X

Războiul dăunează cel mai mult Europei! America nu slăbește, China devine mai puternică și Europa suferă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul maghiar Viktor Orban susține că există o singură soluție pentru inflația războiului: pacea. Liderul de la Budapesta sesisează că Europa suferă cel mai mult de pe urma conflictului din Ucraina, în timp ce SUA sau China nu sunt direct afectate de conflictul sângeros.

„Este război la granițele Ungariei și Europei. Ca urmare a războiului, inflația războiului a reapărut după al doilea război mondial. Prețurile la energie cresc drastic și asta slăbește Europa. Războiul și sancțiunile împreună au dus la faptul că cel mai scump lucru din întreaga lume pentru Europa de astăzi este energia. Acesta este motivul pentru care moneda euro slăbește față de dolar de zile întregi. Economiile Europei Centrale sunt motoarele de creștere ale Uniunii Europene.

O economie în creștere, o producție în creștere necesită energie, deci creșterea prețurilor la energie și inflația de război vor distruge și economiile Europei Centrale. În război nu se pune întrebarea prețul energiei, ci dacă va fi gaz, petrol sau energie. Rezerva de energie a Ungariei este asigurată. Avem și vom avea gaz, alimentarea cu petrol este asigurată. Creșterea noastră economică este stabilă. Volumul producției industriale maghiare în luna mai a depășit cu 9,4% economia Ungariei va crește pe tot parcursul anului în 2022, țara având practic ocuparea completă.

Profiturile suplimentare ale băncilor și companiilor care au câștigat cel mai mult din inflația de război au fost retrase, iar Fondul Național de Apărare a fost înființat. Vom păstra bugetul, vom proteja familiile prin toate mijloacele. Există o singură soluție pentru inflația războiului, pacea. Avem nevoie de o încetare imediată a focului și negocieri.

Poziția Ungariei este clară de la început: vrem pace. Reprezentăm asta și pe forurile europene. Astăzi toată lumea poate vedea că războiul dăunează cel mai mult Europei. America nu slăbește, China devine mai puternică și Europa suferă. Europa are nevoie de pace, nu de război!”, a spus Viktor Orban, pe pagina sa de Facebook.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button