X

Putin îi dă afară pe evrei?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

via Incorect Politic

Agenția Evreiască pentru Israel a fost somată să-și înceteze operațiunile pe teritoriul Rusiei

Înainte să vorbim despre știrea în sine, trebuie făcute câteva precizări, întrucât există două curente de gândire cu privire la Putin și Rusia.

Cele două teorii cu privire la Rusia lui Putin sunt următoarele:

  1. Putin a fost mereu sluga evreilor, după cum se observă în poze vechi în care Putin vizitează zidul plângerii și își pune chipa pe cap, iar războiul în Ucraina este efectuat cu scopul accelerării condițiilor necesare implementării Agendei 30 și a Noii Ordini Mondiale și pentru a ucide cât mai mulți goyim prin auto-sabotarea economiilor vestice prin sancțiuni împotriva Rusiei.
  2. Putin a așteptat momentul potrivit pentru restabilirea suveranității Rusiei, războiul în realitate este între Rusia ortodoxă și Occidentul degenerat, totodată furnizându-i lui Putin pretextul perfect să aresteze sabotorii și să ia măsuri drastice pentru interesul Rusiei, inclusiv expulzarea evreilor.

Sunt câteva probleme cu fiecare teorie.

Cu prima teorie problema este că războiul din Ucraina a cam generat multipolaritate în lume, ceea ce ne face să ne gândim că cel mai probabil nu poate exista o singură ordine mondială și un guvern mondial, întrucât lumea va fi multipolară. Desigur, ar putea să fie un guvern mondial și fiecare pol de putere să aibă o reprezentare proporțională, dar intrăm în speculații.

Cu a doua teorie problema este că în ciuda progresului pentru suveranitate, există o lege împotriva negării holocaustului în Rusia, iar puncte din Agenda 30 sunt în continuare implementate, cu precădere în marile orașe, unde există sisteme de plată cu recunoaștere facială, camere deștepte și s-a renunțat destul de târziu la certificatele digitale covid. Testul va veni în toamnă-iarnă, când vom vedea dacă Rusia va mai juca o tură de cazacioc vaccinist sau nu.

Agenția Evreiscă pentru Israel a fost somată să-și înceteze operațiunile pe teritoriul Rusiei

În orice caz, iată știrea de pe DIGI24:

Guvernul rus a impus Agenției Evreiești pentru Israel, principala organizație care facilitează migrația diasporei evreiești spre Israel, să-și înceteze toate operațiunile pe teritoriul Rusiei, transmite The Jerusalem Post.

Ordinul a fost transmis printr-o scrisoare primită de organizație de la guvernul rus, la începutul acestei săptămâni.

Oficiali din Agenția Evreiască au confirmat că scrisoarea a fost primită dar nu au comentat cu privire la răspunsul pe care-l vor da autorităților de la Kremlin.

Relațiile ruso-israeliene sunt tot mai tensionate

Ordinul dat de autoritățile ruse vine în mijlocul unor tensiuni tot mai intense între Israel și Rusia pe tema războiului din Ucraina și ca urmare a deciziei Israelului de a sprijini Ucraina și pe președintele Zelenski în fața agresorilor ruși.

Ordinul de a opri activitatea Agenției Evreiești în Rusia este extrem de grav și ar putea submina capacitatea evreilor ruși de a emigra în Israel, în condițiile în care mii dintre aceștia și-au finalizat documentația necesară și așteaptă ca zboruri către Israel să devină disponibile pentru a putea ajunge în țară.

Conform oficialilor israelieni, mulți dintre acești oameni sunt blocați în Rusia, ca urmare a acestui ordin al Kremlinului.

Surse din comunitatea evreiască a Rusiei au declarat că simt o „cortină de fier” care cade peste ei și spun că se tem că nu vor mai putea să plece din Rusia. Conform unei alte surse, „mai mulți evrei spun că autoritățile ruse încearcă să-i aresteze, iar ei se tem pentru viețile lor”.

Ministra pentru emigrare și integrare din Israel, Pnina Tamano-Shata, a declarat pentru TJP că a primit informația cu privire la ordinul Kremlinului – „După cum se știe, Agenția Evreiască este o organizație centrală a guvernului care ajută evreii din toată lumea pentru a emigra în Israel.

Trebuie să ne asigurăm că această operațiune este menținută așa cum a fost de-a lungul anilor. I-am solicitat premierului să lucreze cu guvernul de la Moscova pentru a rezolva această problemă. Emigrația spre Israel este un drept fundamental al evreilor din Rusia și ne vom asigura că el este menținut”, a spus ea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Bipolaritatea lumii e doar o faza de tranzitie. Cum altfel sa faci razboi daca nu ai adversar? Se creioneaza tot mai clar taberele atat in societati cat si pe mapamond. Cum sa faci resetare fara razboi? Oamenii nu accepta schimbarea usor, mai ales cei obisnuiti cu un grad de confort ridicat. Cum sa destructurezi socitati daca nu polarizand multimile? Totusi in privinta Israelului ar putea fi si apropierea tot mai mare de Iran a Rusiei plus problema Siriana.

  2. Consider că prima variantă e adevărată și că Putin o o marionetă vizibilă a noii ordini mondiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button