X

Uganda a descoperit zăcăminte de aur în valoare de 12 trilioane de dolari! America, gata să exporte democrația și aici!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vești de uriașe vin din țara situată în estul Africii, care pare să stea, la propriu, pe un munte de aur! Uganda a descoperit zăcăminte de aur în valoare de 12 trilioane de dolari!

Uganda a anunțat că a descoperit 31 de milioane de tone metrice de aur care așteaptă să fie exploatate în țară, după ce au fost făcute mai multe sondaje, titrează tbsnews. net. Un purtător de cuvânt al Ministerului Energiei și Dezvoltării Minerale din Uganda a declarat că aceste informări au ca scop atragerea minerilor de aur și a investitorilor în sectorul cripto.

Ce companie are contract de închiriere pe 21 de ani pentru a extrage aur

În încercarea de a stimula economia statului, guvernul de la Kampala a autorizat compania de exploatare a aurului Wagagai, o firmă chineză, să înceapă să producă produse din aur în districtul Busia.

Rafinarea aurului la nivel local ar putea crește numărul locurilor de muncă și ar putea îmbunătăți furnizarea de servicii sociale pentru cei care locuiesc aproape de locul în care este extras mineralul.

Câte tone sunt extrase anual

Conform site-ului citat, compania Wagagai a obținut o licență de producție de aur în luna martie a acestui an și are un contract de închiriere pe 21 de ani pentru a extrage aur în țară. Și se așteaptă să înceapă producția de aur până în iulie 2023.

Deja compania a investit 200 de milioane de dolari pentru construirea unei instalații de rafinare. În ciuda cantității de aur descoperite în țară, dificultatea de exploatare este simțitor de mare, iar acest lucru are un impact asupra cantității de aur care este extrasă efectiv.

În jur de 2500 până la 3000 de tone metrice sunt extrase în fiecare an.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button