X

Revista medicală The Lancet: Sars-C0v2 a “scăpat” accidental dintr-un laborator biologic american!

Președintele Comisiei de Cercetare Covid a revistei medicale The Lancet a spus că Sars-Cov2 a "scăpat" accidental dintr-un laborator biologic american!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jeffrey Sachs, președintele Comisiei de Cercetare a COVID a revistei medicale The Lancet, a declarat, recent, că noul coronavirus poate n-ar fi venit din natură, ci să fi fost generat de scurgerea accidentală dintr-un laborator biologic american.

Neil Harrison, profesor de farmacologie moleculară la Universitatea Columbia, a scris, anterior, în Rapoartele Academiei Naționale de Științe din SUA, sugerând că noul coronavirus ar putea avea originea într-un laborator american.

În luna Iulie 2019, adică cu o jumătate de an înainte de primul caz confirmat de COVID în SUA, laboratorul biologic de la Fort Detrick care aparține forțelor americane a fost închis de urgență. Cam în același timp, în nordul statului Virginia unde se află acest laborator a apărut o boală respiratorie neidendificată. De asemenea, alte 300 de laboratoare instalate în peste 30 de țări, dar finanțate și administrate de forțele americane nu sunt deschise și transparente.

Guvernul de la Washington n-a dat încă niciun răspuns, nici nu a permis investigarea de către comunitatea internațională în Fort Detrick. Dimpotrivă, partea americană a calomniat și defăimat China în repetate rânduri. De fapt, China este singura țară care a invitat echipa de experți OMS să ancheteze trasabilitatea virusului și este singura țară care a transmis progresele făcute în cercetarea originii Organizației Mondiale a Sănătății. Comunitatea internațională ar trebui să afle cine ascunde de fapt adevărul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Coronavirusul SARS-Cov2 nu e virus ci bacterie “aranjata” in laborator si doistribuitaprin aerosoli ca VACCIN “la tot cartieru'”.
    … oricum m-a vazut nimeni vreun virus: teoretic e deseu organic , adica nu e organism si prin urmare nu se inmulteste fiindca nu traieste iar dimensiunea “prezisa” este NANO-metrica.
    Cel mai puternic instrument optic de marire este MICRO-scopul adica vizualizeaza dimensiunea MICRONICA.
    1 micron = 1000 de nano-metri.
    Cativa nano…. sint ne-evidentiabili optic, adica NU SE VAD.
    Bacteria SE VEDE si cu ea (organism viu care face pui…) se fac manevre.
    Si la 1918 tot contaminare bacteriana a fost, indusa de meseriasi si distribuita de amaratii injectati.
    Nu neaparat prin transfer mecanic ci mai ales prin REZONANTA BIOLOGICA.
    Adica semnalizarea bacteriior altui organism cu “formula” de producere a bacterii straine, agresive.
    Dupa care incepe “dansul” – cresterea populatiei bacteriene peste pragul de controlo fiziologic/imun propriu cu efectul vizibil de simptom si… suferinta, adica boala.

    PS: ce “vad” ei la ixo-scopul electronic (ca nu e “micro”, de fapt!) sint niste urme luminoase preluate de suport impresionabil in urma trimiterii de fascicule electromagnetice catre zona cu deseul biologic.
    De aici incepe fantezia sa se deghizeze in stiinta, cu predicatabilitate aproape nula a evolutiei /degradarii deseului si cu claritate nula referitoare la structura si compozitia acestuia.
    Oricum – inutil: deseul PROPRIU este eliminat sau reciclat in alte micro-procese, nu ataca pe nimeni si nici nu prezinta vreun pericol sanitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE