X

Se prezice că aproximativ 700 milioane de persoane din întreaga lume vor fi murit prematur până în 2028 din cauza v@ccinului experimental împotriva C0vid-19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Greg Hunter’s USAWatchdog. com  

Dr. David Martin are un Curriculum profund în științe medicale și investiții. Dr. Martin conduce, de asemenea, o companie (M-CAM International) care finanțează inovații de avangarda la nivel mondial. El este, de asemenea, unul dintre persoanele cheie care caută dreptate în procesele care dau în judecată companiile medicale și guvernul federal implicat în livrarea așa-numitelor vaccinuri pentru CV19. În termeni simpli, conform Dr. Martin, vaccinurile CV19 sunt „arme biologice”. Big Pharma și guvernul știau asta și, de asemenea, știau că vor provoca decese masive și leziuni permanente.

Dr. Martin spune: „Va fi mult mai rău. . . . Nu este un vaccin contra virusului Corona. Este o instrucțiune a proteinei ​​​​spike pentru a face corpul uman să producă o toxină. . . . Adevărul este că injecțiile sunt un act de arme biologice și bioterorism. Nu sunt o măsură de sănătate publică. Faptele sunt foarte simple. Acest lucru a fost premeditat. . . . Aceasta a fost o campanie de teroare internă pentru a determina publicul să accepte platforma universală de vaccinare folosind o armă biologică cunoscută. Acestea sunt propriile lor cuvinte și nu interpretarea mea.”

Câți vor muri din cauza armelor biologice CV19? Dr. Martin spune: „După propria sa estimare, ei caută 700 milioane persoane la nivel mondial, iar asta ar ridica participarea SUA la cea a populației injectate la 75 până la 100 milioane persoane. . . . Există o mulțime de motive pentru care ei speră că va fi de acum și până în 2028 deoarece există această mică problemă tehnică a lipsei de lichiditate a programelor de Securitate Socială, Medicare și Medicaid. Deci, cu cât sunt mai puțini beneficiari ai Securității Sociale, Medicare și Medicaid, cu atât mai bine. Deloc surprinzător, recomandarea a fost că persoanele cu vârsta peste 65 de ani au fost primii care s-au injectat.”

Dr. Martin crede că efectele catastrofale ale injecțiilor contra CV19 vor afecta industria medicală în curând. Dr. Martin explică: „Secretul murdar este . . . există o mulțime de piloți care au probleme microvasculare și de coagulare, iar asta îi ține departe de cabină, ceea ce este un lucru bun pentru că pot avea un cheag din cauza unui accident vascular cerebral sau un atac de cord. Problema este că vom vedea exact același fenomen în industria sănătății și la o scară mult mai mare. Deci, avem acum, împreună cu problema reală. . . de persoane care se îmbolnăvesc și mor, avem de fapt această direcție către industria sănătății în mare masură. Ceea ce înseamnă că vom avea asistente și medici care vor fi printre cei bolnavi și morți. Asta înseamnă, de asemenea, că bolnavii și cei pe moarte nu vor primi îngrijiri.”

Dr. Martin și grupul său îi dau în judecată pe toți, de la președintele Biden, împreună cu FDA, CDC, Pfizer, Moderna și mulți alții, pentru decesele și leziunile provocate de armele biologice CV19 care au trecut în mod fraudulos drept „vaccinuri”. Următorul dosar mare este pe 6 iulie 2022, în tribunalul federal din Utah. Dr. Martin susține că „este mult mai rău” decât procesele de la Nürnberg împotriva naziștilor după al Doilea Război Mondial și adaugă: „Aceasta este crimă organizată. . . . Ei s-au ascuns în spatele scutului de imunitate care îi scutește de răspunderea pentru produs, denumind livrarea unei arme biologice – un program de vaccinare. . . . Acesta este de fapt un act criminal. Acesta este un act de teroare internă și este o încălcare antitrust. Aceasta este crimă organizată. Este crimă organizată de la vechea școală și nu este diferit de mafia din anii 1920. Acesta este extorsiune de la vechea școală pentru beneficiul personal în detrimentul vieților umane. Trebuie să-i spui pe nume, și este crimă organizată. Aș spune că naziștii au fost mai buni decât persoanele care fac asta. . . . Adevărata întrebare este de ce cetățeni nordamericani au dezvoltat o armă pentru a ucide nordamericani și au fost plătiți pentru a face asta? Aceasta este o întrebare scandaloasă din punct de vedere moral și, din păcate, aproape nimeni nu o pune.”

Karen Smith de la USAWatchdog

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button