X

Petre Daea mason? Șeful masoneriei române i-a transmis un mesaj cu formule specifice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un mesaj de felicitare adresat ministrului Petre Daea de către Bartolomeu Săvoiu, marele maestru al Marii Loje Naționale a României (MLNR), a fost trimis din eroare unui ziarist, scrie publicația PessHub.

„Domnule ministru, cu bucurie și afecțiune am urmărit din nou numirea ca ministru al Agriculturii! Să vă dea Dumnezeu sănătate și succes. Vă sunt fidel în toate! Cu frățească acoladă, g.ral Bartolomeu Constantin Săvoiu, Mare Maestru MLNR1880”, acesta este mesajul trimis de șeful uneia dintre cele mai mari loje masonice din România către Petre Daea.

Bartolomeu Săvoiu a încurcat însă ferestrele de Whatsapp și a trimis mesajul către un jurnalist din rețeaua PressHUB, cu nume identic cu al ministrului Agriculturii.

PressHUB l-a contactat pe noul ministru al Agriculturii pentru a afla de când este mason. Acesta a refuzat să lămurească dacă face parte din Marea Lojă Națională a României sau din altă organizație masonică similară.

„Ce întrebare îmi puneți”, a fost singurul răspuns al lui Petre Daea. Apoi a închis telefonul.

Ministrul Agriculturii nu a scris nici în declarația de interese dacă face parte din MLNR.

Totuși, potrivit unor cunoscători ai masoneriei, „cu frățească/triplă acoladă” este salutul folosit în mod uzual între membrii acestei organizații.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

   1. Corect !
    Dar pe securistii din BOR ar trebui sa-i stim, de la ultimamanastire pina la cel mai inalt post ?
    Va rog sa-mi raspundeti, iar dupa aceea voi veni cu exemple concrete daca va fi nevoie.

   2. Sf Paisie Aghioritul: Astazi in Europa, toti sefii de guvern sunt masoni. Totusi este de dorit ca cei care ajung in acele pozitii, sa mai faca si cate ceva pentru tara…

 1. Prieteni, nu fiti penibili! Nu stiu daca P. Daea e mason sau nu, dar povestea cu mesajul de felicitare care a fost trimis din greseala ziaristului e de rasul curcilor! Masonii stiu un lucru sa-l faca extrem de bine: sa isi protejeze informatia, sa pastreze secretele; un mason nici beat nu ar face o asemenea gafa…asadar, maestru Savoiu a vrut sa trimita colegului Daea un mesaj de felicitare dar l-a trimis aiurea…ba, mai mult, ce sa vezi, l-a trimis unui ziarist… :)))) Hai sa nu punem botul la asemenea chestii…ca pozam in prosti, zau asa!

 2. Întrebarea mai importantă este care este numele ziaristului și cine este patronul rețelei presshub. Fără aceste date nu îmi rămîne să cred decit faptul că este o minciună ordinară făcută de un lacheu care și-a vindut sufletul pe arginti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button