X

Tribunalul din Florența: “Vaccinurile COVID sunt experimentale și modifică ADN-ul!”

Tribunalul din Florența:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor Covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul”. În plus, judecătorul definește obligația de vaccinare ca fiind „discriminatorie”.

Tribunalul din Florența a emis o sentință care contrazice total versiunea oficială despre vaccinuri. Judecătorului Susanna Zanda de la secția civilă a Tribunalului Ordinar din Florența a suspendat prevederea Ordinului Psihologilor din Toscana care interzicea unui medic să își exercite profesia de psiholog pentru că nu era vaccinată.

„Suspendarea exercitării profesiei riscă să compromită bunurile primare ale persoanei precum dreptul la întreținere și dreptul la muncă în temeiul art. 4 înțeles ca o expresie a libertății și demnității persoanei, garantată tocmai de libertatea de nevoi”, este scris printre premise.

În contestarea obligaţiei de vaccinare , dispoziţia menţionează art. 32 alin.2 din Constituție:

„După experiența nazi-fascismului, nu permite ca individul să fie sacrificat pentru un interes colectiv adevărat sau presupus și nici nu permite să fie supus unor teste medicale invazive asupra persoanei, fără consimțământul său liber și informat “.

Dar acest lucru nu este de imaginat pentru judecător „ când componentele serurilor și mecanismul de funcționare a acestora este, ca și în speță, acoperite nu numai de secret comercial, ci și, de neînțeles, de „secret militar”” .

Textul prevederii contestă și faptul că până în prezent „componentele serurilor și efectele pe termen mediu și lung nu sunt cunoscute, așa cum au scris chiar producătorii, în timp ce se știe că pe termen scurt au provocat deja mii de decese și evenimente adverse grave “.

Judecătorul se adresează, de asemenea , autorităților sanitare din Regiunea Toscana și Consiliului Ordinului Psihologilor din Toscana , deoarece „ nu pot ignora răspândirea infecțiilor, deși 80/90% din populație este vaccinată “.

Mai mult, ei sunt conștienți sau ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de „ răspândirea contagiunii între vaccinați cu trei doze, a evenimentelor adverse, inclusiv grave și fatale, la subiecții vaccinați “. În acest sens, sunt citate „ datele publicate chiar de Ministerul Sănătății “. Și mai relevant este pasajul în care vaccinurile sunt denumite „tratamente experimentale de injecție atât de invazive încât să se insinueze în ADN-ul lui, modificându-l într-un mod care ar putea fi ireversibil, cu efecte momentan imprevizibile pentru viața și sănătatea lui “.

Din toate aceste motive se consideră că obligația de vaccinare la muncă “este complet discriminatorie și încalcă regulamentul european nr. 953/2021 autoexecutoriu care interzice discriminarea cetățenilor europeni pe baza statutului de vaccinare “, suspendă prevederea care interzice psihologului să lucreze pentru că nu este vaccinat.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/social/noile-buletine-ale-romanilor-vor-avea-cip-cu-antena-incorporata-se-vor-putea-face-si-plati-contactless.html

    Anul acesta mi-am schimbat BI -ul deoarece expirase in plandemie ,datorită restricțiilor am stat cu BI expirat peste un an,el fiind valabil încă 3 luni de la ridicarea stării de alerta adică 8 Iunie 2022 ,cu tot cu programare a durat aprox .2 luni,bine-nțeles ca nu am avut nici o pb ca expirase ,nu am Iat amenda,însă la banca unde aveam un cont pt alocația copilului mi a fost blocat contul cu alocația din acest motiv deși am făcut de doua ori reînnoirea datelor personale online ,dar cu BI ul expirat banca nu primea,deci banca este mai ceva decât cămătarii și mai ceva decât poliția dc sunt in stare sa blocheze un cont de alocații..

    O ruda care și a preschimbat buletinul pt preschimbare domiciliu desi BI ul
    numai expira datorită vârstei peste 60 de ani ,acum are termen de valabilitatea de 9 ani la mine de asemenea August 2031,dipa aceasta data nu vor mai exista buletine clasice
    Eu nu doresc buletin cu amprenta și faciala ..
    Doamne ajuta !!!

  2. Bravo d-nei judecător. Iată că se poate dacă se vrea. La noi nu se poate pentru că……, da, ați ghicit, pentru că nu se vrea. Ai noștri judecători își apără pielea, lăsând poporul român descoperit în fața sataniștilor care îi forțează să se vaccineze. Rafila, Arafat, Iohanis, Gheorghiță, Câțu, Ciucă etc. sunt doar câțiva din cei care “au pus umărul” la vaccinarea cu forța sau sub presiune a românilor și nicidecum la prosperitatea românilor cum ar fi fost normal și drept. Oare nu din acest motiv li se asigură salarii și pensii de regi sau împărați acestor judecători care acum, cu ocazia plandemiei, s-a dovedit că nu pe români îi apără, ci pe cei care i-au torturat și chiar omorât pe români? Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, căci este timpul să înțelegi că păstorul tău nu-i păstor, ci lup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button