul unui grup de intelectuali publici, dintre care mulți au fost influențați de politologul Leo Strauss de la Universitatea din Chicago și de clasicistul de la Universitatea Yale, Donald Kagan. Liderii neoconismului au inclus Norman Podhoretz, Irving Kristol, Paul Wolfowitz, Robert Kagan (fiul lui Donald), Frederick Kagan (fiul lui Donald), Victoria Nuland (soția lui Robert), Elliott Abrams și Kimberley Allen Kagan (soția lui Frederick). S-ar putea adăuga că Kimberley Kagan conduce Institutul pentru Studiul Războiului, care este adesea citat în media și chiar în Congres pentru a explica de ce trebuie să luptăm împotriva Rusiei.

Mulți au recunoscut mult timp că o anumită antipatie îndreptată împotriva Rusiei pătrunde în așa-numita viziune a lumii neoconservatoare. Neoconservatorii sunt extrem de suprareprezentați la nivelurile superioare ale guvernului și, după cum s-a menționat mai sus, unii dintre ei conduc Departamentul de Stat, deținând, de asemenea, funcții de nivel înalt în alte părți în Administrația Biden, precum și în grupurile de reflecție de politică externă, inclusiv Richard Haass la influentul Consiliu pentru Relaţii Externe. De asemenea, mass-media, fundațiile și site-urile de socializare din SUA și Occident, intens rusofobe, sunt disproporționat evrei în ceea ce privește proprietatea și personal.

Și dincolo de asta, Ucraina este într-o anumită măsură un loc foarte identificat cu evreii. Mass-media evreiască din SUA și din alte părți l-a umplut pe Zelensky cu laude, referindu-se la el drept un adevărat „erou evreu”, un macabeu modern care rezistă opresiunii, un David împotriva lui Goliat. Se vând tricouri cu imaginea lui pe care scrie „Rezistând tiranilor de la Faraon”, în timp ce comunitatea evreiască ortodoxă din New York a strâns deja milioane de dolari pentru ajutor ucrainean.

Agenția Telegrafică Evreiască raportează că „un sondaj demografic din 2020 a estimat că, pe lângă o populație „de bază” de 43.000 evrei, aproximativ 200.000 ucraineni sunt eligibili din punct de vedere tehnic pentru cetățenia israeliană, ceea ce înseamnă că au descendențe evreiești identificabile. Congresul Evreiesc European spune că acest număr ar putea ajunge până la 400.000.” Dacă este adevărat, este una dintre cele mai mari comunități evreiești din lume și include cel puțin 8,000 Israelieni, dintre care mulți s-au întors în Israel.

Întrucât negocierile dintre SUA și Rusia care au condus la actuala luptă au fost în mod clar concepute pentru a eșua de către Administrația Biden, trebuie să ne întrebăm dacă acest război împotriva Rusiei este în mare parte produsul urii etno-religioase de lungă durată, cuplată cu credința în necesitatea unei puternice armate americane aplicată după cum era necesar pentru a domina lumea și, prin urmare, a proteja Israelul.

Neoconsrvatorii sunt cei mai vizibili, dar la fel de toxici sunt evreii care ar prefera să se descrie ca neoliberali sau intervenţionişti liberali, adică liberali care promovează un rol puternic de conducere nordamericană pentru a sprijini cuvintele practic false „democraţie” şi „libertate”.

Atât neoconservatorii, cât și neoliberalii susțin în mod inevitabil aceleași politici, așa că au ambele capete ale spectrului politic acoperite, în special în ceea ce privește Orientul Mijlociu și împotriva Rusiei. În prezent, ei domină gândirea de politică externă a principalelor doua partide politice, precum și exercitarea controlului asupra acoperirii mass-media și a industriei de divertisment a problemelor care îi preocupă, lăsând în mare parte publicul nordamerican doar cu punctul său de vedere pe care îl consideră.

Există o mulțime de alte dovezi că evrei proeminenți, atât în ​​interiorul cât și în afara Administrației, au stârnit lucruri împotriva Rusiei cu un succes considerabil, deoarece președintele Biden a declarat acum nebunește că administrația sa este angajată într-o „mare bătălie pentru libertate. O bătălie între democrație și autocrație. Între libertate și represiune.” El a confirmat că SUA se află în războiul Ucrainei împotriva Rusiei până când „învingem”.

Cum altfel se explică călătoria ridicolă a procurorului general Merrick Garland la Kiev la sfârșitul lunii iunie pentru a ajuta la înființarea unei investigații pentru crime de război îndreptate împotriva Rusiei?

Deoarece se presupune ca Garland este procurorul general al SUA, ar putea fi mai întâi util să investigheze crimele legate de Statele Unite. El ar putea începe cu crimele de război americane din Irak și Afganistan sau crimele de război israeliene folosind armele furnizate de Washington în Liban și Siria, ca să nu mai vorbim de încălcările drepturilor omului folosind aceleași arme care apar zilnic îndreptate împotriva palestinienilor. Unii conservatori se întreabă, de asemenea, de ce procurorul general își petrece timpul urmărind „supremațiștii albi” și nu a reușit să investigheze revoltele, jafurile și uciderile care au zguduit națiunea în vara BLM anului 2020.

Cu toate acestea, un Garland întreprinzător și neînfricat a anunțat în timp ce se afla la Kiev că Eli Rosenbaum, evreu, desigur, și veteran de 36 de ani al Departamentului de Justiție, care a fost anterior director al Biroului de Investigații Speciale, care era în primul rând responsabil cu identificarea, denaturalizarea. și deportarea criminalilor de război naziști, va conduce o echipă de răspundere pentru crime de război formată din experți DOJ în investigarea abuzurilor împotriva drepturilor omului din Rusia.

După ședința foto obligatorie lingușindu-l pe Zelensky, procurorul general minuscul, dar cu ochi de oțel, a declarat că „Nu există ascunzătoare pentru criminalii de război. Departamentul de Justiție al SUA va urmări toate căile de răspundere pentru cei care comit crime de război și alte atrocități în Ucraina. Lucrând alături de partenerii noștri interni și internaționali, Departamentul de Justiție va fi necruțător în eforturile noastre de a trage la răspundere fiecare persoană complice la comiterea de crime de război, tortură și alte încălcări grave în timpul conflictului neprovocat din Ucraina.”

Și dacă mai era nevoie de alte dovezi pentru a demonstra iudaismul acelei săptămâni la Kiev, actorul Ben Stiller, de asemenea evreu, l-a vizitat pe Zelensky și l-a îmbrățișat puternic.

Dacă Eli Rosenbaum este încă serios interesat să găsească naziști, va găsi mult mai mulți dintre ei în Ucraina decât în ​​armata rusă. Deci, trebuie să ne întrebăm „Al cui este războiul și cine face să se aibă loc?” Îi poți explica te rog lui Joe Biden? Sau, având în vedere privirea ta perpetuă goală, ar trebui să-l întreb pe Merrick Garland sau Tony Blinken sau poate inclusiv pe Victoria Nuland?

Philip M. Giraldi, Ph.D., este director executiv al Consiliului pentru Interesul Național, o fundație educațională deductibilă fiscal 501(c)3 (Numărul de identificare federală #52-1739023) care urmărește o politică externă a SUA mai bazată pe interese. in estul Mijlociu. Site-ul web este councilforthenationalinterest.org, adresa este P.O. Box 2157, Purcellville VA 20134 și e-mailul său este [email protected].

Karen Smith de la Veterans Today

invictuswebmedia.com

Citiți și: Israelul pregătește un atac militar împotriva Iranului: Este o obligație morală și un ordin de securitate națională

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button