X

Impunerea transgender ajunge în taberele de copii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Madeleine Hubbard – 4 iulie 2022

Tabăra din Ohio găzduiește copii transgender, fără acordul părinților. 

O tabără religioasă din Ohio găzduiește copii de până la 8 ani, pe baza identității lor de gen, iar părinții nu vor fi informați dacă un consilier sau o persoană transgender care petrece vacanța într-un cort sau rulotă în tabară se află în cabana copilului lor, potrivit website-ului taberei.

Tabăra Akita, o misiune a First Community Church din Columbus, organizează tabere cu opțiuni de ședere peste noapte pentru copiii din clasa a treia și mai sus. Consilierii sunt repartizați în cabane în funcție de identitatea lor de gen, potrivit organizației, care adaugă că părinții nu vor cunoaște numele consilierilor.

La întrebarea „Voi fi anunțat dacă un consilier transgender se află în cabana copilului meu? Tabăra Akita a spus că „familiile nu vor fi informate cu privire la numele, istoricul medical sau orice alte informații personale ale consilierilor copiilor lor înainte, în timpul sau după ședința lor”.

Aceeași politică se aplică și copiilor transgender care participă la tabără, iar copiii pot alege să schimbe cabana în timpul taberei fără ca părinții să fie informați.

Tabăra Akita, care este una dintre cele peste 2.400 tabere acreditate de American Camp Association, a spus că alte tabere au politici similare privind transexualitatea.

Până anul viitor, tabăra intenționează să aibă o cabană pentru toate genurile, despre care se spune că „este o opțiune bună pentru cei care locuiesc temporar în tabară și care preferă să petreacă cu copii de alte sexe, cei care se identifică ca non-binari, care doresc să doarmă cu un prieten care este non-binar, sau cei care consideră că acest lucru este cel mai potrivit din orice motiv.” Cu toate acestea, copiii care se identifică ca transgender pot dormi oriunde doresc.

Pe site-ul său, tabăra afirmă că încearcă să-L urmeze pe Iisus, dar că creștinismul nu este singurul mod de viață.

„În timp ce căutăm să urmăm calea lui Iisus, recunoaștem creștinismul ca fiind una dintre multele căi către Divin și afirmăm persoanele din toate tradițiile spirituale sau fără nicio tradiție”, scrie Camp Akita în declarația sa despre diversitate, echitate și incluziune.

Karen Smith de la Just the News

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button